Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım inan aynı durumdayız şimdi iftar sofrasını hazırladık yemekten sonra olması lazım ama genelde sahura kadar oturuyoruz bu gün ne diyip de yatarız bilemiyorum...keşke

aynen valla zaman gecmek bilmiyo
26 temmuz regl olmazsam elimde bi tane gecen aydan kalma gebelik testim var onu yapicam esime de haber vermicem eger hamile olursam supriz olsun diyeay insallah hepimiz hamile kaliriz bu ay

aynen valla zaman gecmek bilmiyo
26 temmuz regl olmazsam elimde bi tane gecen aydan kalma gebelik testim var onu yapicam esime de haber vermicem eger hamile olursam supriz olsun diyeay insallah hepimiz hamile kaliriz bu ay
İnşaallah canım elimde hiç test yok ama bayramdan sonra netten almayı düşünüyorum gebelik testlerinden de bıktım artık görmek istemiyorum 10. Günden sonra test Yaparım herhalde erken öğrenmem gerekiyor çünkü kan sulandırı iğne başlanacak çünkü bakalım neler olacak..,dün gece Oğlumu ben yatırdım yanına uzandım hadi oğlum duamızı edelim yatalım dedim dedim ben sure okurken ogülümsüyordu ben dua mı yaptım dedi ben duymadım dedim sır söylenmez dedi bana söyle dedim Allahtan KARDEŞ istedim ama nezaman verir bilmiyorum dedi... Gözlerim doldu o uyduktan sonra Ağladım çok duygulandım ilk defa dile döküyor KARDEŞ istediğini hiç söylememişti bana... Rabbim duasını kabul eder inşaallah

Canım inan aynı durumdayız şimdi iftar sofrasını hazırladık yemekten sonra olması lazım ama genelde sahura kadar oturuyoruz bu gün ne diyip de yatarız bilemiyorum...keşke
Off canım ya sorma, geçen ayda böyle kaçtı biliyorsun. Bu sabah geldi bu sabah oldu, işe geç geldim ama yapacak bir şey yok tabii bu konu daha önemli şuan. Eğer gerçekten yumurta 24 saat yaşıyorsa o zaman yakalamış olma şansım var. Ya çok sinir bir durum oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Ya aslında rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. İnşallah şu kalan mübarek günlerde duyar sesimizi canım ne diyeyim Bu ay sırayla müjdeleri veririz şu topik bir şenlenir inşallah, bu ay test almayacağım yapmayacağım diyordum ama tatile gitmiş olacağım orada bulmam çok zor, o yüzden geçen aydan kalanlardan yaparım. Geçen yıl da aynı yerde öğrenmiştik, belki yine orada öğrenmek nasip olur. Bu yıl çok dikkatli davranacağım tabii, inşallah yol falan etkilemez, ya çok endişeleniyorum. Nasipte varsa sağ salim gelecek nasipte yoksa zaten yapacak bir şey yok...İnşallah rabbim bu mübarek günlerde nasip eder...Allah hakkımızda hayırlısını versin canım...

Ah kuzum benim, benim oğlumla yaklaşık 2-3 gece de bir yaşadığımız diyolog bu büyüyüp anlamaya başladı işte, geçen gün hastaneye gittim iğneleri olurken o da yanımdaydı, bir kadın geldi 7 haftalık hamileymiş kanaması olmuş, daha 1 gün önce öğrenmişler eşiyle bir telaş acile girdiler, Kadın ağlamaklı, adam telaşlı hemşireye anlatıyor. Bizde oğlumla iğne için bekliyoruz, Olanları izledi konuşmaları duydu, öyle içlendi ki geldi kocaman sarıldı bana annem diye gözler ağlamaklı...Ne oldu üzüldün mü ? dedim. Evet bebeklerini kaybediyorlar dedi. Yok annecim kaybetmezler bazen olur öyle falan dedim...Öyle hassas ki bu konuda...Rabbim onların yüzüne gülsün inşallah.. Duaları kabul olsun...

o zaman sen daha erken ogrenmis olacaksin canim10 gun sonra cikar mi ki canim idrar testinde
Biz gunahkar kullariz belki Alahim bizim dualarimizi gec duyar ama onlar melek gibi gunahsiz insallah onlari duyar Allahim

benim kizim daha 5 yasinda ama o bile anliyor
anne iki tane bebek istiyorum diyor biri x amcanin bebeginden(erkek) digeri kiz bebek diyoroyle uzuluyorum ki anlatamamhele o her doktor sonrasi anne bebek aldin mi lafi yok mu

o zaman sen daha erken ogrenmis olacaksin canim10 gun sonra cikar mi ki canim idrar testinde
Biz gunahkar kullariz belki Alahim bizim dualarimizi gec duyar ama onlar melek gibi gunahsiz insallah onlari duyar Allahim
İnşaallah canım ama bence 14. Güne kadar beklemek lazım sağlıklı sonuç alma için ben yine 10. Günden sonra başlarım herhalde test yapmaya... Benim kuzum ilk defa dile döktü bende hiç takmıyor sanıyordum meğer gerçekten istiyormuş Rabbim kabul etsin dualarını inşaallah...

