- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
İnşaallah canım ya çok isterim inan ama ben çok ümitli Değilim bilemiyorum bu gün sanki çok daha belirgin bir çizgi Olmasını beklerdim çizgi var ama çok belirgin tamam hamileyim diyebileceğim bir çizgi değil o Yüzden benim sanki Ümitler bidaha ki aya kaldı ama inşallah sende vardır canım inan çok mutlu olurum belirtiler bende de çok değişmedi bel ağrısı arada oluyor gündüz uyuma isteği ve çarpıntı da var bir kaç gündür geçen kimyasal Yaşadığım da çok çarpıştım oluyordu... Belirtiler insanın Can'ını çok sıkıyor ama en önemli adet belirtim olan migren ve yüzümde çıkan sivilce hala yok bu arada ateş de ölçüyorum ben üç gündür 37 de takıldı adet olacağımda düşüşe geçer genelde çok sistemli ilerliyorum belki daha erken hamile olduğumu öğrenebilirim diye ama yok olmuyor işte test koyulaşmadan da kan vermeye gitmeyi düşünmüyorum çünkü kan negatif çıktığında daha çok üzülüyorum bakalım artık yarın kesin negatife döner testim diye düşünüyorum...Canım inşallah yarın pozitifi göreceğiz tatilim şimdi başladı çok çok dikkat ediyorum Kaldığımız bina bile geçen yılla aynı 120 ev var aynı bina geldi bir kaç olay yaşamıştım onlarda aynı sıra bebişi burada öğrenmekte inşallah sonu aynı olmaz bu kez sağlıkla alırım kucağıma yarın pozitif görsem bile Çarşamba'ya kadar eşime söylemem emin olmak isterim inşallah canım bizde görürüz o çizgileri