- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
İnşaallah canım kimseye duyurmadığın için bence daha kolay atlatırsın çünkü insanlar çok acımasız sana öyle acır gibi bakmaları bile yetiyor ve sözler arkandan konuşulanlar ben bunları Fazlasıyla yaşadım geçen düşükte ve Yaptığın herşeyi ona bağlamaları birde utanmadan şöyle diyorlar bende ona dedim ki o düşük yaptı çok morali bozuk oyüzden öyle davranmıştır... Inan bunlar daha çok üzüyor insanı kendilerinde kimse bir kabahat aramıyor ve durup durup senin yaşadıklarından dolayı değiştiğini düşünüyorlar... Bir de şöylesi var aman hiç konuşmayalım yok olmamış gibi davranalım hiç sözünü etmeyelimciler... Bunlarda seni içten içe yaralıyor... Ama sen kimseye bahsetmedipin için eminim daha kolay atlayacaksın., bana doktor 15 gün rapor vermişti önce çok gibi geldi ama değilmiş insanın dinlenmeye çok ihtiyacı oluyor aklında bulunsun.. Ve unutmadan kaybedilen bebekler kalp atışı duyulmamış olsa bile cennette anne ve babalarını bekliyorlar kesin bilgi bu... Tam olarak Yazıyı bulunca Alıntı Yaparım...dua ile...İnşallah canım, hayırlısı neyse o oluyor. Dün çok üzüldüm, ciddi anlamda ama bugün daha iyiyim. Kafamda her şey olmasa bile bir çok şey netleşti. Gerçekten Nasip işi bu, elbet bize de sıra gelecek, insanlar gerçekten çok büyük acılar yaşıyorlar onların yanında bizim ki bir şey değil gerçekten, kendi kendime böyle bir teselli buldum canım. Bak azerinn acıların en büyüğünü yaşadı, o gibi şeyleri düşünüp şükür ediyorum. İnşallah kolaylıkla atlatırım bu süreci yapacak bir şey yok zaten..