Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

çok teşekkür ederim hürrem Allah razı olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun ...diğer topiklerdeki arkadaşlardan yani bi kaçını tenzih ediyorum..daha samimi geliyorsunuz sıcak o yüzden dahil oldum kırmadınız beni çok teşekkür ederim inşallah olumlu haberler verebilirim size devamında

Ayy cnm çok sevindim hamile haberi Alınca kendim kalmış kadar seviniyorum inşallah darısı bizlere olur maşallah diyelim değerin kat kat artsın inşallah

Ayy cnm çok sevindim hamile haberi Alınca kendim kalmış kadar seviniyorum inşallah darısı bizlere olur maşallah diyelim değerin kat kat artsın inşallah
inşallah inşallah Allahım razı olsun sizden en kısa zamanda tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah..benimkinin de devamını

inşallah inşallah Allahım razı olsun sizden en kısa zamanda tüm bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah..benimkinin de devamını
Canım bende seni dah önce okumuştum sanırım çok sevindim hamilelik haberine adet günün daha gelmediyse çok güzel bir değer maşallah inşaallah kat kat artar bizede yaz mutlaka gelişmeleri inan çok mutlu oluyorum bu haberleri Alınca... Inşaallah bir gün bende verebilirim bu haberi.. Duânda yer almak bizede mutla eder.. Rabbim kucağına sağlıkla almayı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin(duamızı hep tam yapmalıymışız)

Canım benim seni çok çok iyi Anlıyorum ama inan sen çok güçlü birisin çünkü annesin elimizden birşey gelmiyor ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor ne para ne pul herşey olsada yinede olmuyor... Inşaallah bir hafta sonra herşey normale döner ama eğer dönmezsede lütfen kendini Bırakma inan yaşadığımız Şeyler çok ağır belki ama mutlaka Rabbimin bir bildiği belkide bizi daha büyük bir üzüntüden koruyor... Yani demek istediğim ileride böyle bir kayıp olamasındansa şimdi olması... Herzaman yanındayım bunu unutma olurumu

adet tarihim 26 sı .. ne demek sizleri o kadr çok seviyorum ki hatta dua ederken hürreme enfala nickini bilmediğim diğer tüm arkdşlara diyerek gıyabınızda hep dua ediyorum hayırlısıyla herkesin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar versin die elhamdülillah rabbim dualarımı ,dualarınızı kabul etti de yüzüm güldü darısı sizlere..mesjında yazdığın gibi ol dedi ve oldu kaderimde vakti şimdiymiş inşallah yaşar.. paylaşırım burdan gelişmeleri Allah a emanetsiniz..

Benimde 26 Ağustos bat ama ben sabah idrarda baktım çıkmadı çok moralim bozuldu hemen kendimi Dışarıya attım yeni girdim eve daha sen nasıl yapmıştım evde test yaptın mı gerçekten değerin çok güzel benim gittiğim bir doktor adet Günü'nde 100 ve üzeri olursa daha sağlıklı ilerliyor Demişti ne kadar doğru bilemem tabi..

ay hadi inşallah kesesini de görürüz kalp atışını da duyabiliriz..canım ben iğnenin 6. günü sadece idrar yaptım çok silikti iğne etkisi var die sallamadım 14. gün gelince dayanamadım direkt kan testi yaptım varsa umutlarım yıkılsın istemedim bi de durdukça kafamdan belirti üretiyorum gibi geldi yok uykum var yok sancım var falan dedim yap kurtul:))

En iyisini yapmışsın çünkü bende geçen ay iğnenin etkisiyle 14. Gün bile pozitif çıktı ama gebelik yok adet oldum bu ay iğne yapılmadı erken çatlamış yumurtam bende ona güvenerek varsa çıkar evde dedim ama yok negatif çok sıkıldım artık bu duru,mdan ama elden bişey gelmiyor bende adet Gününe kadar test yapmak istemiyorum ama dayanamam sanki bilemiyorum.. Teşekkür ederim cevabın için... Dikkat et kendine

ne demek rica ederim Allah razı olsun sizden..en güzeli kan testi ama kesin en azından..hayırlı akşamlar görüşmek üzere

