- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
Merhaba;Merhaba ben ilk çocuğumu normal yollardan ikinciyi tedaviyle kucağıma aldım pkoluyum.. klomen kullandım 5 gün daha sonra adetimin 13.günü usg ile baktı ve iki adet yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum. Ignenin olduğu gün değil ertesi gün ve diğer gün ilişki diğerleri gün aşırı toplam 5 kez ilişki oldu.. ve iğnenin 3. Günü yanlış hatırlamıyorsam progestana başladım.. progestan bebegin tutulmasını ve düşük olmasını engelliyor ilk ay gebelik oldu ve hamileliğinin 12. Haftasına kadar progestana devam ettim.. progestan aşırı derecede iştah açtı bende 1,5 ayda 4 kg aldım.. onun dışında bir yan etki yapmadı.. umarım isteyen herkes bebislerine tez zamanda kavuşur .. Hayırlı cumalar
evet canim zamanlarimiz ayniymisCanım günde yaklaşık 2 mm büyüyorlar. En geç 14-15. gün çatlar diye düşünüyorum. çünkü 20 mm olunca çatlıyor. Hayırlısı olsun canım. İnşallah uğurlu gelir bu günler bize bak yakın tarihler inşallah hep birlikte müjdeleriz bebişleri...
canim sen alttan baktirdin mi erozyon falan da kimyasal gebelik sebebiMerhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik varRabbim hayırlısını versin inşallah...
Sana iğne yapmayacak belli ki, Kendi çatlasın diye bekleyecek. 18. gün çatlatma iğnesi için geç bir zaman çünkü, o seni çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmış, çatlamadıysa bir sonraki tedavide verir iğneyievet canim zamanlarimiz ayniymis
bu aydan umitliyim sanki yahepimize ugurlu gelir insallah
benim kontrolum adetin 18.gunune denk geliyo gec mi olur ki
erozyon ne ki ?canim sen alttan baktirdin mi erozyon falan da kimyasal gebelik sebebi
bende o yuzdenmis tedavi gordum gecti sukur
evet canim oyle dedi bana da simdilik catlama ignesi yapmicam dediSana iğne yapmayacak belli ki, Kendi çatlasın diye bekleyecek. 18. gün çatlatma iğnesi için geç bir zaman çünkü, o seni çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmış, çatlamadıysa bir sonraki tedavide verir iğneyi
rahim agzinda yara canimerozyon ne ki ?
Resmen uzmanlaştım ben bu konuda :) Aslında bu kadar okumakta iyi değil, :) Sana yazdıktan sonra okudum Erozyonu da :) Yok çok şükür yara falan rahim temiz, polip vardı o da gitti, şimdi sadece bebişi bekliyoruz :)evet canim oyle dedi bana da simdilik catlama ignesi yapmicam dedi
evet aynen ya burda okuya okuya bi doktor kadar biliyo insanResmen uzmanlaştım ben bu konuda :) Aslında bu kadar okumakta iyi değil, :) Sana yazdıktan sonra okudum Erozyonu da :) Yok çok şükür yara falan rahim temiz, polip vardı o da gitti, şimdi sadece bebişi bekliyoruz :)
AminAllah rahmet eylesin cok uzuldumuzuldum Rabbim sabir versin canim insallah Rabbim gonlune gore saglikli hayirli bir erkek evlat verir.. Mubarek gunlerin hurmetine Allahim acilan elleri bos cevirmez
Allah razi olsun canim Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsinMerhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik varRabbim hayırlısını versin inşallah...
ay bi de bi kac ay once ovu testi aldim ben burda cok pahali 15 tl falandi icinde 8 tanesimdi alalim desem bu ay cok masraf ettik bi de onu cikarmak istemiyorum
ha bi de kizlar benim kasiklarim belim agriyo 3-4 gundur acaba yumurtadan dolayi ola bilir mibu agri bele de vuruyo mu???
Balimm bebek mi dusunuyorsun?Amin
Teşekkür ederim canim.
canim malesef ben Turkiyede degilimcanım ben gecen yıl gittigidiyordan aldım 30 adet ovulasyon testi + 5 adet gebelık testi 30 tl idi.. netten alma imkanın olursa markası laboquick oyle şatafatlı bişey değil ama doğru sonuç veriyor..
ayrıca kasık ağrısı bence çatlama alameti olabilir.
anladığım kadarıyla senin dr çatlatma iğnesi yapmayacak.. o zaman normalde adetinin kaçıncı gününde yumurtlama oluyorsa ilişkiye girmelisin zaten gebeliğin tutma ihtimaline karşı progesteron veriliyor ya. adetinin 18ine kadar bence ilişkiye girmiş olmalısın. ama fitil gibi kullanıldığını daha önce hiç duymamıştım ben ağızdan almıştım günde 3 adet..
ayyy inanmiyorum yaaaaaaBalimm bebek mi dusunuyorsun?
Hadi yetis bana :))
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
Insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip edercanim malesef ben Turkiyede degilim
benim agrim bu gun biraz azalmis gibi ama oyle fazla bi akintim yok
hala daha iliskiye girmedik bilmiyorum ya onceden girmek de istemiyorum az kaldi diyorum pazartesi gidicem o zamana kadar umarim catlamaz
ayyy inanmiyorum yaaaaaacanim Allahim sag salim kucagina aldigin buyutdugun gunleri de gostersin inan kendim hamile kalmis kadar sevindim darisi basima lutfen bana da dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?