Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım dün gece 3 kez wc ye gittim o Yüzden çok birikmiş idrar yoktu biraz bekledim yapmak için çok çok silik çizgi var ama iğnenin 12. Günü bugün acaba etkisi mi hiç bir belirtim yok batmalar az az devam ediyor yarın sabah netleşir inşallah gerçek pozitiftir çok dua ediyorum hepimiz için ama nasipse olacak artık belim çok ağrıyor Heran regl olacak gibi hissediyorum :KK43:
Canım ya ben 13 temmuzda yaptırdım iğneyi bu gün 15. Gün oluyor sen bir gün sonra yaptırmamışmıydın iğneyi seninde 14 olmasıgerekmez mi ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa... Inşaallah gerçek pozitiftir canım ama erken test yapmanın hiçbir Anlamı yok gerçekten çünkü benim testim hala silik çıkıyor ve bu hiç bitmedi neden başka iğne kullananlarda böyle olmuyor negatife Dönüyor.. O yüzden hiç gerek yok test yapma yarın yarın derken 15. Gün oldu benim artık ümidim yok geç Döllenme olamaz çünkü ilişkiyi bıraktık yumurta çatladıktan sonra koskoca bir Boşluk kendimi hiç birşeyle oyalayamıyorum

Canım ya ben 13 temmuzda yaptırdım iğneyi bu gün 15. Gün oluyor sen bir gün sonra yaptırmamışmıydın iğneyi seninde 14 olmasıgerekmez mi ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa... Inşaallah gerçek pozitiftir canım ama erken test yapmanın hiçbir Anlamı yok gerçekten çünkü benim testim hala silik çıkıyor ve bu hiç bitmedi neden başka iğne kullananlarda böyle olmuyor negatife Dönüyor.. O yüzden hiç gerek yok test yapma yarın yarın derken 15. Gün oldu benim artık ümidim yok geç Döllenme olamaz çünkü ilişkiyi bıraktık yumurta çatladıktan sonra koskoca bir Boşluk kendimi hiç birşeyle oyalayamıyorum
Canım evet 14 temmuzda yaptırdım iğne Gününü saymıyorsan 12. Gün oluyor sayarsam

Kizlar gunaydin
ben bu sabah silinirken kan geldi peceteye
sonra tekrar 7-8 damla kadar geldi ardindan kahve renk oldu ve durdu
pecete koymustum iccamasirima falan degecek kadar degildi az bi seydi
avaba yerlesme kanamasi mi yoksa dusuk mu yapiyorum?
dusuk olsa dun testim o kadar koyu cikar miydi ki?
doktora gitsem zaten simdi gorunmez bile dimi?
idrarimi 4 saat tutup tekrar test yapsam mi?cizginin koyulugu nasil diye...offfffff
Allahim o kadar cok uzuluyorum ki bi insanin yuzu ikinci bebekten yana hic mi gulmez
agliyorum su an sinirlerim iyice yiprandi
İkinci çocukta ben de yerleşme kanaması yaşadım. adetimden 3-4 gün önce kahverengi akıntı daha sonra az miktarda kanama oldu. bir iki günde kahverengi akıntı devam etti. düşük tehlikesinde şiddetli karın ağrısı olmuyor mu? büyük oğlumda düşük tehlikem vardı karnımda ve belimde şiddetli ağrılar ve sürekli kanama oluyordu. aslında doktora gitsen düşük tehlikesi varsa ilaç verir.
pozitif düşün ve bugünlerde kendini yorma, dinlen

Canım dün gece 3 kez wc ye gittim o Yüzden çok birikmiş idrar yoktu biraz bekledim yapmak için çok çok silik çizgi var ama iğnenin 12. Günü bugün acaba etkisi mi hiç bir belirtim yok batmalar az az devam ediyor yarın sabah netleşir inşallah gerçek pozitiftir çok dua ediyorum hepimiz için ama nasipse olacak artık belim çok ağrıyor Heran regl olacak gibi hissediyorum :KK43:
inşallah gerçek pozitiftir

İşte aynen erken test moral bozuyor senin 15. Gün yarın benim 14 yarın demin yanlış yazmışım 12 değil 13. Gün bugün çok çok silik bir çizgi var 5 dk içinde oluştu sonra baktım biraz daha belirgin olmuş ama iğne mi bilmiyorum artık Hayırlısı canım ya Rabbim ol derse olur inşallah ol demiştir inşallah

Azerin üzülme eger kesildiyse yerleşme kanamasidir bende de birinci de oldu o durum .. Umarım saglikla gelir bu sefer ki bebegin saglikla yasamaya devam eder..Bigun Dr gidicem adetim biteli 5 gun oldu felaket Bi şişkinlik ve karın agrisi var bende acaba iltihap mı var diye ayrıca yumurta takibine baslamak istiyorm dicem 9. Ay korunmadigimjz hala bisey yok bu ay olur ins

Çok zor gerçekten son hafta herşey çok daha zorlaşıyor inan ama ben bilmiyorum ya gerçekten ümitsizim bu ay yarın adet günüm daha da çıkmazsa zaten yoktur zaten cuma tatil planımız var bakalım neler olacak çok mutsuzum bugün durup dururken ağlamak geliyor ne kadar korkardım eskiden hamile kalmıcam diye kaç kere kaza oldu diye ertesi gün hapı içtim çok pişmanım şimdi ve çaresizim yapacak hiç birşeyim takmasamda olmuyor taksamda olmuyor yani hayat zor gerçekten zor