Arkadaşlar merhaba. Benm 3buçuk aylık bir oğlum var. 1buçuk yıl üzerine aşılamayla oldu. Size bikaç sorum olucak benm doğumdn sonra hemen kırkımdan sonra adetim başladı 3 mayısta oldum sonra 6 haziranda oldum normalde de adetim hep bikaç gün ileri atar her ay düzenim bu ama bu ay hala olmadım adet . Sorunum fsh yüksekliğiydi. Sizce hormonlarım düzene mi girmedi onyüzden olmadım. Sizde de öyle oldu mu yoksa menopoza mı giriyorum. 2. Çocuğu da istiyorum tabi çok uzatmadan napmalıyım

Merhaba canım Allah bağışlasın evladını. Hormonlardan kaynaklıdır bence de yine de ihmal etme Dr a git çok az ara ile ikinciye hamile kalan oluyor normal doğumda sorun yokta sezeryan için 2 yıl beklemek gerek

Merhaba canım Allah bağışlasın evladını. Hormonlardan kaynaklıdır bence de yine de ihmal etme Dr a git çok az ara ile ikinciye hamile kalan oluyor normal doğumda sorun yokta sezeryan için 2 yıl beklemek gerek
Evet benm de sezaryen ama 2 yıl bekleyemem benm yumurtalarım zaten sayılı o kadar olmaz ama tabi her şey Rabbimden hayırlısı olsun önce olmayalara bersin Allahım sonra bizlere inşallah

Canım ya inan sevindim bu sefer yakalamış olmana olmuştur o sen takma kafana hem dün yazacaktım sana gitmeyiver işe bu iş daha önemli diyecektim ama yanlış anlarsın diye söyleyemedim... Bize doktor bu gün de ilişki Yazmış yarın yok sonra ertesi gün var benim yumurtam sol taraftaydı ama nedense sağ tarafım ağrıyor bugün oradaki yumurtalar küçüktü... Keşke olup olmadığını bilebilmek değil mi... Tatile nezaman gidiyorsunuz... Bizde düşünüyoruz ama bu olay biraz elimi kolumu bağlıyor.. Kaynanadan dönünce herşey daha çok netleşir inşallah..

Canım yakaladım diye düşünüyorum ama iğnenin 36 saatinde olamadı misafir vardı onlar çok geç gitti ben ortalığı toplayana kadar eşim uyudu kaldı öyle neyse artık nasip ya biz 22 temmuzda gideceğiz bugün kontrol var Dr ile konuşacağım zaten yazarım sana da ya burada vakit Geçmez şimdi tatilde daha kolay olur benim için inşallah orada Öğrenmek nasip olur yine Inşallah olmuştur ikimizinde gerçek sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Rabbim

Evet benm de sezaryen ama 2 yıl bekleyemem benm yumurtalarım zaten sayılı o kadar olmaz ama tabi her şey Rabbimden hayırlısı olsun önce olmayalara bersin Allahım sonra bizlere inşallah
Allah gönlüne göre versin canım...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Kızlar idrar testi yaptım negatif 10 gün oldu hala adet olmadım sanırım hormonlarım daha tam düzene girmedi sanırım. Sizin nasıl oldu ilk doğumunuzda? Kaç ay sonra düzene girdi ? Bahseder misniz? Yardımcı olur musunuz? Sizin ilkler normal yolla mı olmuştı? Kızlar bi yardımcı olur musunuz bana da lütfen

Bugün gittim Dr a ikisi de çatlamış inşallah ikiz olur dedi Dr çok nadir ikisi de çatlarmış eğer kaçırmadıysanız ikiz bile olabilir dedi tatil de dikkatli davran dedi hamile gibi hareket et dedi reglin geçerse Bhcg baktık dedi kan sulandırıcı iğneler devam Protestan verdi corasprin ve folik asit devam bakalım ama ben tekinin çatlamasını kaçırdım inşallah en azından biri tutmuştur mübarek Günler'de yeniden hamile olmak ikinci kez anne olmak nasip olur inşallah hepimize

Canım senin durumun hormonal bence geç Döllenme bile olsa 10 günde çıkardı testte o Yüzden bayram sonrası ihmal etme Dr a git mutlaka her regl geçikmesi hamilelik olmuyor malesef ihmale gelmez. Ben oğluma tedavisiz kalmıştım. O zaman hiç takip vs yaşamadım regl günümde içime doğdu sanki hissettim kanda baktırdım ve çıktı çok şükür 8 Yaşında şimdi

BNe güz
ne güzel doktorun sık sık çağırıyor bana da adet olmazsan test yap dedi çok rahat canım benim ki bende kaynanalardayım inan bayram bir yöne iyi oldu vakit geçiyor en azından biraz bende Pazartesi internetten test sipariş ederim iki güne gelir cuma başlarım yapmaya inan içime güzel Şeyler doğuyor ama dile dökmek istemiyorum Rüyalar falan ama inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…