Cnm ümidini kaybetme bir hafta gecikmeye rağmen idrarda göremeyenler oluyor önemli olan kanda çıkmadı sonuçta ALINAN Sıvı falan hep etkiliyor

Aynen canım bellidir böylesi Hayırlısı diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor çooook hemde umut umutsuzluk hepsini aynı anda yaşıyorum elimden sadece dua etmek geliyor hayırlının ne OLDUĞUNU bilemiyoruz evet kısmette kaderde ne varsa onu yaşıyoruz...inşallah Hayırlısı olur bende bu gebelik sonlandığında bu konuyu kapatacağım belki de benim ailem için tek çocuk olması gerekiyor tedavi vs boşuna zorluyorum belki o Yüzden kelimelerin Bittiği yerdeyim

Cnm ümidini kaybetme bir hafta gecikmeye rağmen idrarda göremeyenler oluyor önemli olan kanda çıkmadı sonuçta ALINAN Sıvı falan hep etkiliyor
Okdar sıkıldım ki artık bu Ümit ve Ümitsizlik durumundan inan beni siz çok iyi anlarsınız gizli test yapıyorum çıkmazsa eşim üzülmesin diye ama inanan artık bende ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum yok diyorum tamam kes ümidini yok diyorum belki olabilir ateşim hiç düşmedi daha inanırmısın Herşeyden çok bunaldım rüyalar görüyorum sürekli sanırım psikolojim Bozuk benim

Inan bende aynı durumdayım yok diyorum zorlama artık bırak ama olmuyor işte yapamıyorum çok denedim inan özellikle düşük yaptığımda bidaha denemem diyordum ama olmadı başaramadım evladıma bir KARDEŞ için yeniden çabalamaya başladım yine sonuç değişmedi ama ben inan çok yıprandım aynaya bakalım gelmiyor kendimi yaşlanmış hissediyorum artık sürekli etrafımdan hamile haberi almaktan bıktım dayanamıyorum daha kucağındaki yürümeden ikinciyi yapıyorlar... İmşaallah bu Sıkıntılar günahlarıma kefaret olur diye kendimi teselli ediyorum...ve gerçekten hiçbir teselli cümlesi beni mutlu etmiyor...

Ay cnm benim son hafta sendromuna girmişsin seni çok iyi Anlıyorum keşke kafadan tam anlamıyla çıkartabilsek Sak'ın kendini Bırakma çok ümitlenme ama ümitsizliğe de girme Rabbim Herşeyin hayırlısını versin belki 2. Yum döllenmiştir o Yüzden testte çıkmamıştır

Yok canım öğle bir ihtimal çünkü herzaman ki gibi ikinciyi değerlendirmedik ya tuttuysa ilki diye riske atmamak için hiç ihtimal yok ve ben çok fena hasta gibiyim sanırım idrar yolları iltihabı hasta gibiyim ateşim var Boğaz'ım acıyor ağzımda yara var birde midem sürekli bulanıyor idrar yolları iltihabı bulantı yapar diye biliyorum olmazsa bugün bir doktora Görünmek yoksa daha da bunalıma girecem

