Bir cinsellik başlığında ben aooovv🤤🤭

ay canım benim ya tatlı tatlı anlatmışsın bi de :D ara doktorunu telefonla sor bari benim arayıp sorasım geldi.bir de hamilelikte hormonlardan iyice bir yükselme oluyor öyle.doktor izin verse bile eğer eşiniz yapmaktan çekinirse oral seks yapmayı deneyebilirsiniz.

Hayirlarla kucağınıza alın inşallah
Vallahi riskli bı gebelik olmasına rağmen non-stop devam ettik hic de bir şey olmadı biz hamileyken hamile kalınır mı korkusu dışında bir şey yaşamadık bir şey olmaz depişmeden dövüşün yeterki hatta mutluluk hormonu salgilayacaginiz için bebege bile iyi gelir ruh haliniz o sarsıntıyla temiz uyku çeker sabaha kadar hatta bazen bir yere birikiyordu ben hamileyken sabaha kadar orada uyuyordu beyzbol topu gibi yamuk karın oluyordum zayıf olduğum için bende sadece karnım sismisti

ay canım benim ya tatlı tatlı anlatmışsın bi de ara doktorunu telefonla sor bari benim arayıp sorasım geldi.bir de hamilelikte hormonlardan iyice bir yükselme oluyor öyle.doktor izin verse bile eğer eşiniz yapmaktan çekinirse oral seks yapmayı deneyebilirsiniz.
Doktoru arayacak iletişim numarası yok ki illa hastahaneye bağlanmak gerekiyor.
Lanet olsun bekleyecez mecbur :P

Benim adamda aynı durumda 33 haftadır kardeş gibiyiz 😂 ne soktuğum laflar ne yaptığım imalar adamı kararından döndürmüyor. Sana o gözle bakamıyorum diyor. Ne gözle bakıyorsa artık 😂 içinde çocuğum var hareketlerini hissediyorum kıpırtılarını görüyorum diyor. Delik delik kaçıyor C CiNNET NUR

Benim adamda aynı durumda 33 haftadır kardeş gibiyiz ne soktuğum laflar ne yaptığım imalar adamı kararından döndürmüyor. Sana o gözle bakamıyorum diyor. Ne gözle bakıyorsa artık içinde çocuğum var hareketlerini hissediyorum kıpırtılarını görüyorum diyor. Delik delik kaçıyor C CiNNET NUR
Ne yapalim kendi kendimize mi hallenelim bu nedir ya.. :(

Cümleten hayırlı akşamlar kızlar.
Bu başlıkta da konu açmadım demem artık

Şimdi arkadaşlar bir ulusa seslenişle bir çoğunuz hamile olduğumu duydunuz artık.
Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin diyerek hemen konuma geçiş yapıyorum.

Affınıza sığınarak hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri yani yaklaşık 2 aydır eşimle cinsi münasebette bulunmuyoruz. Sebeplerine gelecek olursak ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktora cinsel ilişki durumu ne olacak dediğimizde bize durun bakalım önce kalp atışı vs duyulsun bebek bi görünsün. Ondan sonra duruma göre devam edilir dedi.

Tabi eşim de bende bunu duyunca ziller çan çun etti. Canım isteye isteye kaçtım heriften oda benden tabi. Velhasıl kelam ben memlekete gittim 1 ay yine tık olmadı. Orada bebeği gördüm kalp atışlarını duydum. Her şey normal gidiyordu.
Neyse heyecandan bizim meseleyi sormayı unuttum doktora yine.

Şimdi evimize geldik. Bizde hala tık yok ben düz duvarda sekmeye başladım. Eşim hala tırsıyor. Sağlık ocağına gittik kan tahlili sonuçları vs her şey normal çıktı yine ben orda da sormayı unuttum. (Kendimi tebriki şayan ediyorum)

Velhasıl bugün gittik bebeği görelim hemde 2li test için randevu alalım hemde bizim yılan hikayesine dönen şu meseleyi soralım diye. Ulaaa bebeği ekranda hareket ederken görünce ikimizde de kafa gitti. Doktora hiçbir şey sormadan avare avare çıktık eve geldik.

Yav dedim ki ben ne için gittim. Lanet olsun yine unuttum. Valla başlarım doktora ya görüyorsun her şey normal işte biz hala neyden tırsıyoruz dedim. Bizimki homurdanmaya başladı. Dur bakalım doktora sormadan bir şey yapamayız zaten sinek kadar korkuyorum çocuğa çarpar bir şey olur diye dedi delirdim. BXNFNFNCNCNFNFNFNNF

Ya dedim ki cahil misin? Çocuk nerde biz neredeyiz ümmet-i muhammet aşkına. Dedi yok yok biz işimizi garantiye alalım. 9 ay bu bebek icin ne çektik biliyorsun demi dedi beni yeniden altıma ettirdi sağolsun.

