Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Kızlar benim umudum iyice azalıyor :KK43: Göğüs uçlarım çok acıyordu geçiyor sanki ve inanılmaz belim ağrıyor sanırım yakında Olacağım oysa bu ay çok ümitlenmiştim :KK43:
Bende Aynıymış hiç bir adet belirtisi yok bende ama ümidim Sıfır olsa bu gün net olarak çıkardı diye umuyordum nette 15. Günde çıkar yazıyor birde adetim boş yere gecikirse daha çok üzüleceğim... Yarın yarın diye diye beklemekten sıkıldım attık

Kızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diye :( kızlar nolur dua edin...

Kızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diye :KK43: kızlar nolur dua edin...
Canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallAh sağlıkla kucağına almak nasip olur kimyasal gebelik tekrarlayacak diye birşey yok ki Düşünme böyle olumlu düşün lütfen

Kızlar günaydın bu sabah test Yaptım dünküne göre daha belirgin olarak çizgi var ovulasyon testi de çok kopkoyu iki çizgi ama hiç hamilelik belirtisi yok tam tersi regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Allah'ım versin inşallah gerçek sağlıklı bir bebektir...Daha kendim bile sevinemiyorum bugün kendi Dr umu ararım sonra da yarın ya da Perşembe giderim burada tahlile çok korkuyorum yine kimyasal olursa diye :KK43: kızlar nolur dua edin...
Canim ben de o kimyasal gebelikten sonra hic koyu cizgi gormicem zannediyordum ama gordugun gibi cok sukur ki gordum
Bence sen de goreceksin umitliyim ben

Canım çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallAh sağlıkla kucağına almak nasip olur kimyasal gebelik tekrarlayacak diye birşey yok ki Düşünme böyle olumlu düşün lütfen
Canım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyor BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sende nasıl var mı hiç belirti birde belim çok çok ağrıyor diğer hamileliklerde hiç böyle olmamıştı :( muhtemelen kimyasal yine sürekli dua ediyorum Rabbim evladımın yüzüne Gülsün ona KARDEŞ nasip etsin diye... Sen ne yaptın test yaptın mı ?

Canım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyor BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sende nasıl var mı hiç belirti birde belim çok çok ağrıyor diğer hamileliklerde hiç böyle olmamıştı :KK43: muhtemelen kimyasal yine sürekli dua ediyorum Rabbim evladımın yüzüne Gülsün ona KARDEŞ nasip etsin diye... Sen ne yaptın test yaptın mı ?
Canim bende de belirti yok sadece uykum cok fazla baska hic bi belirtim yok akintim da tamamen durdu

Canım sen ne yaptın test yaptın mı bugün ? Regl oldun mu ? Ses ver merak ediyorum seni :(

Canım elimde değil çok korkuyorum hemde çünkü hiç belirtim yok çok akıntı geliyor her seferinde regl oldum sanıyorum başka hiçbir şey yok bu da tedirgin ediyor BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 sende nasıl var mı hiç belirti birde belim çok çok ağrıyor diğer hamileliklerde hiç böyle olmamıştı :KK43: muhtemelen kimyasal yine sürekli dua ediyorum Rabbim evladımın yüzüne Gülsün ona KARDEŞ nasip etsin diye... Sen ne yaptın test yaptın mı ?
gözün aydın. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. bel ağrısı aslında bir hamilelik belirtisi. ikinci de ben daha test yapmamıştım şiddetli bel ağrım olmuştu. bir arkadaşım bel ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. hemen kötüye yorma inşallah bu hafta güzel haberler alırsın ve kan sonucun da yüksek çıkar

gözün aydın. inşallah sağlıklı bir hamileliktir. bel ağrısı aslında bir hamilelik belirtisi. ikinci de ben daha test yapmamıştım şiddetli bel ağrım olmuştu. bir arkadaşım bel ağrısı şikayetiyle doktora gidip hamile olduğunu öğrendi. hemen kötüye yorma inşallah bu hafta güzel haberler alırsın ve kan sonucun da yüksek çıkar
Inşallah canım ya içim hem umut dolu hemde umutsuzluk herhal bir şey olacak gibi geliyor bel ağrım bugün daha iyi bugün hiç belirti yok ne regl ne de hamilelik kısmet artık inşallah benim hikayemde sizin ki gibi mutlu sonla biter :)