KIzlar günaydın,
bir kaç gündür yaşadıklarım beni çok yordu yarın yeniden Dr a gitmeyi istiyorum normalde 7+3 olacak inşallah bu kez kalp atışını ve bebeği görebilirim. Bazı forumları okurken ve yakın çevremde de 3 kişide kız bebeklerin 1-2 hafta geri geldiği daha sonra toparladığı gibi bazı bilgiler aldım. Tabi bu durum beni umutlandırdı, ablam mesela kızı doğana kadar 2 hafta geriden geldi, görümcem 30 haftalık hamile ilk haftalarda 8 haftalıkken dr 6 haftalık demişti dr. geriden geliyor demiş ve bebeği kız olacak 12. haftada toparladı, bir arkadaşımda bebeğin geri olduğunu söylemişti ama ne o zaman ne kadardı hatırlamıyorum üzümüştü baya dr kız olacak sanırım kızlarda böyle olabiliyor demişti ona şimdi bu gebeliği kimseyle paylaşmadık o yüzden soramıyorum oğlumda böyle şeyler yaşamadım hatta tam tersi 10 gün önden gidiyordu 37. hafta da 3750 doğdu o yüzden aklıma acaba soruları takıldı forumlarda da kalp atışını geç duyanların genelde kızı olacağını gördüm hep acaba böyle bir durum yakınlarında yaşayan duyan var mı? Çaresizlik insana umut aratıyor. Birde bazı belirtilerde azalma hissediyorum internette 7. hafta başında gebelik belirtileri azalır diyor. Bulantıya çok takılmıyorum oğlumda da doğru dürüst hiç olmamıştı kusma 1-2 yi geçmedi ama göğüs ağrısı başlarda çok ağrıyordu yaklaşık 4-5 gün önce sanki göğsümdeki acıma hissi azaldı gibi yine var yine uçları belirgin büyük ama acısı daha az sanki sizlerde durum nasıl benim bebeğim beni bırakıyor diye mi böyle şeyler yaşıyorum acaba, yoksa sadece kızım olacak ve geriden mi devam edecek? Bilmiyorum kafam allak bullak bir yanım hemen dr a git diyor bir yanım önümüzdeki haftayı bekle diyor. göğüs hassasiyeti vs. dün çok duygusaldım mesala biri naber dese ağlayacak durumdaydım ama tabi bunu yaşadığım endişeye de bağladım, sık sık WC ye gidiyorum gerçi çok su da içiyorum offf ya ne zormuş böyle olması diyorum ya oğlumda hem acemilik hem de hiç bunları yaşamamıştım, BHCg bile 1 kez bakıldı bir daha 3 hafta sonra kalbi için gitmiştim 6+2 de de görmüştüm şimdi böyle olunca kendimi çok dinliyorum... Kafam çok ama çok bulanık

Canım inan bencede bu belirsizliklerden kurtulmak için bence bir an önce git bak bu gün zaten kontrole gelmeni söylemişti doktor... Bende ilk gebeliğimde sadece bir kere kan verdim ve ertesi gün doktora gittiğimde kese görülmüştü kalp atışı alınmadı ama onurda alttan muayenede gördük... Yani ikinci düşükle sonuçlanan gebeliğimdede geriden geliyordu ama ben ozamanlar içimde hep kötü hisler vardı anne olan hisseder derler ya öyle oldu bende sonuçta kaybettim bebeğimi inşaallah sen öyle olmazsın hadi gitse Öğren ne var ne yok içindeki acabalar bitsin ben olsam giderdim herhalde

canım gitmek sorun değil de dr arkadaşım bir şey değişmez 2 günde dedi, 1 hafta bekle sadece seni psikolojik olarak çok yorar dedi. O yüzden emin olamadım. Bugün randevu almıştım ama gitmedim. Yarın gitmeyi planlıyorum. Ya da belki duymak istemiyorum bilmiyorum ki, nasip bunda içimde hep garip hisler vardı, biliyorsun yaşadıklarım yüzünden hep belki dedim heveslenmemek için hayal kırıklığı olmasın diye ama gerçekten çok yüreğimde de hissetmedim bir şey olacak diye, zaten yaşayacak günü yiyecek ekmeği varsa doğacak yoksa ben ne yapsam ne dr lara gitsem boş o yüzden yarın a kadar bekleyeyim de belki yarın giderim.

Canım ben şöyle diye biliyorum kesenin boyutu günde bir mm kadar büyümesi gerekiyor eğer büyüme daha azsa pek ümitlenmemek Lazım yani ben öyle biliyorum sadece daha önceki gittiğindeki ölçümleri atmadan Lazım oyüzden bir de sürekli kAfanda kurup duruyorsun ve daha çok etkileniyorsun. En iyisini sen bilirsin arkadaşım haber ver bana tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…