Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Merhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik var Rabbim hayırlısını versin inşallah...

evet canim zamanlarimiz ayniymis
bu aydan umitliyim sanki yahepimize ugurlu gelir insallah
benim kontrolum adetin 18.gunune denk geliyo gec mi olur ki

canim sen alttan baktirdin mi erozyon falan da kimyasal gebelik sebebi
bende o yuzdenmis tedavi gordum gecti sukur

evet canim zamanlarimiz ayniymis
bu aydan umitliyim sanki yahepimize ugurlu gelir insallah
benim kontrolum adetin 18.gunune denk geliyo gec mi olur ki
Sana iğne yapmayacak belli ki, Kendi çatlasın diye bekleyecek. 18. gün çatlatma iğnesi için geç bir zaman çünkü, o seni çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmış, çatlamadıysa bir sonraki tedavide verir iğneyi

ay bi de bi kac ay once ovu testi aldim ben burda cok pahali 15 tl falandi icinde 8 tanesimdi alalim desem bu ay cok masraf ettik bi de onu cikarmak istemiyorum
ha bi de kizlar benim kasiklarim belim agriyo 3-4 gundur acaba yumurtadan dolayi ola bilir mibu agri bele de vuruyo mu???

evet canim oyle dedi bana da simdilik catlama ignesi yapmicam dedi

Resmen uzmanlaştım ben bu konuda :) Aslında bu kadar okumakta iyi değil, :) Sana yazdıktan sonra okudum Erozyonu da :) Yok çok şükür yara falan rahim temiz, polip vardı o da gitti, şimdi sadece bebişi bekliyoruz :)
evet aynen ya burda okuya okuya bi doktor kadar biliyo insan
ama dedigin gibi cok bilmek de iyi degil her seyi kafana takiyosun

Allah rahmet eylesin cok uzuldumuzuldum Rabbim sabir versin canim insallah Rabbim gonlune gore saglikli hayirli bir erkek evlat verir.. Mubarek gunlerin hurmetine Allahim acilan elleri bos cevirmez

İn
Allah razi olsun canim Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

canım ben gecen yıl gittigidiyordan aldım 30 adet ovulasyon testi + 5 adet gebelık testi 30 tl idi.. netten alma imkanın olursa markası laboquick oyle şatafatlı bişey değil ama doğru sonuç veriyor..
ayrıca kasık ağrısı bence çatlama alameti olabilir.
anladığım kadarıyla senin dr çatlatma iğnesi yapmayacak.. o zaman normalde adetinin kaçıncı gününde yumurtlama oluyorsa ilişkiye girmelisin zaten gebeliğin tutma ihtimaline karşı progesteron veriliyor ya. adetinin 18ine kadar bence ilişkiye girmiş olmalısın. ama fitil gibi kullanıldığını daha önce hiç duymamıştım ben ağızdan almıştım günde 3 adet..

canim malesef ben Turkiyede degilim
benim agrim bu gun biraz azalmis gibi ama oyle fazla bi akintim yok
hala daha iliskiye girmedik bilmiyorum ya onceden girmek de istemiyorum az kaldi diyorum pazartesi gidicem o zamana kadar umarim catlamaz
Balimm bebek mi dusunuyorsun?
Hadi yetis bana :))
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
ayyy inanmiyorum yaaaaaacanim Allahim sag salim kucagina aldigin buyutdugun gunleri de gostersininan kendim hamile kalmis kadar sevindimdarisi basima lutfen bana da dua et

Insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip eder
Dualarim seninle canimm arkadasim

Hayırlı kandiller arkadaşlar... Ben bayadır yazmıyorum biraz uzaklaştım buralardan ama sizi takip ediyorum... Bu arada yarın doktor kontrolüm var Hürrem le aynı gün ilaca başlamıştık birlikte gidiyorduk sanırım... Yarın çatlatma iğnesi vermesini umuyorum yani genelde öyle oluyordu. Size bir sorum olacak çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ilişki Olmalı daha önce hiç dikkat etmemiştim bu sefer merak ediyorum hep acaba yanlış mı yapıyordum diye... Bundan sonra saha sık girerim inşaallah malum geri sayım başladı... 15 gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…