- 12 Eylül 2014
- 287
- 168
- 43
Canim b3nim yasadigim yer kucuk bi yer burda kan tahlilinin sonuclri 1 hafta sonra cikiyo malesef
1 haftansonra usg de gorurum zaten
Anlicagin idrar testine mahkumum
CEki Görüntüle 1589139
Kizlar siz de goruyo musunuz silik cizgiyi?aslinda fotoda net cikmiyo normalde daha net
canımm gerçekten çok silik ama var Rabbim nasip etsin inşallah elinde test varsa hergün yap sen inşallah daha da koyulaşırEki Görüntüle 1589139
Kizlar siz de goruyo musunuz silik cizgiyi?aslinda fotoda net cikmiyo normalde daha net
tesekkur ederim canimC
canımm gerçekten çok silik ama var Rabbim nasip etsin inşallah elinde test varsa hergün yap sen inşallah daha da koyulaşır
Ayyy çok heyecanlandım bak evet aynı gibiydi belirtiler bizde yola çıktık gidiyoruz Pazartesi günü bende güzel haberler veririm inşallah ama belim ağrıyortesekkur ederim canimdarisi basiniza insallah belirtilerimiz ayniydi umarim sen de hamilesindir
cizgi kadikca baya belli olmaya basladi
malesef elimde test yok yarin alip diger gun sabah yapicam insallah
Canım şimdi gördüm daha çoook sevindim harika bir haber bu ya süper hamilesin inşaallahEki Görüntüle 1589139
Canım ya bende Yaptım test ama yine silik çıktı ama dün neredeyse yok denecek kadardı bu gün ki daha belli bakalım inşaallah vardır birşeyler yarında daha net belli olur herhalde bekliyoruz azerine çok sevindim ne güzel bir haber sabah sabahEv
Ayyy çok heyecanlandım bak evet aynı gibiydi belirtiler bizde yola çıktık gidiyoruz Pazartesi günü bende güzel haberler veririm inşallah ama belim ağrıyorbu panikletiyor Hayırlısı canım inan çok sevindim Enfal97 ne yaptınnnn ? Ses ver. Merak ediyorum yaptın mı test ?
Hadi inşallah canım inşallah vardır. Benim umudum iyice azaldı inalmaz belim ağrıyorCanım ya bende Yaptım test ama yine silik çıktı ama dün neredeyse yok denecek kadardı bu gün ki daha belli bakalım inşaallah vardır birşeyler yarında daha net belli olur herhalde bekliyoruz azerine çok sevindim ne güzel bir haber sabah sabah
Aynen öyle kısmet artık... Ama inan belirtilere çok takılma bekide olmayacaksın olumlu düşün bence... Bende dün acayip sinirliyi adetim geleceği günden bir gün öncede böyle olurum hep herşeye kızar bağırırım akşam farkettim... Ama başkada adet belirtisi yok mesela sivilce mutlaka çıkar yok, migren kesin girer girmedi, kasıklarımda çekilir gibi bir Ağrı var sadece ve Kabızlık var adet olacaksam Kabızlık olmaz... Ama tabi bilemiyorum bunlar Vücudumun bir oyununda olabilir, inşaallah değildir tabi... Inan artık çok sıkıldım beklemekten şeytan diyor git kan ver Kurtul of ya..Hadi inşallah canım inşallah vardır. Benim umudum iyice azaldı inalmaz belim ağrıyorkaçınılmaz son yaklaşıyor demek ki olsun kısmetten ötesi olamıyor zaten Hakkımızda neyse Hayırlısı o olsun inşallah sende de vardır canım
Canım inşallah olmazsın ya o ovulasyon testinden çok akıntıyı takip et ben de ovulasyondan kullandım ama sonuç alamadımben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.
şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.
benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.
eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?
biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.
bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???
silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?
bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??
yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.
offf ne kadar matematik hesabı var ya...
çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
Biraz daha bekle bence yani en kötü yarın yaptır tahlil bende pazartesiyi bekliyorum olumlu düşünmeyi çok istiyorum ama ne bileyim zaten regl olursam her halükarda üzüleceğim artık ne yapalım şaka gibi ikiz olabilir mi diye heyecan yaparken şimdi regl yaklaşıyor üzüntüsü varAynen öyle kısmet artık... Ama inan belirtilere çok takılma bekide olmayacaksın olumlu düşün bence... Bende dün acayip sinirliyi adetim geleceği günden bir gün öncede böyle olurum hep herşeye kızar bağırırım akşam farkettim... Ama başkada adet belirtisi yok mesela sivilce mutlaka çıkar yok, migren kesin girer girmedi, kasıklarımda çekilir gibi bir Ağrı var sadece ve Kabızlık var adet olacaksam Kabızlık olmaz... Ama tabi bilemiyorum bunlar Vücudumun bir oyununda olabilir, inşaallah değildir tabi... Inan artık çok sıkıldım beklemekten şeytan diyor git kan ver Kurtul of ya..
Yok canım yaptırmam zaten eşim bilsin istemiyorum pazartesiye kadar beklicem idrar testi koyulaşırsa Yaparım bu arada benimde bu gün belim ağrımaya başladı ve sol bacağıma kasılma giriyor... Sürekli yatmak istiyorum bilmiyorum artık... Üzülmeyiz inşallah... Üzülsekde sevinecek bir haber var bir Nisan annesi çıktı aramızdan inşaallah iki tane daha çıkar...Biraz daha bekle bence yani en kötü yarın yaptır tahlil bende pazartesiyi bekliyorum olumlu düşünmeyi çok istiyorum ama ne bileyim zaten regl olursam her halükarda üzüleceğim artık ne yapalım şaka gibi ikiz olabilir mi diye heyecan yaparken şimdi regl yaklaşıyor üzüntüsü var
iyi tatiller canim sanaAyyy çok heyecanlandım bak evet aynı gibiydi belirtiler bizde yola çıktık gidiyoruz Pazartesi günü bende güzel haberler veririm inşallah ama belim ağrıyorbu panikletiyor Hayırlısı canım inan çok sevindim Enfal97 ne yaptınnnn ? Ses ver. Merak ediyorum yaptın mı test ?
Canım şimdi gördüm daha çoook sevindim harika bir haber bu ya süper hamilesin inşaallah
insallahYok canım yaptırmam zaten eşim bilsin istemiyorum pazartesiye kadar beklicem idrar testi koyulaşırsa Yaparım bu arada benimde bu gün belim ağrımaya başladı ve sol bacağıma kasılma giriyor... Sürekli yatmak istiyorum bilmiyorum artık... Üzülmeyiz inşallah... Üzülsekde sevinecek bir haber var bir Nisan annesi çıktı aramızdan inşaallah iki tane daha çıkar...
bu fotoda daha iyi belli oluyorKizlar ben tekrar cektim fotoyu nasil sizce
Eki Görüntüle 1589353
bu fotoda daha iyi belli oluyor
dimi kizlar durdukca belirginlesiyor sankiAyyy var var hadi inşallah canım
evet canım var inşallah hiç korkma için rahat olsun yarın tekrarla testi ama daha çok belirginleşecek ben sana demedim mi test yap diye iğne de olmadın zaten yalancı pozitif olma ihtimali de yok...dimi kizlar durdukca belirginlesiyor sanki
ayy insallah normal gebelik olur tek korkum kimyasal olmasi
evet ya senin sayende erkenden ogrenmis oldumevet canım var inşallah hiç korkma için rahat olsun yarın tekrarla testi ama daha çok belirginleşecek ben sana demedim mi test yap diye iğne de olmadın zaten yalancı pozitif olma ihtimali de yok...
Olmazsın inşaallah 9 ay boyunca... Hadi bizlerede dua et artık...gerçi ben bu gün çok kötüydüm belim bacaklarım karnım heryerin ağrıyor...ümidimi yitirmek istemiyorum ama sürekli esniyorum uyumak istiyorum... Bunun daha kolay bir yolu olsa keşke...evet ya senin sayende erkenden ogrenmis oldum
elimde malesef test yok yarin aldirip obur gun regl olmazsam yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?