Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık :p

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.🤭
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık:p..

Bizde öyleydik hatta ilk kalbini duyduğumuzda bir kaçamaklar yapıp Tatile kutlamayan gittik eşim mesela orda istedi ama ben geri durdum hiç içimden gelmedi sonrası ara ara denedik ama ikimizde pek keyif almadık .. her ilişkinin dinamikleri farklı nitekim yatak odası da öyle. Oldu bittiye getiren var , fantezi katan veya hareketli olan var bizim ki karışık ;)) hamilelik boyunca farklı yolları deneyerek ihtiyaçlarımızı karşıladık yanı o işi yalnız yapmasından izin vermedim 🙈 açıkcası o karnımla ilişki vs bende istemdim kendimi hiç ama hiç çekici bulmuyordum . Sonrası düzeldi elbet şuan çocuk büyüdü herşey eskisinden daha güzel devam :) darısı size , sabırlı olun fazla uzaklaşmayın ama asla kendinizi mecbur hissetmeyin diyorum ya başka yollarda var öyle deneyin

Bizde öyleydik hatta ilk kalbini duyduğumuzda bir kaçamaklar yapıp Tatile kutlamayan gittik eşim mesela orda istedi ama ben geri durdum hiç içimden gelmedi sonrası ara ara denedik ama ikimizde pek keyif almadık .. her ilişkinin dinamikleri farklı nitekim yatak odası da öyle. Oldu bittiye getiren var , fantezi katan veya hareketli olan var bizim ki karışık :KK66:) hamilelik boyunca farklı yolları deneyerek ihtiyaçlarımızı karşıladık yanı o işi yalnız yapmasından izin vermedim 🙈 açıkcası o karnımla ilişki vs bende istemdim kendimi hiç ama hiç çekici bulmuyordum . Sonrası düzeldi elbet şuan çocuk büyüdü herşey eskisinden daha güzel devam :) darısı size , sabırlı olun fazla uzaklaşmayın ama asla kendinizi mecbur hissetmeyin diyorum ya başka yollarda var öyle deneyin
Baska yollar derken, acabilir misin mrk ettm

Bizde öyleydik hatta ilk kalbini duyduğumuzda bir kaçamaklar yapıp Tatile kutlamayan gittik eşim mesela orda istedi ama ben geri durdum hiç içimden gelmedi sonrası ara ara denedik ama ikimizde pek keyif almadık .. her ilişkinin dinamikleri farklı nitekim yatak odası da öyle. Oldu bittiye getiren var , fantezi katan veya hareketli olan var bizim ki karışık :KK66:) hamilelik boyunca farklı yolları deneyerek ihtiyaçlarımızı karşıladık yanı o işi yalnız yapmasından izin vermedim 🙈 açıkcası o karnımla ilişki vs bende istemdim kendimi hiç ama hiç çekici bulmuyordum . Sonrası düzeldi elbet şuan çocuk büyüdü herşey eskisinden daha güzel devam :) darısı size , sabırlı olun fazla uzaklaşmayın ama asla kendinizi mecbur hissetmeyin diyorum ya başka yollarda var öyle deneyin
Ben kocamı baştan çıkardım çıkaramayanlar düşünsün artık sekerim :P teşekkür ederim ama yine de

O kadar hak veriyorum ki 1 senedir çocuk isteyen insanlar olarak sizden beter oluruz o kesin, dr yap dese de yapmam köşe bucak kaçarım kaka yapmaya korkarım ben be ne ilişkisi🙄

O kadar hak veriyorum ki 1 senedir çocuk isteyen insanlar olarak sizden beter oluruz o kesin, dr yap dese de yapmam köşe bucak kaçarım kaka yapmaya korkarım ben be ne ilişkisi🙄
Bende 8 ayın sonunda kavuştum yavruma ?
Ama hiç de öyle aman sakınayım olmadı. Hamilelikte libido tavan yapıyor valla :KK8:

Yeni üyesin insan korkuyor valla. Kusura bakma kimse kimseyi tanımıyor burada yeniler genelde hep erkek çıktığı için önyargı oluştu artık:)
Ben de denk geldim epey bi basliga erkek tarafindan acilmis ya da yoruma ama anlasiliyor sanki canim.

Bacım benim hamileliğimdede risk falan yoktu ama ben o işi erteleyelim demiştim eşime o da kabul etmişti sadece 1-2 defa çok yüzeysel yarım yamalak denemiştik o da ileriki aylarda🤭🤭 saymadım bile... İsteğimde yoktu zaten ben sadece bebeğime odaklıydım😊 kendini daha iyi nasıl hissedeceksen öyle yap zaten hamileykende öyle istenildiği gibi olmuyor yani o göbekle🤭

Back
X