Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Merhaba ben ilk çocuğumu normal yollardan ikinciyi tedaviyle kucağıma aldım pkoluyum.. klomen kullandım 5 gün daha sonra adetimin 13.günü usg ile baktı ve iki adet yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum. Ignenin olduğu gün değil ertesi gün ve diğer gün ilişki diğerleri gün aşırı toplam 5 kez ilişki oldu.. ve iğnenin 3. Günü yanlış hatırlamıyorsam progestana başladım.. progestan bebegin tutulmasını ve düşük olmasını engelliyor ilk ay gebelik oldu ve hamileliğinin 12. Haftasına kadar progestana devam ettim.. progestan aşırı derecede iştah açtı bende 1,5 ayda 4 kg aldım.. onun dışında bir yan etki yapmadı.. umarım isteyen herkes bebislerine tez zamanda kavuşur .. Hayırlı cumalar
Merhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik var :( Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Canım günde yaklaşık 2 mm büyüyorlar. En geç 14-15. gün çatlar diye düşünüyorum. çünkü 20 mm olunca çatlıyor. Hayırlısı olsun canım. İnşallah uğurlu gelir bu günler bize bak yakın tarihler inşallah hep birlikte müjdeleriz bebişleri...
evet canim zamanlarimiz ayniymis:KK49:
bu aydan umitliyim sanki ya:KK51:hepimize ugurlu gelir insallah
benim kontrolum adetin 18.gunune denk geliyo gec mi olur kio_O

Merhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik var :KK43: Rabbim hayırlısını versin inşallah...
canim sen alttan baktirdin mi erozyon falan da kimyasal gebelik sebebi
bende o yuzdenmis tedavi gordum gecti sukur

evet canim zamanlarimiz ayniymis:KK49:
bu aydan umitliyim sanki ya:KK51:hepimize ugurlu gelir insallah
benim kontrolum adetin 18.gunune denk geliyo gec mi olur kio_O
Sana iğne yapmayacak belli ki, Kendi çatlasın diye bekleyecek. 18. gün çatlatma iğnesi için geç bir zaman çünkü, o seni çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmış, çatlamadıysa bir sonraki tedavide verir iğneyi

ay bi de bi kac ay once ovu testi aldim ben burda cok pahali 15 tl falandi icinde 8 tane:eek:simdi alalim desem bu ay cok masraf ettik bi de onu cikarmak istemiyorumo_O
ha bi de kizlar benim kasiklarim belim agriyo 3-4 gundur acaba yumurtadan dolayi ola bilir mio_Obu agri bele de vuruyo mu???

Sana iğne yapmayacak belli ki, Kendi çatlasın diye bekleyecek. 18. gün çatlatma iğnesi için geç bir zaman çünkü, o seni çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmış, çatlamadıysa bir sonraki tedavide verir iğneyi
evet canim oyle dedi bana da simdilik catlama ignesi yapmicam dedi

Resmen uzmanlaştım ben bu konuda :) Aslında bu kadar okumakta iyi değil, :) Sana yazdıktan sonra okudum Erozyonu da :) Yok çok şükür yara falan rahim temiz, polip vardı o da gitti, şimdi sadece bebişi bekliyoruz :)
evet aynen ya burda okuya okuya bi doktor kadar biliyo insan:KK48:
ama dedigin gibi cok bilmek de iyi degil her seyi kafana takiyosuno_O

Allah rahmet eylesin cok uzuldumuzuldum Rabbim sabir versin canim insallah Rabbim gonlune gore saglikli hayirli bir erkek evlat verir.. Mubarek gunlerin hurmetine Allahim acilan elleri bos cevirmez

İn
Merhaba;
Sana da hayırlı Cumalar canım. Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin, Bana da hafif Pko denildi. İlaç verdi Glukofen. Birde tabii bir sürü yumurta ilaçları var. 1.5 yılda iki kimyasal gebelik var :KK43: Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Allah razi olsun canim Rabbim sanada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

ay bi de bi kac ay once ovu testi aldim ben burda cok pahali 15 tl falandi icinde 8 tane:eek:simdi alalim desem bu ay cok masraf ettik bi de onu cikarmak istemiyorumo_O
ha bi de kizlar benim kasiklarim belim agriyo 3-4 gundur acaba yumurtadan dolayi ola bilir mio_Obu agri bele de vuruyo mu???

