Ne güzel canım güzel haberler bunlar inşaallah tutmuştur ve bir hafta sonra almaya başlarız güzel haberleri benim doktorum çağırmıyor merak ediyorum aslında.. Bu arada benim sağlıklı büyük yumurtam soldaydı ama ben sağda batma hissediyorum sağda iki yana 12 13 ml yumurtalar var Demişti. Çok ateş basıyor beni ve sağ kasığım batıyor.. Off daha şimdiden başladım vücudumu dinlemeye yapmayacağım bu sefer diyorum yine yapıyorumBugün gittim Dr a ikisi de çatlamışinşallah ikiz olur dedi Dr çok nadir ikisi de çatlarmış eğer kaçırmadıysanız ikiz bile olabilir dedi tatil de dikkatli davran dedi hamile gibi hareket et dedi reglin geçerse Bhcg baktık dedi kan sulandırıcı iğneler devam Protestan verdi corasprin ve folik asit devam bakalım ama ben tekinin çatlamasını kaçırdım inşallah en azından biri tutmuştur mübarek Günler'de yeniden hamile olmak ikinci kez anne olmak nasip olur inşallah hepimize
Maşallah canm Allah bağışlasın ben hamile olmadığımı biliyorum değilim zaten sorduğum şuyfu adetiniz sizinde mi doğumdan sonra hemen düzene girmedi ne kadar sürdü düzene kavuşması ?Canım senin durumun hormonal bence geç Döllenme bile olsa 10 günde çıkardı testte o Yüzden bayram sonrası ihmal etme Dr a git mutlaka her regl geçikmesi hamilelik olmuyor malesef ihmale gelmez. Ben oğluma tedavisiz kalmıştım. O zaman hiç takip vs yaşamadım regl günümde içime doğdu sanki hissettim kanda baktırdım ve çıktı çok şükür 8 Yaşında şimdi
Zaman çok hızlı geçiyor canım Allah sağlık verirse HIZLA büyüyorlar özlüyor insan bebekliklerini. Benim reglim 4 ay sonra başladı sonra da normal devam etti canım doğumdan önce prolaktin sorunum vardı çok şükür o düzeldi doğum iyi geldi inşallah senin de düzelirMaşallah canm Allah bağışlasın ben hamile olmadığımı biliyorum değilim zaten sorduğum şuyfu adetiniz sizinde mi doğumdan sonra hemen düzene girmedi ne kadar sürdü düzene kavuşması ?
Canım bundan önceki Dr ları saymıyorum ben çünkü senin Dediğin gibi çok rahatlardı. Ilkkez tedavi olduğumu düşünüyorum bu ikinci ayım çünkü ondan evvel bir kez ilaç aldım onda da kist oldu Dr çok önemli bu burada bu işe bakan Dr yani sadece çocuk sahibi olmak için geliyorlar hamile olanlar tedavi ile kalanlar çok yoğun çok darılıyorum özel olmasına rağmen asla muayene saatinde giremiyorum 2 saat buluyor hastaneden çıkmakNe güzel canım güzel haberler bunlar inşaallah tutmuştur ve bir hafta sonra almaya başlarız güzel haberleri benim doktorum çağırmıyor merak ediyorum aslında.. Bu arada benim sağlıklı büyük yumurtam soldaydı ama ben sağda batma hissediyorum sağda iki yana 12 13 ml yumurtalar var Demişti. Çok ateş basıyor beni ve sağ kasığım batıyor.. Off daha şimdiden başladım vücudumu dinlemeye yapmayacağım bu sefer diyorum yine yapıyorum
İnşaallah sağlıklı bir hamilelik olur canım benim kan pıhtılaşması Olduğum raporla kesinleştiği halde bana iğne vermediler hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başlıyoruz dedi doktorum ve ayrıca tıp da gittiğim Prof da aynısını söyledi bende çok üstüne düşmedim çok şükür bir Evladım sağlıkla doğmuş o yüzden çok takmıyorum iğne evet bendede Göğüs ucunda Ağrı yaptı. Inan artık hiç birşey bana iyi gelmiyor herşey Rabbimin vermesiyle olacak biz me yaparsak yapalım sanki boş gibi geliyor benim oğlumda son adet tarihim 17 Temmuz'du hiç unutmam bu tarihi yine bir 17 temmuzda Oğluma KARDEŞ için çabalıyoruz inşaallah bidaha ki bayrama bebişlerimizle girerizCanım bundan önceki Dr ları saymıyorum ben çünkü senin Dediğin gibi