Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Bir test neden böyle olur ya delircem artık of dünkü bembeyazdı Akşama kadar bekledi aynın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 82
Bir test neden böyle olur ya delircem artık of dünkü bembeyazdı Akşama kadar bekledi aynın
Canım bu iğneden sana geçen gün yazmıştım 11. Günden sonra silik de çıkmıyor ama sonra buharlaşma çizgisi oluyor mutlaka ben geçen ay deney Yaptım ya o Yüzden daha yapmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum zaten benim hiç ümidim yok bu bel ağrısı Yüzünden sinirim bozuluyor off acaba erken mi Olacağım ki bilemedim :(

Haklı
Canım bu iğneden sana geçen gün yazmıştım 11. Günden sonra silik de çıkmıyor ama sonra buharlaşma çizgisi oluyor mutlaka ben geçen ay deney Yaptım ya o Yüzden daha yapmak istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum zaten benim hiç ümidim yok bu bel ağrısı Yüzünden sinirim bozuluyor off acaba erken mi Olacağım ki bilemedim :KK43:
Haklısın iğneden diyorum bende ilk gün bukadar koyu değildi ertesi gün silikleşti hepsini saklıyorum dün neredeyse yoktu bu gün yeniden koyulaştı... İğneyi yaptıranları takip ediyorum ama tamamen etkisi geçiyor bu Günler'de benim ki neden Geçmiyor 13. Gün oldu artık bembeyaz olması gerekmez mi.. Bu günde hiç ağrım yok dünün tam tersi ne Ağrı ne sızı var hepsi geçti.. Bu iğneyi en son yaptırdığımda bu Günler'de tamamen silkleşmeye başlamıştı ve 14. Gün neredeyse yoktu ve Ogün adet oldum yani yarın.. Ümidim gittikçe azalıyor kendimi alıştırdım adet olacağıma ve bu işaretler Kafamı karıştıyor bu gün zannettim ki tamam artık tamamen kaybolur çünkü dün çok silikti ama öyle olmadı ve kafam karıştı

Canım ya inan senin adına çok mutlu oldum umarım sağlıkla doğar ve büyütmek nasip olur önceki evlat Acısını dindirir... Benim iğnenin etkisi bu gün tamamen geçti sanırım test negatif oldu bu gün 12. Gün olsa pozitif mi devam ederdi bilmiyorum diğer forumlardan okuduklarım negatife dönüp tekrar pozitif oluyormuş inşaallah öyle olur benim de umut Dünya'sı işte Pazartesi adet olmam lazım daha önceki iğnede öğle olmuştu... Öyle güzel rüyalar gördüm ki bugün tamam dedim bebişin habercisi bu ama yok işte sabrım tükeniyor artık
Amin insallah canim arkadasim:KK68:
tum dileklerin karsilikli:KK68::KK68:
Canım benimde akıntı iyice azaldı ara ara batmalar var ama çok şiddetli değil öyle nefesimi kesmiyor yani birde regl olacakmışım gibi belim ağrıyor sabah 7 de uyanıyorum deli gibi ev ye gidiyorum sonra Bütün gün esniyorum ama senin ki bebiş inşallah sağlıkla doğar ve büyür Bebeğin canım
sagolasin canim benim insallah normal bi hamileliktir:KK68:benim de batmalarim bu gun itibariyle tamamen gecti
Haklı

Haklısın iğneden diyorum bende ilk gün bukadar koyu değildi ertesi gün silikleşti hepsini saklıyorum dün neredeyse yoktu bu gün yeniden koyulaştı... İğneyi yaptıranları takip ediyorum ama tamamen etkisi geçiyor bu Günler'de benim ki neden Geçmiyor 13. Gün oldu artık bembeyaz olması gerekmez mi.. Bu günde hiç ağrım yok dünün tam tersi ne Ağrı ne sızı var hepsi geçti.. Bu iğneyi en son yaptırdığımda bu Günler'de tamamen silkleşmeye başlamıştı ve 14. Gün neredeyse yoktu ve Ogün adet oldum yani yarın.. Ümidim gittikçe azalıyor kendimi alıştırdım adet olacağıma ve bu işaretler Kafamı karıştıyor bu gün zannettim ki tamam artık tamamen kaybolur çünkü dün çok silikti ama öyle olmadı ve kafam karıştı
canim neden bu kadar kotusunu dusunuyosun belki de hamilesindir o yuzden cikiyodur silik cizgi:rolleyes::rolleyes:ay insallah:KK9::KK9:

Haklı

gerçek çizgidir inşallah canım bu ay hepimizin Ayı olur inşallah canım duam bunun için eğer beklemeden çıktıysa iğnenin etkisi değildir zaten gerçek çizgidir canım hiç merak etme :)

bu arada kizlar ben test aldirdim yarin sabah yine yapicam ayy kalbim durmazsa tabi
Hadi canım yap ya ne güzel bişey seninle mutlu oluyoruz inan... Inan bilemiyorum diyorum ya bu gün de Düne göre çok iyiyim 4 saat Sıcakta Çarşıda gezdim ama Ağrı sızı yok dün ölüyordum sanki Ağrıdanbu arada bu saatte eve yeni girdik ama gayet enerjiğim bilemiyorum hiçbirşeye bel bağlamak istemiyorum ama adet olursam inan bu sefer farklı düşünmeye başlıcam herhalde sinir bozucu bir durum en zoru da etrafındakilerin sorması ve herşeyi ona yormaları.... Bu gün anneme baya çıkıştım herşeyde hamilesindir belki Ondandır yok hamilesin sen yok senin Kızın olacak deyip durma dedim bu konuda en çok ben üzülüyorum olmayınca dedim, sen benim ne hissettiğimi anlamazsın çünkü yaşamamışsın dedim istemeden hamile kalmışsın üç Yıldır ne çektiğimi ben biliyorum dedim... Eşimede kızdım Sak'ın bana hamilemisin test yaptın mı diye sorma dedim