Şimdi size soruyorum kızlar doktor anormal bir şey olsa söylerdi testler temiz bebek yerinde. Her şey güzel gidiyorken ilişkiye girmenin bir sakıncası var mı?
Yada sizler nasıl yaptınız bu işleri? Az beni aydınlayın ya. Zira cahildim dünyanın rengine kandım modunda devam edecez bu gidişle.

Bir dahaki randevu haftaya. Yerler ayağımın altından kayıyor artık..
Canim eğer anormal bi durum yoksa tüm hayat rutininize devam edebilirsiniz. Ben şuan 32+4 haftalık hamileyim hayat rutinimizi hiç bozmadık. Eşim tabi biraz tedirgin yaklaşıyo ama bendeki rahatlık ona iyi geliyo sanırım

Canim eğer anormal bi durum yoksa tüm hayat rutininize devam edebilirsiniz. Ben şuan 32+4 haftalık hamileyim hayat rutinimizi hiç bozmadık. Eşim tabi biraz tedirgin yaklaşıyo ama bendeki rahatlık ona iyi geliyo sanırım
Sıkıntı yok çok şükür. Adam bi beni bana bıraksa tepesine tırmanacam da.
Korkuyor gariban JVLJCLHCJCLJLC

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bizde de baştan beri azalma yok canım. İlk gittiğim ve bir daha gitmediğim bir doktor vardı hiç bi tehlikem olmamasına rağmen cinsellik yok demişti ama sorun da yoktu dedim bunlar bizi korkutmaya çalışıyo aklı sıra. Eşim korktu ilk başta yanaşmaya ama ben duramadım 😂😂 sonra aynen debam ettik işte sonra o doktoru değiştirdim şu anki doktorum çok iyi bir sorun olmadı hiç ama olsa elbette söylerlerdi gönlünü ferah tut eşini ikna et bence 9 ay çok uzun bi zaman yani. Biz hala aynen devam ediyoruz hatta daha da fazla yapmaya uğraşıyoruz çünkü zaten doğum sonrası sekteye uğrıycak 😭şimdiden napsan kar 😂😂😂😂

Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah. Bizde de baştan beri azalma yok canım. İlk gittiğim ve bir daha gitmediğim bir doktor vardı hiç bi tehlikem olmamasına rağmen cinsellik yok demişti ama sorun da yoktu dedim bunlar bizi korkutmaya çalışıyo aklı sıra. Eşim korktu ilk başta yanaşmaya ama ben duramadım sonra aynen debam ettik işte sonra o doktoru değiştirdim şu anki doktorum çok iyi bir sorun olmadı hiç ama olsa elbette söylerlerdi gönlünü ferah tut eşini ikna et bence 9 ay çok uzun bi zaman yani. Biz hala aynen devam ediyoruz hatta daha da fazla yapmaya uğraşıyoruz çünkü zaten doğum sonrası sekteye uğrıycak şimdiden napsan kar
Krallaaaaarrr helal olsun yapın anasını satayım hayat size güzel.
Bizde buralarda yoldan geçen arabaları sayalım heye gardaşım heye...
Where is the ADALET?

Krallaaaaarrr helal olsun yapın anasını satayım hayat size güzel.
Bizde buralarda yoldan geçen arabaları sayalım heye gardaşım heye...
Where is the ADALET?
Hahahah kızıııım giyin süslen valla ben göbeğimi umursamadam giyiyorum kısacık babydolları tangaları ayıptır söylemesi adam zaten kendi dayanamıyo 😂😂 sen de tüm kozlarını oyna bak benden söylemesi o da dayanamaz... bi de hastaneyi ara doktora bağlarlar belki sor gitsin bi an önce de hepimiz rahatlayalım 😃 ya da sordum de kocana. Sorun olsa MUTLAKA uyarırlardı o yüzden ufak bi yalandan bi şey olmaz bence 😊

Ilk 3 son 3 ay harici biz gün aşırı yapıyorduk. Zaten normalde de istekliyim hamileyken hormonlar tavan yapmıştı, ama enfeksiyona karşı tedbirli olun derim, cinsellik önemli:):)

Biz de devam ettik hala da ediyoruz ama ben hormonlardan dolayı orgazm asla olamıyorum inşallah doğumdan sonra düzelirim

Biz ilk 3 ay yapmadık daha önce düşük yaptığım için korkum vardı ama 3 aydan sonra adam bir açıldı pir açıldı. Doğumdan 3 gün öncesinde bile yaptık 🤩

Back
X