Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

HurremSultan Aynen benimde aklımdan geciyor bu durum birinci doğumumu yaptıgım Dr kendisi :) fkt baska bir Dr var ona mı gitsem be bir yıl oldu desem de daha beklemesem ikisinin arasinda cok yas olsun istemiyorum

Tupbebek ile mi hamile kaldin acaba hurrem? Tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin sag salim
Âmin canım Teşekkür ederim ilaç tedavisi ama doğal yoldan hamile kaldım 1,5 Yıldır uğraşıyordum 2 kimyasal gebelik var Rabbim ne zaman derse o zaman olur inşallah

HurremSultan Aynen benimde aklımdan geciyor bu durum birinci doğumumu yaptıgım Dr kendisi :) fkt baska bir Dr var ona mı gitsem be bir yıl oldu desem de daha beklemesem ikisinin arasinda cok yas olsun istemiyorum

Bebek olana kadar herşey mübah bence o Yüzden yeni Dr a git derim bende ilk önce oğlumun Dr Una sonra başka bir kadın doğum de Una gittim ama yeni Dr sayesinde hamile kaldım bir süre sonra eski Dr Uma devam ederim muhtemelen bazen değişiklik iyi geliyor

Ya işte canım daha ilgili bir Dr bulmalısın ve alanı bu olacak çok sıkı takip gerekiyor sonrası hayal kırıklığı oluyor bende çok çektim Hayırlısı arkadasım ben inanıyorum bir daha ki ay tamam sende geleceksin bebişle :) yabancılar çok akıllı hemen doğurup bitiriyorlar olayı biz gibi değiller yetiştirirken de rahat onlar sen boşver Kafanı Dağıtmaya çalış huzur al sakinle dönünce bebiş gelecek inşallah bu arada geçen ay şu Keçiboynuzunu da yapmıştım ben reglimin 8. 18. Günlerinarasında günde iki kez Bazen de bir kez içirdim eşime faydası olmuştur diye düşünüyorum gerçi bu kar vesile sonuçta Rabbim ol demesi gerek yok canım hiç havuza girmedim deniz de de çok dikkat ediyorum artık nasip tabii biz elimizden geleni yapalım da olmazsa yapacak bir şey yok zaten iyi tatiller arkadasım iyice dinlen ki önümüzdeki ay bebiş gelsin :)

Kzlar nslsnz yaaaa bi hamile haberimi var sanırım hürremsultan hamile demi çok tebrik ederim yaaa bu arada bende test yaptm sonuç herzamanki gibi negatif hayırlısı olsun ne yapalm inşallah bol bebişli bir yaz geçiririz...

Çok Sağol canım şimdilik pozitifi aldık ama kalbini Görene kadar ben hamileyim diyemiyorum içim huzursuz bu konuda Rabbim nasip ederse sağlıkla doğar inşallah en kısa sürede sizlere de nasip olsun inşallah HIZLA gelin arkamdan bu arada ben değil çoğumuz tatilde o Yüzden fazla girilemiyor fırsat buldukça ancak

Öyle canım bende nasibimi bekliyorum inşaallah hemen gelir çünkü bu ayıda kaçırmak istemiyorum malum ÖĞRETMEN Olduğum için tatile denk gelirse bütün izinler yanıyor... Olsun Rabbim versin inşaallah hiç önemli değil bi çaresi bulunur elbet... Dua et bana sen hamilesin kabul olur duan geç kalmadan öğreneyim bende inşaallah... Her ay umutla başlıyorum ama adet yaklaşınca yerini ümitsizliğe bırakıyor... Inşaallah bu ay öyle olmaz daha uzun haftalar var ÖnümdeÖnümde

Zaten herşey yolunda gitse şaşardım idrar kültürü yapılmıştı enfeksiyon çıkmış Dr ilaç verdı çok şükür bariz bir akıntım yok ama imlan çok Endişe ediyor bir şey olacak diye kızlar lütfen dua edin gerçekten çok huzursuz hissediyorum gerçi Dr ilacını içip bol bol su içersen bir şey olmaz dedi ama ben yine de korkuyorum şu Perşembe gelse de keseyi bir görsem Hayırlısı ile off ya ne gergin bir süreç Rabb'ime sığındım dualarım meleğim için inşallah sağlıkla Dünya'ya gelir kızlar dua edin lütfen lütfen

