- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 43
Yarın yapılacak canım inşallah değer katlanmıştır artık bu saatten sonra hayırlısını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimdeninşallah o günler de gelecek. kan değerininin katlandığını görsen biraz daha rahatlarsın, ne zaman tahlil yapılacak.
Desteğin en önemlisi duaların için çok teşekkür ederim inan çok gerginim adet olamadıkca diyorum ya eğer hamile değilsen adet olabilmek bir nimet diye böyle olması çok daha kötü oldun bakalım nasibimizde olanı yaşıyoruz elhamdulillah oğlum sağlıklı ben eşim sağlıklı şükür sebebim çok Rabbim ne zaman nasip etti o zaman geçen Yıllara takılmıyorum... Canım. Inan bende sana dua ediyorum bu sefer Herşey çok güzel olsun inşaallah... Haklısın
Amin canım âmin Rabbim ne yazdı ise onu yaşayacağız nasipten ötesi yok sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebişler olsun inşallah tatilde Kafanı boşalt dinlen zaten her şey olacağına varıyor önümüzdeki ay yetişirsin bize inşallah bende kalbini Görene duyana kadar hamileyim diyemiyorum...Desteğin en önemlisi duaların için çok teşekkür ederim inan çok gerginim adet olamadıkca diyorum ya eğer hamile değilsen adet olabilmek bir nimet diye böyle olması çok daha kötü oldun bakalım nasibimizde olanı yaşıyoruz elhamdulillah oğlum sağlıklı ben eşim sağlıklı şükür sebebim çok Rabbim ne zaman nasip etti o zaman geçen Yıllara takılmıyorum... Canım. Inan bende sana dua ediyorum bu sefer Herşey çok güzel olsun inşaallah... HaklısınBirTutamMutluluk20 sesi çıkmıyor
kusura bakma değil de merak ediyor insan biri yazmayınca hiç tanımadığın insanları merak eder oluyorsun çok acayip :)Oyyy canim cok sevindim senin adina inan ki:))
Dedim dimi sen hamilesin belirtilerimiz bile ayni:))
Darisi Enfal in basina inşallah
umarım her sey yolunda gider ve oglusuna bi kardes gelir canim inşallah
Canim kendini strese sokma
Allah en hayirlisi neyse onu versim
Kusura bakmayin kizlar 3 gundur yatili misafirim var o yuzden giremiyorum
Evet oyle iste ayni kaderi paylasinca bi yakınlık oluyo demek kiKus
kusura bakma değil de merak ediyor insan biri yazmayınca hiç tanımadığın insanları merak eder oluyorsun çok acayip :)
Unutmazsın biliyorum ama acaba bir sorun mu oldu dedim merak ettim o Yüzden canımEvet oyle iste ayni kaderi paylasinca bi yakınlık oluyo demek ki
Kendi kendime dedim ki kizlar kirilacak bana hamile kaldi buraları unuttu diye
Unutmazsın biliyorum ama acaba bir sorun mu oldu dedim merak ettim o Yüzden canım
Öyle gerçekten desteğin çok güzel bizler için... Çok şükür rahatımdır ama işte herşey bu değil demekki Rabbimin ol demesi Lazım...yani herşey nasip bizlerdenelimizden geleni yapıyoruz çok şükür....birinci için 2 yıl korundum sınavlarım vardı Sınavdan bir gün sonra korunmadık ve bir daha adet olmadım bukadar kolay oldu... Ama şimdi 3 yıl doldu ve ellerimiz boş oğlum yalnız sürekli etrafımızdaki kardeşi olanlara bakıp üzülüyor ve kardeşi olanlarla bir daha Görüşmek istemiyor... Yıllar geçiyor tutamıyoruz YAŞ geçiyor oğlum büyüyor...iyi dileklerin için sağol.
benim de ikinci çocuğu istememin, ısrarla tedavi olmamın nedeni oğlumun kardeş istemesi,olmayışına üzülmesiydi.
hep diyorum ben de aynı olayları yaşadım. hayal kırıklığınızı anlıyorum.aynı şeyleri yaşayıp sonunda çocuğu olmuş birinin desteği farklı olur, insana umut olur.
rahat birine benziyorsunuz, moraliniz bozulmasın. birinci nasıl olduysa ikinci de olur. ikinciler biraz nazlı oluyor o kadar :)
biz de ilkinde beklemedik dedim ya ikinciler çok nazlı oluyor. oğlum aynıydı, arkadaşlarının kardeşleriyle ilgilenirdi. "galiba kardeşim olmayacak" derdi. inşallah oğlun da kardeşine kavuşacak o zaman bu günleri hatırlamayacak bile. önemli bir sorununuz yoksa bebek gelecektir inşallahÖyle gerçekten desteğin çok güzel bizler için... Çok şükür rahatımdır ama işte herşey bu değil demekki Rabbimin ol demesi Lazım...yani herşey nasip bizlerdenelimizden geleni yapıyoruz çok şükür....birinci için 2 yıl korundum sınavlarım vardı Sınavdan bir gün sonra korunmadık ve bir daha adet olmadım bukadar kolay oldu... Ama şimdi 3 yıl doldu ve ellerimiz boş oğlum yalnız sürekli etrafımızdaki kardeşi olanlara bakıp üzülüyor ve kardeşi olanlarla bir daha Görüşmek istemiyor... Yıllar geçiyor tutamıyoruz YAŞ geçiyor oğlum büyüyor...