D
İkinci çocukta ben de yerleşme kanaması yaşadım. adetimden 3-4 gün önce kahverengi akıntı daha sonra az miktarda kanama oldu. bir iki günde kahverengi akıntı devam etti. düşük tehlikesinde şiddetli karın ağrısı olmuyor mu? büyük oğlumda düşük tehlikem vardı karnımda ve belimde şiddetli ağrılar ve sürekli kanama oluyordu. aslında doktora gitsen düşük tehlikesi varsa ilaç verir.
pozitif düşün ve bugünlerde kendini yorma, dinlen
düşük tehlikesinde hiç Ağrı sızı olmadan lekelenme başladı bir hafta sürdü bende ve sonra düştü zaten ama Yerleşme kanaması adet Döneminde oluyor ve kısa Sürüyor Ağrı bir belirleyici değil çünkü BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 nin ki Yerleşme kanaması bence ikisini de Yaşadım çünkü

kizlar cok tesekkur ederim evet sanirim yerlesme kanamasiydi bu saat oldu cok sukur hic bi sey yok
once kirmizi olmasi korkuttu sanirim beni
en dogru sonucu yarinki testimden sonra anlicam yarin erkenden test yapicam umarim bu sefer daha da koyu cikar
zaten obur gun falan doktora gidicem
o zaman 4+5 gunluk olucaz kese gozukur mu?

G
kizlar cok tesekkur ederim evet sanirim yerlesme kanamasiydi bu saat oldu cok sukur hic bi sey yok
once kirmizi olmasi korkuttu sanirim beni
en dogru sonucu yarinki testimden sonra anlicam yarin erkenden test yapicam umarim bu sefer daha da koyu cikar
zaten obur gun falan doktora gidicem
o zaman 4+5 gunluk olucaz kese gozukur mu?
özükmez daha sanırım kan değerin 1000 i geçince görünüyor çünkü haftaya Görünür herhalde canım inşaallah ben adet olmadım daha bekliyorum

Merhaba bayanlar.ben sizin topiginizi bazen okuyorum.1 çocugum var.7 yaşinda.2 gebelik geçirdim ilkini erken dogumdan sonra kaybettim.pko luyum.bu ay klomen kullandim.dr takibe çagirmadi,çatlatma igneside vermedi.adete 6 gün var bugun test yaptim.çok silik gölge gibi bir çizgi çikti sanki..yoksa ben mi yaniliyorum ya testi yaptigimada pişman oldum sonra .iyice aklım karıştı..

Eklentiler

• 20150727_134018.webp
    20150727_134018.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 80
Şunda daha belli sanki

Eklentiler

• 20150727_134018.webp
    20150727_134018.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
G

özükmez daha sanırım kan değerin 1000 i geçince görünüyor çünkü haftaya Görünür herhalde canım inşaallah ben adet olmadım daha bekliyorum
canim insallah da olmazsin ben sizden cok umutluyum ya baksana 14 gunu gectin daha tik yok:21:
Merhaba bayanlar.ben sizin topiginizi bazen okuyorum.1 çocugum var.7 yaşinda.2 gebelik geçirdim ilkini erken dogumdan sonra kaybettim.pko luyum.bu ay klomen kullandim.dr takibe çagirmadi,çatlatma igneside vermedi.adete 6 gün var bugun test yaptim.çok silik gölge gibi bir çizgi çikti sanki..yoksa ben mi yaniliyorum ya testi yaptigimada pişman oldum sonra .iyice aklım karıştı..
canim basin sagolsun
Allahim hepimizin gonlune gore versin
isiktan mi acaba ben cizgiyi goremedimo_O
zaten 6 gun cokmus simdi cikmaz bence

canim insallah da olmazsin ben sizden cok umutluyum ya baksana 14 gunu gectin daha tik yok:21:

canim basin sagolsun
Allahim hepimizin gonlune gore versin
isiktan mi acaba ben cizgiyi goremedimo_O
zaten 6 gun cokmus simdi cikmaz bence
Tesekkür ederim.yakindan bakinca çok silik bisey g6ruyorum ama zaten bu aydanda pek umutlu degilim.gece gördugum rüya üstüne test yaptim.en iyisi günümü beklemek galiba

Hayırlısı,çok erken yaptim ya farkindayim da.ne bilim daha önce 2 defa klomenle hemen kalmiştim şimdi de 7 yildan sonra ilk klomen kullanişim.beklemek zor hele bi de benim gibi sabirsiz biri için.günümü beklicem artik daha da yapmicam test falan

Çok zor gerçekten son hafta herşey çok daha zorlaşıyor inan ama ben bilmiyorum ya gerçekten ümitsizim bu ay yarın adet günüm daha da çıkmazsa zaten yoktur zaten cuma tatil planımız var bakalım neler olacak çok mutsuzum bugün durup dururken ağlamak geliyor ne kadar korkardım eskiden hamile kalmıcam diye kaç kere kaza oldu diye ertesi gün hapı içtim çok pişmanım şimdi ve çaresizim yapacak hiç birşeyim takmasamda olmuyor taksamda olmuyor yani hayat zor gerçekten zor
Şunda daha belli sanki
hayırlısı olsun çok silik var gibi yarın yeniden yap koyulaşırsa zaten vardır bebiş bende de böyle silik çıktı ama ben iğne oldum onun etkisi mi bilmiyorum.artık Hayırlısı yarın sabah bir kez daha yapacağım inşallah koyulaşır

Kızlar benim umudum iyice azalıyor :( Göğüs uçlarım çok acıyordu geçiyor sanki ve inanılmaz belim ağrıyor sanırım yakında Olacağım oysa bu ay çok ümitlenmiştim :(

Back
X