Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

İnşallah canım, hayırlısı neyse o oluyor. Dün çok üzüldüm, ciddi anlamda ama bugün daha iyiyim. Kafamda her şey olmasa bile bir çok şey netleşti. Gerçekten Nasip işi bu, elbet bize de sıra gelecek, insanlar gerçekten çok büyük acılar yaşıyorlar onların yanında bizim ki bir şey değil gerçekten, kendi kendime böyle bir teselli buldum canım. Bak azerinn acıların en büyüğünü yaşadı, o gibi şeyleri düşünüp şükür ediyorum. İnşallah kolaylıkla atlatırım bu süreci yapacak bir şey yok zaten..
İnşaallah canım kimseye duyurmadığın için bence daha kolay atlatırsın çünkü insanlar çok acımasız sana öyle acır gibi bakmaları bile yetiyor ve sözler arkandan konuşulanlar ben bunları Fazlasıyla yaşadım geçen düşükte ve Yaptığın herşeyi ona bağlamaları birde utanmadan şöyle diyorlar bende ona dedim ki o düşük yaptı çok morali bozuk oyüzden öyle davranmıştır... Inan bunlar daha çok üzüyor insanı kendilerinde kimse bir kabahat aramıyor ve durup durup senin yaşadıklarından dolayı değiştiğini düşünüyorlar... Bir de şöylesi var aman hiç konuşmayalım yok olmamış gibi davranalım hiç sözünü etmeyelimciler... Bunlarda seni içten içe yaralıyor... Ama sen kimseye bahsetmedipin için eminim daha kolay atlayacaksın., bana doktor 15 gün rapor vermişti önce çok gibi geldi ama değilmiş insanın dinlenmeye çok ihtiyacı oluyor aklında bulunsun.. Ve unutmadan kaybedilen bebekler kalp atışı duyulmamış olsa bile cennette anne ve babalarını bekliyorlar kesin bilgi bu... Tam olarak Yazıyı bulunca Alıntı Yaparım...dua ile...

İnşaallah canım kimseye duyurmadığın için bence daha kolay atlatırsın çünkü insanlar çok acımasız sana öyle acır gibi bakmaları bile yetiyor ve sözler arkandan konuşulanlar ben bunları Fazlasıyla yaşadım geçen düşükte ve Yaptığın herşeyi ona bağlamaları birde utanmadan şöyle diyorlar bende ona dedim ki o düşük yaptı çok morali bozuk oyüzden öyle davranmıştır... Inan bunlar daha çok üzüyor insanı kendilerinde kimse bir kabahat aramıyor ve durup durup senin yaşadıklarından dolayı değiştiğini düşünüyorlar... Bir de şöylesi var aman hiç konuşmayalım yok olmamış gibi davranalım hiç sözünü etmeyelimciler... Bunlarda seni içten içe yaralıyor... Ama sen kimseye bahsetmedipin için eminim daha kolay atlayacaksın., bana doktor 15 gün rapor vermişti önce çok gibi geldi ama değilmiş insanın dinlenmeye çok ihtiyacı oluyor aklında bulunsun.. Ve unutmadan kaybedilen bebekler kalp atışı duyulmamış olsa bile cennette anne ve babalarını bekliyorlar kesin bilgi bu... Tam olarak Yazıyı bulunca Alıntı Yaparım...dua ile...
Inşallah doğrudur canım düşünüyorum da eğer cennete gitmek nasip olursa meleklerimiz bizi bekliyor olacak ben özelde Olduğum için ne yazık ki o kadar alamam 1 hafta yetecektir sonra mecburen iş aslında kafam da dağılır sanırım bu durum sonlanana kadar normale çok dönmeyeceğim çünkü ne garip hala içimden bir ses ya varsa diye diretiyor korku var heyecan var Endişe var umut var hepsi bir arada kafam karmakarışık ne hissettiğimi bilmiyorum sebebini bilmediğim bir ağlamak var içimde ama öyle sessiz sessiz değil bağıra bağıra ağlamak anlatmak Konuşmak off bilmiyorum keşke kimyasal olsaydı en azından ona alışmıştım artık bu daha zor daha ağır geldi Allah başka dertler vermesin inşallah evlat acısı vermesin

slm kızlar..bende ikinci çocuk için uğraşıyorum...bu topici yeni keşfettim...beni de aranıza kabul eder misiniz?inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldurur...