İ
Inşallah arkadasım duş ediyorum Rabbim bir Ab önce nasip etsin diye Hayırlısı arkadasım tatil sonu süprizi olur inşallah moral ve dşnlenme tatili iyi geliyor tez vakitte saatte topiğimizde bebek patlaması olsun inşallah :)

Önemli bir sorun olacagini zannetmiyorum hurrem sıkma canini bu gunlerin tadini cikar. Genelde her hamilelikte olur

Birde ben hamileyiim diye soyleyebilsem insallah. Bu ay tup bebek yaptiracaktim ama kismet degilmis. Zaten gittigim doktor iltihaptan yaptirsanda tutmazdi dedi. Ama bu doktor hakkinda hic bilgi edinemedim acaba herkesemi ayni seyleri soyluyor. Off kafam cok karisık

Kızlar meraba hürrem sultan canmok tebrik ederim maşallah barekallah Rabbim tamamına erdirsin inşallah, bağışlasın. Korkma enfrksiyon olabilir ama ciddi değildir. Bn de bu ay 15 gün geç adet oldum bu doğumdan sknra 3. Adetim doktora gittim hormon tahlillerimi yaptırdım hepsi güzel çıktı ama emzirdiğim için gücen olmaz dedi. Korunma dedi devam et. Bakalım ne olur inşallah ikinci tedavisiz gelir Allahımın izniyle kendiliğinden hamile kalırım. Bir tedavi süreci stresi daha zor geliyor. Fazla zamanım da yok yumurta kalitem ve sayım açısından bakalım artık du edin inşallah ben de kendiliğinden olur hepimiz de canlar

Arkadaşım bişey olmaz inşaallah bozma moralini bebiş etkilenmesin... Tatilde olduğundan mı kaynaklandı acaba inan bol bol su iç geçer gider Allah'ın izniyle... Doktorumu değiştirmemi tavsiye etmişsin inan üç yılda belki 10 tane doktora gittim yani gidecek doktor kalmadı şehir dışınada gittim ama inan bana iyi gelebilecek kimse yok eğer bu ayda sonuç alamazsam zaten şehirdışına yeniden gitmeyi düşünüyorum içimde artık hiç Ümit kalmadı

Merhaba arkadaşlar Benin de 3,5 Yaşında bir kızım var 1,5 senedir 2. İçin uğraşıyorum şimdiye kadar 3 kaybım var Dr hiç bir sorun yok diyor neden olmuyor anlamadım gitti artık strese bağlıyorum .hayırlısı artık

Önemli bir sorun olacagini zannetmiyorum hurrem sıkma canini bu gunlerin tadini cikar. Genelde her hamilelikte olur
Inşallah canım iki kez kimyasal geçirdim o Yüzden çok huzursuzum sürekli kendimi kontrol ediyorum Gerçi ne yapsak boş Rabbim ol dediyse olacaktır inşallah Bu forumdakiler benim için çok ayrı çünkü aynı derdimiz var hepimizin ben ne üzüldüğümü biliyorum hala eşim ve sizden başka bilen yok emin hepinize dua ediyorum Rabbim tez zaman da versin inşallah canım

Ol
olur mu hiç Ümit kalmadı geçen ay beni teselli eden kimdi söyle bakalım hayır birlikte olacağız birlikte atlatacağız inşallah bu ay gelecek bebiş bence senin kesin olarak iğne Alıp yumurtlamadan sonra başlaman gerek zaten bir zararı yok al bir kutu yumurtlama Günü'nden 1 gün sonra kullanmaya başla biliyorsun bende araştırma yapılmadığı halde iğne kullandım ve kullanıyorum hala belki de gerek yok ama Dr risk almaya gerek yok diyor çünkü döllenmeden itibaren etkileniyor bebek bence bu ay dene bir kaybın olmaz SGK dan yazdıramazsan 95 TL fiyatı birde bunu dene arkadasım belki çözüm bundadır birşey kaybetmesin inan bana... Enfeksiyon için kültür gecen hafta yapılmıştı belki de girmiştir aslında çünkü burada çok su içtim çok wc ye gittim hep ama nette hep kötü Şeyler yazıyor öyle olunca moralim bozuldu neyse artık Hayırlısı 2 gün sonra kese için gideceğim inşallah keseyi buradan gitmeden görebilirim kalbi de eve döndükten 1 hafta sonra sanırım Arkadaşım bizim 2. Melekler pek nazlı çıktı aman naz yapsında gelsin inşallah :)

G
Hoşgeldin canım, Allah hakkında hayırlısını versin tez zamanda olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…