çok rahatlardı. Ilkkez tedavi olduğumu düşünüyorum bu ikinci ayım çünkü ondan evvel bir kez ilaç aldım onda da kist oldu Dr çok önemli bu burada bu işe bakan Dr yani sadece çocuk sahibi olmak için geliyorlar hamile olanlar tedavi ile kalanlar çok yoğun çok darılıyorum özel olmasına rağmen asla muayene saatinde giremiyorum 2 saat buluyor hastaneden çıkmakişe yarar inşallah da beklediklerime değer pıhtılaşma olabilir diye iğneye yumurtlama ile Başlıyor. Kısmet be arkadaşım bu sefer bende çok umutlandım birini kaçırdım ama biri tuttu kaçmadı inşallah iğnenin etkisinden göğüs ucum çok acıyor onun dışında hiçbirşey yok şimdilik bende hep ümitkenme dinleme kendini diyorum ama mümkün değil tabii olmazsa yine üzüntüsü büyük olacak biliyorum, hayırlısı inşallah canım kısmet Rabbim yüzümüze Gülsün canım... Ben 24. 25 gibi test başlarım herhalde ilki 13 ünde çatlağı çünkü inşallah yine tatilde Öğrenmek nasip olur canım bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur inşallah
Inşallah canım inşallah son 1 hafta haftaya bugünlerde aşağı yukarı belli olmaya başlar artık merak içindeyim valla oldu mu olmadı mı birde dinden beri ikiz olsa fikri geldi pek içim çoştu valla off olmazsa hayal kırıklığı da büyük olacak inşallah böyle bir üzüntü olmaz canım Hakkımızda Hayırlısı olsun canım heyecan Yaptım vallaİnşaallah sağlıklı bir hamilelik olur canım benim kan pıhtılaşması Olduğum raporla kesinleştiği halde bana iğne vermediler hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başlıyoruz dedi doktorum ve ayrıca tıp da gittiğim Prof da aynısını söyledi bende çok üstüne düşmedim çok şükür bir Evladım sağlıkla doğmuş o yüzden çok takmıyorum iğne evet bendede Göğüs ucunda Ağrı yaptı. Inan artık hiç birşey bana iyi gelmiyor herşey Rabbimin vermesiyle olacak biz me yaparsak yapalım sanki boş gibi geliyor benim oğlumda son adet tarihim 17 Temmuz'du hiç unutmam bu tarihi yine bir 17 temmuzda Oğluma KARDEŞ için çabalıyoruz inşaallah bidaha ki bayrama bebişlerimizle gireriz
Seninde Bayram'ın mübarek olsun canım inşaallah ikizlerin olsun biri kız biri erkek olsun daha ne olsun oooh mis valla darısı Başıma olsun ama benim ikiz ihtimalim yok bi tanecik yumurtam vardı çünkü... Şafak saymaya başladık aslında çok kalmadı da nasıl geçecek bilmiyorumBayramınız mübarek oldun bu mübarek cuma Günü'nde Rabbim bizim de sesimizi duysun inşallah uğurlu gelsin bize
Hoşgeldin arkadaşım sanada iyi bayramlar bende ilki ne ilk aydan kalmıştım ama ikinci biraz zor olacak galiba bir düşük birde kimyasal gebeliğim var bu ay kimyasal sonrası ilk tedavi klomen+ ovitrelle iğne.. Eşinin sperm testine çok takılma benim eşiminde öyle çıkmıştı ama sonra hamile kaldım hemde iki kere yani o değişken bir test Herşeyden etkileniyor spermler ve bir çocuğunun olması yeter zaten...senin adetine ne kadar kaldı biz şuan Şafak sayıyoruz yaklaşık bir hafta sonra belli olur bizim kivalla bende sizdenim. biizm belli bir sebebimiz yok. ilkine istemeyerek kaldım ikincisi de beklentim yokken oldu ama düştü. daha sonra eşim sperm testi yaptırdı bi keresinde sayı az diğerinde sayı iyi hareketlilik az çıktı. yani oda muamma. bence yumurtlama felan iyi. ama rahim filmi çektirmedim... ay ne bilim bende sizin gibi 3 senedir her ay yani tamı tamına 36 dan fazladrı her ay acabalarla yaşıyorum çok zor.. rabbim hiç olmayanlara versin önce tabiirabbim yokluklarını göstermesin evlatlarımızın. hayırlı bayramlar bu arada