Yok canım daha oğlum dahil kimseye söylemedik içim çok sızlıyor ne zorluklarla kalmıştım zaten sizler biliyorsunuz, nasip işte :KK43: senin yaşadığın gibi örnekler var umut olabilecek ama ne yazık ki değil çünkü o geç yumurtlama ya da geç döllenmede oluyormuş, benim tarih belli tedavi ile olduğu için geç döllenme ihtimali yok ne yazık ki :KK43: Yine de 1 hafta daha bekleyeceğim zaten ama hiç umudumuz yok :KK43:
hürremcim çok geçmiş olsun canım....yazdıklarını okuyunca üzüldüm...ama dediğin gibi kısmet herşey...Rabbim inşallah tekrar nasip eder....

Yok arkadaşlar henüz birşey yok ama inşallah olur bat bekleyen arkadaşlar diğer topikte totem yapalım herkes takvim koysun dedi ben de onlara uydum takvimi ekledim inşallah kaldırmak zorunda kalmam beklemedeyim 30 Ağustos'a kadar bekleyeceğim daha erken gelmezse tabi.hamile kalırsam haber vereceğim topiklerden biri burası olacak beklemedeyim :KK66:

Hürrem cnm Herşeyin hayırlısu
inşallah canım ya...bende bekliyorum... senin SAT neydi...

Kızlar selam
Az önce geldim Dr dan meleğim 6+0 da kalmış 4,5 mm olmuş ama o kadar kalbi yok malesef bu Dünya'da yiyecek ekmeği yokmuş :( bize de nasip değilmiş demekten başka çare kalmıyor. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz pazartesi Öğlen son kez kontrol edilecek ve sonra da kürtaj Olacağım yavrum sıkı sıkı da tutunmuş Dr düşmez kolay kolay çok zor olur dedi... Nasip işte ne yapalım...Elbet vakti zamanı vardır. Rabbim bize de bir gün Güler inşallah...

slm kızlar..bende ikinci çocuk için uğraşıyorum...bu topici yeni keşfettim...beni de aranıza kabul eder misiniz?inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldurur...
Hoşgeldin canım keşke böyle bir topik kurmak zorunda kalmasaydık neyse artık Rabbim tez vakitte nasip etsin sana da benim 8 Yaşında bir oğlum var o tedavisiz kendiliğinden olmuştu yaklaşık 2 Yılda bu 3. Gebelik ama sonu yine hüsran diğer ikisi kimyasaldı...bu sefer çok yaklaşmıştım ama olmayınca olmuyor işte :(

Hoşgeldin canım keşke böyle bir topik kurmak zorunda kalmasaydık neyse artık Rabbim tez vakitte nasip etsin sana da benim 8 Yaşında bir oğlum var o tedavisiz kendiliğinden olmuştu yaklaşık 2 Yılda bu 3. Gebelik ama sonu yine hüsran diğer ikisi kimyasaldı...bu sefer çok yaklaşmıştım ama olmayınca olmuyor işte :KK43:
Hoşbuldum hürremcim.benimde 5 yaşında bir kızım var.benimde tedavisiz olmuştu.şimdide klomen kullandım.İnşallah bu ay yüzüm güler. Allah hepimize ikinci yavrularımızıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım.olur mutlaka ama işte zamanı var demekki.. RABBİM mutlaka ol diyecek ben inanıyorum canım..kendini hiç üzme..

Kızlar selam
Az önce geldim Dr dan meleğim 6+0 da kalmış 4,5 mm olmuş ama o kadar kalbi yok malesef bu Dünya'da yiyecek ekmeği yokmuş :KK43: bize de nasip değilmiş demekten başka çare kalmıyor. Pazartesiye kadar bekleyeceğiz pazartesi Öğlen son kez kontrol edilecek ve sonra da kürtaj Olacağım yavrum sıkı sıkı da tutunmuş Dr düşmez kolay kolay çok zor olur dedi... Nasip işte ne yapalım...Elbet vakti zamanı vardır. Rabbim bize de bir gün Güler inşallah...
bir umut güzel bir haber alırım diye forumu açtım. hakkında hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın. herşeyin zamanı var. ben de 2,5 yıl bekledim o zamanlar neden olmuyor diye üzülüyordum meğerse hayırlı zamanı bekliyormuş. benim için en uygun olan zamanda doğdu bebeğim darısı bekleyen herkesin başına. sen sağlam bir bayansın bunu da atlatıp sonunda bebeğine kavuşacaksın inşallah