Inşallah canım ya içim hem umut dolu hemde umutsuzluk herhal bir şey olacak gibi geliyor bel ağrım bugün daha iyi bugün hiç belirti yok ne regl ne de hamilelik kısmet artık inşallah benim hikayemde sizin ki gibi mutlu sonla biter :)
belirti aramak için daha erken. inşallah 8 ay sonra oğlun abi olma mutluluğunu yaşar

Kızlar gözü Aydın olssun çizgisi koyu çıkanların :KK49: Bu arada klomen ne icin kullanılıyor kızlar acaba ? Bende dun Dr gittim henuz 9 ay ilki kendiliğinden olmus 3 ay daha siz çalışın dedi kontrol etti yumurtlamissin bugünden sonra gun asırı iliski dedi bakalım .. Umarım bu ay olur artık cok bekletmez bizi kuzum :anneadayı:

canım zaten hamilelikte adet belirtisi gibi oluyor ki. inşallah hamilesin canım..

kızlar ben bu gün ne yaptım bilin bakalım. hakkımız da hayırlısı. vicks buharına oturdum. 3 gündür akşamları maydonoz duyu içiyorum. dün maydonoz süt buharına oturdum. bugünde viks bakalım sağmı kalıcam hepten mi yok olucam :110: bir denemediğim bu kalmıştı. ayın 3nde yumurtlama günüm. o güne kadar denicem bakalım...:oops:

Canım sen ne yaptın test yaptın mı bugün ? Regl oldun mu ? Ses ver merak ediyorum seni :KK43:
aptım canım sabah varla yok arası oyüzden yok yani ama adet olmadım ve çok sinirlerim bozuluyor olsa çıkması lazımdı olmadığı kesin yani napalım bekleyip görücez
Y

aptım canım sabah varla yok arası oyüzden yok yani ama adet olmadım ve çok sinirlerim bozuluyor olsa çıkması lazımdı olmadığı kesin yani napalım bekleyip görücez
Y
Ya canım beklemesen bir an önce tahlil yaptırsan belki hemen iğne başlaman gerekli belki vakit kaybediyorsun bende yarın tahlil için burada Dr a gideceğim Hayırlısı okur inşallah hepimiz için

Ya canım beklemesen bir an önce tahlil yaptırsan belki hemen iğne başlaman gerekli belki vakit kaybediyorsun bende yarın tahlil için burada Dr a gideceğim Hayırlısı okur inşallah hepimiz için
Yok canım ya gelecek biliyorum Yada kist oluştu oyüzden gelmiyor ama yarın yinede doktora gitmeyi düşünüyorum en azından ne var ne yok anlarım çünkü Perşembe yola çıkıyoruz of ya kesin tatilde gelir benim kırmızılar tekrar tedavide olamam bu ayda böyle geçer

kızlar ben bu gün ne yaptım bilin bakalım. hakkımız da hayırlısı. vicks buharına oturdum. 3 gündür akşamları maydonoz duyu içiyorum. dün maydonoz süt buharına oturdum. bugünde viks bakalım sağmı kalıcam hepten mi yok olucam :110: bir denemediğim bu kalmıştı. ayın 3nde yumurtlama günüm. o güne kadar denicem bakalım...:oops:
Canım maydonoz suyunu bende duydum ama 3 gün içilecekmiş sadece ben öyle duydum fazlası zararmış aman dikkat et faydasını görürsün inşaallah ben bi ara SOĞAN suyu içmeye çalıştım ama olmadı çok fenaydı TADI birde 15 gün içilecek olunca 3. Günde bıraktım hele şimdi bu Sıcaklarda hiiiç içemem

Back
X