Evet ya Heyecanlı bekleyiş var, ikiz keşke olsa ben tekini bulsam razıyım valla canım tam 1 hafta sonra başlar aşağı yukarı belli olur bu hafta bana çabuk geçer 3 gün işe gideceğim sonra tatile gidiyoruz nasipse orada öğreneceğiz yine benimde genellikle sol taraf ama ara ara sağ tarafta da batmalar oluyor yine başladık valla kendimizi dinlemeye inşallah boş olmaz beklentinizinSeninde Bayram'ın mübarek olsun canım inşaallah ikizlerin olsun biri kız biri erkek olsun daha ne olsun oooh mis valla darısı Başıma olsun ama benim ikiz ihtimalim yok bi tanecik yumurtam vardı çünkü... Şafak saymaya başladık aslında çok kalmadı da nasıl geçecek bilmiyorum
Hoşgeldin inşallah bu topikteyim uğurlu gelir sana sende tez zamanda kavuşursun inşallah benimde 8 Yaşında oğlum var ikinci de 1.5 yılda iki kimyasal gebelik oldu Hayırlısı artık bu aydan umutluyum inşallahvalla bende sizdenim. biizm belli bir sebebimiz yok. ilkine istemeyerek kaldım ikincisi de beklentim yokken oldu ama düştü. daha sonra eşim sperm testi yaptırdı bi keresinde sayı az diğerinde sayı iyi hareketlilik az çıktı. yani oda muamma. bence yumurtlama felan iyi. ama rahim filmi çektirmedim... ay ne bilim bende sizin gibi 3 senedir her ay yani tamı tamına 36 dan fazladrı her ay acabalarla yaşıyorum çok zor.. rabbim hiç olmayanlara versin önce tabiirabbim yokluklarını göstermesin evlatlarımızın. hayırlı bayramlar bu arada
19nda adet olmam lazım. valla ben her ay adet olsamda hamileyim sanıryorum bu ara kafam daha rahat. ama hamilemiyim bilmyorum. geçen ay gögüslerim ağrıyordu adetten önce dedim hamileyim lakin yalan oldu adetten bir gün önce acısı geçti adet oldum. şimdide öyle oldu ama daha adet olmadım. sperm meselesinde içimi rahatlattın valla. ben hamilelik isterken aklında bebek olmayanların doğum yaklaştı. üzülmemek elde dğilHoşgeldin arkadaşım sanada iyi bayramlar bende ilki ne ilk aydan kalmıştım ama ikinci biraz zor olacak galiba bir düşük birde kimyasal gebeliğim var bu ay kimyasal sonrası ilk tedavi klomen+ ovitrelle iğne.. Eşinin sperm testine çok takılma benim eşiminde öyle çıkmıştı ama sonra hamile kaldım hemde iki kere yani o değişken bir test Herşeyden etkileniyor spermler ve bir çocuğunun olması yeter zaten...senin adetine ne kadar kaldı biz şuan Şafak sayıyoruz yaklaşık bir hafta sonra belli olur bizim ki
hoşbulduk. hakkımız da hayırlısı . tez zaman da inşallah yaşarız bu mutlulupu ayrıca kimyasal gebeliğini nasıl anladın?Hoşgeldin inşallah bu topikteyim uğurlu gelir sana sende tez zamanda kavuşursun inşallah benimde 8 Yaşında oğlum var ikinci de 1.5 yılda iki kimyasal gebelik oldu Hayırlısı artık bu aydan umutluyum inşallah
inşallah gönlüne göre olur canım. kaç gün kaldı adetine...Evet ya Heyecanlı bekleyiş var, ikiz keşke olsa ben tekini bulsam razıyım valla canım tam 1 hafta sonra başlar aşağı yukarı belli olur bu hafta bana çabuk geçer 3 gün işe gideceğim sonra tatile gidiyoruz nasipse orada öğreneceğiz yine benimde genellikle sol taraf ama ara ara sağ tarafta da batmalar oluyor yine başladık valla kendimizi dinlemeye inşallah boş olmaz beklentinizin
Canım daha var 28 Temmuz normalde tabii inşallah olmam bir umut bekliyoruz işte ama 24 Temmuz gibi belli olur aşağı yukarı kısmet canım ya kimyasalda değer iki günde bir yükselmiyor Düşüyor hatta ilki daha zordu iki günde katlıyordu aslında 700 kere kadar çıktı değer ama olmadı işte inanılmaz bir ağrı oldu bir gece sonra baktık düşmeye başladı değer kese oluşmadan gitti yani sonrainşallah gönlüne göre olur canım. kaç gün kaldı adetine...
