Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

inşallah herşey güzel olur ve kalp atışını duyarsın. büyük oğlumda da doktor kürtaj demişti kalp atışını geç duymuştuk

inşallah herşey güzel olur ve kalp atışını duyarsın. büyük oğlumda da doktor kürtaj demişti kalp atışını geç duymuştuk
inşallah canım, bu akşamı bekliyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, tek duam eğer sağlıklı bir bebek olacaksa sağlıkla devam edecekse rabbim bu akşam kalbini duymayı nasip etsin, değilse zaten ben ne yapsam boş bugün duysam kalbini yarın başka bir risk ile karşımıza çıkacak, hayırlısı olur inşallah...

Enfal97 canım ne yaptın ? test yaptın mı? kendi derdime düştüm seni unuttum ne yaptın haber ver mutlaka, ben çok gerginim bugün stres yaptım çok heyecan var, çok güzel rüyalar gördüm, inşallah bugün kalbini duyarımda gerçek olur ne diyeyim

İnşaallah canım benim içimde bir his var duyacaksın gibi geliyor bana... Inşaallah... Ben sabah test Yaptım ama bi garip çıktı yine iyice karayınızdan herhalde üç çizgi görüyorum sanki... Yapmıcam artık ya çok sıkıldım bu işlerden...

canım kan testi yaptırsana ovu çift çizgi çıktı demişsin belki vardır bebiş..

canım kan testi yaptırsana ovu çift çizgi çıktı demişsin belki vardır bebiş..
Inan hiç içimden gelmiyor kan vermek o negatif beni çok üzüyor ama adet olsam okdar üzülmüyorum testlerine bir bakarmısın Ovülasyon 3 çizgi çıktı gebelik çok çok silik ama fotoda pek belli olmamış sanki

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
ovu bozuk gibi geldi canım bana diğerine baktım göremedim ama sen silik de olsa görüyorsan vardır bat ne zaman..ben 2-3 gn önce gebeliiği öğrendiğimde idrar testi yaptım koyu çift çizgi çıktı benim bat 26 .. geç döllenme olmuş olabilir umudunu yitirme

Benimde 26 bat geç değil bu ay erken yumurtladım doktor öyle söyledi o Yüzden bende bu ay yine Ümit yok benim dah önceki üç hamileliğimde adet günüm geçince öğrendim ikincisinde adetten bir hafta önce yapmıştım çıkmadı sonra bir gün geçti adetim şüphelendim çok silik çıktı üçüncü hamileliğimdede çıkmadı battan önce bilmiyorum kafam Allah bullak ben bu ay Ümit yok bende

sen daha iyi bilirsin canım idrar testi yapmaktan nefret ederdim ben hep direkt kan tahlili yaptırdım her seferinde..çünkü kesin olmuyor idrar. az daha sabret canım belki vardır bu ay hiç ummadığın anda oluyor .

koysana resmi bir bakalım canım kaç gün var regl olmana ?

sen daha iyi bilirsin canım idrar testi yapmaktan nefret ederdim ben hep direkt kan tahlili yaptırdım her seferinde..çünkü kesin olmuyor idrar. az daha sabret canım belki vardır bu ay hiç ummadığın anda oluyor .
Haklısın canım ama benide kan testi yapmak strese sokuyor adetim gecikmese birde en çok ona sinir oluyorum en azından zamanında gelse

Canım duymamadın malesef Dr Çarşamba'ya kadar bekleyelim dedi Çarşamba 8 de yine gideceğim ama artık ümidim yok pazartesi den sonra işlem yapılacak zaten süre bitti uzatmaları oynuyoruz
Cnm ya kaç haftalık oldu bu nasıl iş yolunda gitmeyen birşey olsa kanama yada Ağrı olması gerekmez miydi? Anlamadım.

Cnm ya kaç haftalık oldu bu nasıl iş yolunda gitmeyen birşey olsa kanama yada Ağrı olması gerekmez miydi? Anlamadım.
Canım bilemiyorum ki nasip sadece nasipte yokmuş uzatmaları oynuyoruz yaşamadığından emin olmaya çalışıyoruz 1 hafta daha bekleriz ama boş be güzelim olmayınca olmuyor demek ki ağrım yok dışarıda kanama yok ama içeride varmış bitti artık inşallah kendi düşer kürtaja gerek kalmaz tek istediğim bu gerçekten artık bu fikirden uzaklaşıyorum yeniden denemeye de istemeye de gücüm yok zaten... Sen takvim koymuşsun kendi derdimden kaçırdım mı ? Hamile misin ?

hayırlı olsunnnnnnnn çok sevindim bu topik uğurlu heralde

hürremim inşallah devam eder gebeliğin ama olmuyorsa vardır rabbimin bildiği ümitlerin bittiği bi an beklemediğin bi an güldürür yüzünü inşallah rabbim o kadar büyük ki umutların tükenmesin

Canım duymamadın malesef Dr Çarşamba'ya kadar bekleyelim dedi Çarşamba 8 de yine gideceğim ama artık ümidim yok pazartesi den sonra işlem yapılacak zaten süre bitti uzatmaları oynuyoruz
Canım ya çok üzüldüm inşaallah kolaylıkla atlatırsın dualarım seninle

Canım hayırlı olsun hamileymişsin çok sevindim seni ateş ölçme topiğinden takip ediyorum ama bu ay ateş ölçmediğini okumuştum çok sevindim inan Rabbim kucağına almayı nasip etsin... Bu arada benim bat 26 Ağustos hiç umudum yok olsa çıkardı bak seninde erkenden belli olmuş test yapmaktanda bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…