Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Kızlar günaydın ben malum sabah ilk testimi Yaptım ve malum pozitif çıktı ama çok silik ihtimal vermiyorum tabii ki çünkü iğnenin etkisi olma ihtimali %90 ama olmama ihtimali de var...Hürrem sen geçen ay kaçıncıgünde negatif olmuştu testlerin?keşke şugebeliği Öğrenmenin daha kısa bir yolu olsa hemencecik öğrensen yada bhcg evde yapılıyorsa Değilim ya

Kızlar günaydın ben malum sabah ilk testimi Yaptım ve malum pozitif çıktı ama çok silik ihtimal vermiyorum tabii ki çünkü iğnenin etkisi olma ihtimali %90 ama olmama ihtimali de var...Hürrem sen geçen ay kaçıncıgünde negatif olmuştu testlerin?keşke şugebeliği Öğrenmenin daha kısa bir yolu olsa hemencecik öğrensen yada bhcg evde yapılıyorsa Değilim ya
canım aslında geçen sefer 11. Günden itibaren 10 dk içinde Gölge bile çıkmadı ama 12. Gün de dahil buharlaşma çizgisi gibi çizgi bir süre sonra çıktı sonraki Günler'de oda gitti tamamen negatife döndü canım bunun cevabını yarın yapacağın test verir çünkü eğer varsa yarın az da olsa daha koyu çıkar yoksa yarın 11. Gün tamamen tek çizgi olur inşallah gerçek pozitiftir nasıl çizgi peki çok mu silik ?

ayyy insallah gercek pozitifdir:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım aslında geçen sefer 11. Günden itibaren 10 dk içinde Gölge bile çıkmadı ama 12. Gün de dahil buharlaşma çizgisi gibi çizgi bir süre sonra çıktı sonraki Günler'de oda gitti tamamen negatife döndü canım bunun cevabını yarın yapacağın test verir çünkü eğer varsa yarın az da olsa daha koyu çıkar yoksa yarın 11. Gün tamamen tek çizgi olur inşallah gerçek pozitiftir nasıl çizgi peki çok mu silik ?
Yok canım çok silik değil hemen belirdi beklemeden çıktı bende o yüzden bu günkü testi saklıyorum yarın kiyle Kıyaslamayı düşünüyorum bakalımnağte varsa olur yaBeni yalnız bırakıyorsunuz ama sizde test yapın ya tek başına zevki olmuyor bu işlerin Yanıma Yandaş aryırım kızlar ya ne güzel olur burdan hooop Nisan anneleri topiğnegeçeriz

ayyy insallah gercek pozitifdir:KK9::KK9::KK9::KK9:
İnşaallah canım ya inan gerçek Yada değil pozitifi görmek çok güzel birşey bir hamile kalayım bol bol test yapcam artık geçen düşüğümde de öyle olmuştum çok Hoşuma gitmişti çift çizgi görmek iki aylık hamileydim hala test yapıyordum inşaallah gerçektir canım yarında yapıcam az biraz koyulaşma varsa pozitiftir yok silikleşirse bu aydan Ümit yokdemektir zaten inşaallah pazartesiye kadaradetolmaxsam doktora gitmeyi düşünüyorum

Buda fotosu acaba fotoda çıkarmış diye merak ettim ama çıktı aslında daha net Görülüyor normalde

Buda fotosu acaba fotoda çıkarmış diye merak ettim ama çıktı aslında daha net Görülüyor normalde
Koy bakalım foto nasıl çıkacak merak ettim. Sen yarında pozitif görünce DR a hemen git oyalanma sakın. Ben Nisan anneleri topiğine gittim arada yazışıyorum. İnşallah orada olmak nasip olur hepimize biz gibi bekleyenler var :)

ay ben de merak ettim fotoyu:KK17::KK17:sen yarin pozitifi gorursen ben de obur gun yaparim:KK49:
Koy bakalım foto nasıl çıkacak merak ettim. Sen yarında pozitif görünce DR a hemen git oyalanma sakın. Ben Nisan anneleri topiğine gittim arada yazışıyorum. İnşallah orada olmak nasip olur hepimize biz gibi bekleyenler var :)
ben bu ay hamile kalirsam oglumla ayni tarihlere denk geliyo:KK51:
oglumda 10 nisanda dogmusdu insallah bu sefer her sey daha guzel olur vee Allahim bana bi mucize gonderir oglumun yerine

ay ben de merak ettim fotoyu:KK17::KK17:sen yarin pozitifi gorursen ben de obur gun yaparim:KK49:

oglumda 10 nisanda dogmusdu insallah bu sefer her sey daha guzel olur vee Allahim bana bi mucize gonderir oglumun yerine
İnşallah canım inşallah olmuştur. Kutlama yaparız valla hepbirlikte :rolleyes:

Bu da foto

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 67

Bende Nisan annesiyim oğlum da inşaallah bu seferde 2016 Nisan annesi oluruz

canım bu sanki iğne etkisi gibi inşallah değildir tabii ama 10. Gün dahil çizgi bu şekilde çıkıyor 12. Günler'de sonradan buna yakın oluyor o Yüzden koyulaşması önemli bence yarın değil de cuma yap derim 11. Gün olacak daha garanti olur

canım bu sanki iğne etkisi gibi inşallah değildir tabii ama 10. Gün dahil çizgi bu şekilde çıkıyor 12. Günler'de sonradan buna yakın oluyor o Yüzden koyulaşması önemli bence yarın değil de cuma yap derim 11. Gün olacak daha garanti olur
Bakalım artık ben yinede yarında yapmayı düşünüyorum nasıl olsa elimde test var geçen sefer bende başka bir iğne kullanmılmıştı 13. Güne kadar hep silik hayalet bir çizgi vardı ve de çok şiddetli ağrım bu sefer hiç ağrım yok ama benim tek korkum migren adetten birkaç gün önce bana kesin migren girer hemde çok şiddetli sonra adet olurum şimdiye kadar girmedi geçen sefer Pazartesi migren girdi cuma adet oldum inşaallah herşey olumlu olur dua etmekten başkauapacak birşey elimiz kolunuz bağ

ya kizlar bi sey sorucam ben kistden de cok korkuyorum hani benim tum yumurtalarim catladi ya yine de kist olusmus ola bilir mi?

ya kizlar bi sey sorucam ben kistden de cok korkuyorum hani benim tum yumurtalarim catladi ya yine de kist olusmus ola bilir mi?
Canım yumurtaların hepsi çatladıysa kist olmaz merak etme, çatlamazsa kiste dönüyor bazı durumlar da nadiren ilk regl ile bitmiyor onun dışında gidiyor zaten, rahat ol :)

Back
X