testiyle anladın ozman. Ben iki ay önce adet günümde test yaptım hemen çıktı ama çok silik bir çizgi çıktı. Be 6 gün adet olmadım. Ama diğer testlerim hiç onun ki kadsr belirgin olmadı ve adetim diğerlerine göre ağrılı be yoğundu. Dedim acaba o dönem kiyasal gebelik mi olduCanım daha var 28 Temmuz normalde tabii inşallah olmam bir umut bekliyoruz işte ama 24 Temmuz gibi belli olur aşağı yukarı kısmet canım ya kimyasalda değer iki günde bir yükselmiyor Düşüyor hatta ilki daha zordu iki günde katlıyordu aslında 700 kere kadar çıktı değer ama olmadı işte inanılmaz bir ağrı oldu bir gece sonra baktık düşmeye başladı değer kese oluşmadan gitti yani sonraikinci de 27 idi 2 gün sonra 32 oldu az az Yükseldi sonra ben regl oldum tam girmiştir derken test Yaptım emin olayım diye hop pozitif 140 olmuştu Hücre kalmıştır dediler bu sefefde kürtaj gibi temizleme yapıldı sonra düştü değer şimdi yeniden kalmayı bekliyorum gerçek sağlıklı bir hamilelik olur inşallah
Hem kan hem idrar aslında tabii arada kimbilir Kaç tane tescillenmemişler oldu bilmiyorum bazen testte pozitif olup sonra negatife dönenler oluyordu Rabbim vaktini zamanını biliyordur eminim bize de sıra gelir üzme kendini Hakkımızda Hayırlısı olsun canımKan
testiyle anladın ozman. Ben iki ay önce adet günümde test yaptım hemen çıktı ama çok silik bir çizgi çıktı. Be 6 gün adet olmadım. Ama diğer testlerim hiç onun ki kadsr belirgin olmadı ve adetim diğerlerine göre ağrılı be yoğundu. Dedim acaba o dönem kiyasal gebelik mi olduben yurtdışındayım ve bulunduğum yerde btahgc testi yok. Olan da bir hafta sonra geliyor. O yüDen ben idrar testlerime mahkum (
Aynı sorunları yaşıyoruz canım hatta bende yıllar sonra evlenenler ikinciyi hatta üçüncüyü Yaptılar düşün artık okadar geç kalmış hissediyorum.. Senin adetine az kalmış inşaallah hiç gelmez tabi benim yaklaşık bir hafta var... Bu ay Ümitleniyorum yine kendimi kaptırıyorum inşaallah hüsran olmaz kuzularımıza veririz KARDEŞ müjdesini... Sen kafana takma inan olacağı varsa herşekilde oluyor hepsi hikaye ben en son eşime sperm testi yaptırdık Prof yaptı düşün sen hamile kalamazsın adet olunca gel tüp bebek yapalım dedi bende yok dedim yaptırmıcam o ay ben Ağla Ağla sonra bi baktım ki hamileyim 4 haftalık malesef düşük oldu 8 haftalıken hatta biz dedik düşük oldu spermlerden mi kaynaklandı tekrar test yaptırdık eşimin herşeyi normal çıktı... Yani Rabbim ol dememiş diyorum... İnşaallah bu ay o güzel haberi almak nasip olur...19nda adet olmam lazım. valla ben her ay adet olsamda hamileyim sanıryorum bu ara kafam daha rahat. ama hamilemiyim bilmyorum. geçen ay gögüslerim ağrıyordu adetten önce dedim hamileyim lakin yalan oldu adetten bir gün önce acısı geçti adet oldum. şimdide öyle oldu ama daha adet olmadım. sperm meselesinde içimi rahatlattın valla. ben hamilelik isterken aklında bebek olmayanların doğum yaklaştı. üzülmemek elde dğilrabbim hakkımızda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?