Canım az önce kan verdim 3 gibi alacağım inşallah olması gerektiği gibi katlanmıştır çok heyecan Yaptım bekliyorum valla sen nasılsın ? Bir daha test yaptın mı ? Bugün belim çok ağrıyor sabahtan beri inşallah ters bir Şeyler yoktur çok huzursuzumHurremSultan kan tahlili yaptirdin mi degerler nasil?insallah guzel haberler verirsin
Enfal97 sende durumlar ne canim??
Canım az önce kan verdim 3 gibi alacağım inşallah olması gerektiği gibi katlanmıştır çok heyecan Yaptım bekliyorum valla sen nasılsın ? Bir daha test yaptın mı ? Bugün belim çok ağrıyor sabahtan beri inşallah ters bir Şeyler yoktur çok huzursuzum
bel ağrısı normal değil mi? ikinci hamileliğin başında benim de çok belim ağrımıştı. inşallah değerin güzel bir şekilde yükslemiştir.Canım az önce kan verdim 3 gibi alacağım inşallah olması gerektiği gibi katlanmıştır çok heyecan Yaptım bekliyorum valla sen nasılsın ? Bir daha test yaptın mı ? Bugün belim çok ağrıyor sabahtan beri inşallah ters bir Şeyler yoktur çok huzursuzum
Âmin Canım çok Sağol tez zamanda darısı başına inşallah değer artmıştırcanım gözünaydın , rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.
Inşallah canım internette de normal yazıyor ama iki kez kimyasal olunca çok huzursuzum işte elimde değil sevinemedim bile hala keseyi kalbini Görene kadar huzur yok bana o kadar dikkat ediyorum ki tatildeyim şimdi deniz de bile yüzmüyorum giriyorum. Serinliyorum öyle suda duruyorum. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah o zaman bende senin gibi gelip buralar da destek olurum moral veririm :)bel ağrısı normal değil mi? ikinci hamileliğin başında benim de çok belim ağrımıştı. inşallah değerin güzel bir şekilde yükslemiştir.
rahat ol. ben de kalp atışını öğrendiğimde doktora ilk üç ay yüzmek zarar verir mi diye sorsun. kendini yormadan ve sert hareketler yapmadan yüzebilirsin demişti. bence yüz hem stresini de atmış olursun hem de rahatlarsın. ben de üç hafta izne ayrıldım. pazartesi tatile gideceğiz.Inşallah canım internette de normal yazıyor ama iki kez kimyasal olunca çok huzursuzum işte elimde değil sevinemedim bile hala keseyi kalbini Görene kadar huzur yok bana o kadar dikkat ediyorum ki tatildeyim şimdi deniz de bile yüzmüyorum giriyorum. Serinliyorum öyle suda duruyorum. Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder inşallah o zaman bende senin gibi gelip buralar da destek olurum moral veririm :)
Tatil çok güzel hiç dönmek gelmiyor içimden gerçi daha 10 gün var şimdilik rahatım tek sorun işte içim içimi kemiriyor...bende Dr a sordum aynısını söyledi havuza girme dedi az yüzüyorum işte normalde çok açılırım çok severim hoş çok sıcak bugün kam vermeye giderken 43 dereceyi gördümrahat ol. ben de kalp atışını öğrendiğimde doktora ilk üç ay yüzmek zarar verir mi diye sorsun. kendini yormadan ve sert hareketler yapmadan yüzebilirsin demişti. bence yüz hem stresini de atmış olursun hem de rahatlarsın. ben de üç hafta izne ayrıldım. pazartesi tatile gideceğiz.
ben de Antalya'da yaşıyorum dün aşırı nem vardı. ben yüzmeyi seviyorum geçen pazar bebişle birlikte denizdeydim. ben açılınca ağlamaya başladı. denizde bile benden ayrılmıyorTatil çok güzel hiç dönmek gelmiyor içimden gerçi daha 10 gün var şimdilik rahatım tek sorun işte içim içimi kemiriyor...bende Dr a sordum aynısını söyledi havuza girme dedi az yüzüyorum işte normalde çok açılırım çok severim hoş çok sıcak bugün kam vermeye giderken 43 dereceyi gördüm
Maşallah canım Allah ayırmasın hiç :)ben de Antalya'da yaşıyorum dün aşırı nem vardı. ben yüzmeyi seviyorum geçen pazar bebişle birlikte denizdeydim. ben açılınca ağlamaya başladı. denizde bile benden ayrılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?