gerçek çizgidir inşallah canım bu ay hepimizin Ayı olur inşallah canım duam bunun için eğer beklemeden çıktıysa iğnenin etkisi değildir zaten gerçek çizgidir canım hiç merak etme :)
Hiç inanasım gelmiyor öyle olduğuna ama inan şöyle bembeyaz görsem tamam Dicem ama yok onurda göremiyorum.... Bakalım yarın sabah nasıl olacak bu gün asıl adet olduğumda nasıl toparlanacağımı düşünüyorum şimdiden ve önümüzdeki ay tekrar bu stresi yaşarken nasıl olacağımı bilemiyorum inan çaresizliği çok iyi öğretti bana bu olay her istediğini elde edememenin nasıl bir şey OLDUĞUNU, oysa en çok Evladım için istemiştim ben ona yoldaş arkadaş olsun istemiştim, karamsarlığım hat safhada bu gün kızlar neolur sizinde canınızı sıkmayayım ama tahammülüm azaldı artık...

kizlar gunaydin:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ben testi yaptim bildigin hamileyim ya koyu cizgi resmen:rolleyes::rolleyes::rolleyes:bu gun regl gunumdu normalde:KK9:
telin sarji bitmis sarj olunca aticam foto:KK73::KK73:
Allahim insallah hepimiz nisan anneleri olarak cikariz bu topikten:KK68:

Hadi canım yap ya ne güzel bişey seninle mutlu oluyoruz inan... Inan bilemiyorum diyorum ya bu gün de Düne göre çok iyiyim 4 saat Sıcakta Çarşıda gezdim ama Ağrı sızı yok dün ölüyordum sanki Ağrıdanbu arada bu saatte eve yeni girdik ama gayet enerjiğim bilemiyorum hiçbirşeye bel bağlamak istemiyorum ama adet olursam inan bu sefer farklı düşünmeye başlıcam herhalde sinir bozucu bir durum en zoru da etrafındakilerin sorması ve herşeyi ona yormaları.... Bu gün anneme baya çıkıştım herşeyde hamilesindir belki Ondandır yok hamilesin sen yok senin Kızın olacak deyip durma dedim bu konuda en çok ben üzülüyorum olmayınca dedim, sen benim ne hissettiğimi anlamazsın çünkü yaşamamışsın dedim istemeden hamile kalmışsın üç Yıldır ne çektiğimi ben biliyorum dedim... Eşimede kızdım Sak'ın bana hamilemisin test yaptın mı diye sorma dedim
seni cok iyi anliyorum canim:KK51:insani strese sokuyolar resmen
ben soran oldugumda daha dusunmuyorum diyodum
kvde dahil

kizlar gunaydin:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:ben testi yaptim bildigin hamileyim ya koyu cizgi resmen:rolleyes::rolleyes::rolleyes:bu gun regl gunumdu normalde:KK9:
telin sarji bitmis sarj olunca aticam foto:KK73::KK73:
Allahim insallah hepimiz nisan anneleri olarak cikariz bu topikten:KK68:
Canımmm inan çok mutluyum senin için darısı Enfal97 Enfal97 ile bana inşallah çok çok sevindim Allah aldığının yerine versin inşallah sağlıkla doğsun inşallah :anneadayı::anneadayı::nazar::nazar::KK200::KK200:

Canım tekrar hayırlı olsun gerçekten bildiğim hamilesin maşaallah ne güzel darısı başına bende bildiğin hamile Değilim testim bugün beyazlaştı nihayet sağlık olsun yapacak bişey yok artık elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış Rabbim sağlıkla kucağına Alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah dualarım seninle

Malesef yine bembeyaz değilmiş karanlıktı odanın içi görememiştim ışıyı açım ve yine silk çizgi mevcut ama ben artık silik çizgiye ihtimal vermiyorum neredeyse adet günüm geliyor halamı silik çıkar... Bir an önce gelse bari adetim gecikme ve kist yapmasa çünkü hiç adet belirtisi kalmadı iki gündür...

Bu da bı gün ki testim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 51
Canım tekrar hayırlı olsun gerçekten bildiğim hamilesin maşaallah ne güzel darısı başına bende bildiğin hamile Değilim testim bugün beyazlaştı nihayet sağlık olsun yapacak bişey yok artık elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış Rabbim sağlıkla kucağına Alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah dualarım seninle
Sagolasin canim darisi en kisa surede sizin de basiniza
Uzulme lutfen demek ki hayirli zaman degil
Allahim hayirli zamanda hayirli evlatlar versin insallah
Umudunu kaybetme olucak inşallah
bendeee hamileyimnnn..ikinci bebisim...darisi isteyenlerin basina insallah:KK200:
HAbibte HAbibte tebrikler canim:KK68:
Hatirladin mi beni:KK53:

Back
X