canım ben gecen yıl gittigidiyordan aldım 30 adet ovulasyon testi + 5 adet gebelık testi 30 tl idi.. netten alma imkanın olursa markası laboquick oyle şatafatlı bişey değil ama doğru sonuç veriyor..
ayrıca kasık ağrısı bence çatlama alameti olabilir.
anladığım kadarıyla senin dr çatlatma iğnesi yapmayacak.. o zaman normalde adetinin kaçıncı gününde yumurtlama oluyorsa ilişkiye girmelisin zaten gebeliğin tutma ihtimaline karşı progesteron veriliyor ya. adetinin 18ine kadar bence ilişkiye girmiş olmalısın. ama fitil gibi kullanıldığını daha önce hiç duymamıştım ben ağızdan almıştım günde 3 adet..

canım ben gecen yıl gittigidiyordan aldım 30 adet ovulasyon testi + 5 adet gebelık testi 30 tl idi.. netten alma imkanın olursa markası laboquick oyle şatafatlı bişey değil ama doğru sonuç veriyor..
ayrıca kasık ağrısı bence çatlama alameti olabilir.
anladığım kadarıyla senin dr çatlatma iğnesi yapmayacak.. o zaman normalde adetinin kaçıncı gününde yumurtlama oluyorsa ilişkiye girmelisin zaten gebeliğin tutma ihtimaline karşı progesteron veriliyor ya. adetinin 18ine kadar bence ilişkiye girmiş olmalısın. ama fitil gibi kullanıldığını daha önce hiç duymamıştım ben ağızdan almıştım günde 3 adet..
canim malesef ben Turkiyede degilimo_O
benim agrim bu gun biraz azalmis gibi ama oyle fazla bi akintim yok
hala daha iliskiye girmedik bilmiyorum ya onceden girmek de istemiyorum az kaldi diyorum pazartesi gidicem o zamana kadar umarim catlamazo_O
Balimm bebek mi dusunuyorsun?
Hadi yetis bana :))
Insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
ayyy inanmiyorum yaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canim Allahim sag salim kucagina aldigin buyutdugun gunleri de gostersin:nazar::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73:inan kendim hamile kalmis kadar sevindim:KK19::KK19:darisi basima lutfen bana da dua et:oops:

canim malesef ben Turkiyede degilimo_O
benim agrim bu gun biraz azalmis gibi ama oyle fazla bi akintim yok
hala daha iliskiye girmedik bilmiyorum ya onceden girmek de istemiyorum az kaldi diyorum pazartesi gidicem o zamana kadar umarim catlamazo_O

ayyy inanmiyorum yaaaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canim Allahim sag salim kucagina aldigin buyutdugun gunleri de gostersin:nazar::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73:inan kendim hamile kalmis kadar sevindim:KK19::KK19:darisi basima lutfen bana da dua et:oops:
Insallah en kisa zamanda Rabbim sizede nasip eder
Dualarim seninle canimm arkadasim

Hayırlı kandiller arkadaşlar... Ben bayadır yazmıyorum biraz uzaklaştım buralardan ama sizi takip ediyorum... Bu arada yarın doktor kontrolüm var Hürrem le aynı gün ilaca başlamıştık birlikte gidiyorduk sanırım... Yarın çatlatma iğnesi vermesini umuyorum yani genelde öyle oluyordu. Size bir sorum olacak çatlatma iğnesinden ne kadar sonra ilişki Olmalı daha önce hiç dikkat etmemiştim bu sefer merak ediyorum hep acaba yanlış mı yapıyordum diye... Bundan sonra saha sık girerim inşaallah malum geri sayım başladı... 15 gün...

Back
X