bir umut güzel bir haber alırım diye forumu açtım. hakkında hayırlısı olsun inşallah kısa zamanda sağlıklı hamilelik yaşarsın. herşeyin zamanı var. ben de 2,5 yıl bekledim o zamanlar neden olmuyor diye üzülüyordum meğerse hayırlı zamanı bekliyormuş. benim için en uygun olan zamanda doğdu bebeğim darısı bekleyen herkesin başına. sen sağlam bir bayansın bunu da atlatıp sonunda bebeğine kavuşacaksın inşallah
Canım bu 3. Kayıp artık gerçekten istediğimden de emin Değilim en azından Dr a gitmeyeceğim olacağı varsa zaten olur olmuyorsa da vardır bir hayır diyeceğiz artık çünkü bazen zorlamak işleri daha da karmaşıklaştırıyor demek ki zamanı değilmiş deyip artık bu konuyu kendi adıma kapattım. Bundan sonrasının tadını çıkartacağın çok şükür bin şükür bir tane oğlum var. Evet çok istedi kardeşi olsun ama yok işte olmayınca olmuyor kendimi bu konu için daha fazla zorlamak istemiyorum yaklaşık 2 Yıldır çok yıprandım yoruldum...nasip işte bir daha hamile kalsam 8. Haftaya kadar Dr a bile gitmeyeceğim bu ders bana yetti de arttı bile. Desteğin için çok teşekkür ederim...

Hoşbuldum hürremcim.benimde 5 yaşında bir kızım var.benimde tedavisiz olmuştu.şimdide klomen kullandım.İnşallah bu ay yüzüm güler. Allah hepimize ikinci yavrularımızıda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım.olur mutlaka ama işte zamanı var demekki.. RABBİM mutlaka ol diyecek ben inanıyorum canım..kendini hiç üzme..
Baştan çok üzüldüm de şimdi iyiyim tabi bu süreç bitene kadar içimde olduğunu ve yaşamadığını bilmekte ister istemez üzüyor insanı, vücut hala hormonların etkisi ile hamile sanıyor kendini garip bir süreç, diyorum ki keşke böyle olmasaydı buda kimyasal olsaydı, o daha kolaymış gerçekten en azından değer düşmeye başlıyor ve umudunu kaybediyorsun, ama şimdi öyle değil 2-3 günde bir kontrol her kontrol bin dua bin ümit, sonu yine hüsran, kimyasallardan sonra pek ümitlenmiştim kese falan olunca hep dedim kalbini görene kadar hamileyim demiyeceğim diye, demek ki içime doğmuş böyle olacağı, nasip işte canım. İnşallah bu ay güzel haberler alırız, bu topik uğurlu gelir sana...

Baştan çok üzüldüm de şimdi iyiyim tabi bu süreç bitene kadar içimde olduğunu ve yaşamadığını bilmekte ister istemez üzüyor insanı, vücut hala hormonların etkisi ile hamile sanıyor kendini garip bir süreç, diyorum ki keşke böyle olmasaydı buda kimyasal olsaydı, o daha kolaymış gerçekten en azından değer düşmeye başlıyor ve umudunu kaybediyorsun, ama şimdi öyle değil 2-3 günde bir kontrol her kontrol bin dua bin ümit, sonu yine hüsran, kimyasallardan sonra pek ümitlenmiştim kese falan olunca hep dedim kalbini görene kadar hamileyim demiyeceğim diye, demek ki içime doğmuş böyle olacağı, nasip işte canım. İnşallah bu ay güzel haberler alırız, bu topik uğurlu gelir sana...
Hürrem cnm gerçekten çok üzüldüm:( Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi bir oğlun var çok şükür Allah onun Acısını sana yaşatmasın inşallah herşeyi akışına bırak biraz oluruna.olacağı varsa gerçekten olur Herşeyin Hayırlısı çok geçmiş olsun şimdiden cnm

Enfal97 Enfal97 cnm ne yaptın test yaptın mı yada regl geldi mi bizi haberdar et

Hoşgeldin cnm Aramıza inşallah Rabbim çok bekletmez biraz hikayeni anlat çocuk kaç Yaşında kaç senedir deniyorsunuz kaybın var mı daha önce

Hürrem cnm gerçekten çok üzüldüm:KK43: Herşeyin Hayırlısı Dediğin gibi bir oğlun var çok şükür Allah onun Acısını sana yaşatmasın inşallah herşeyi akışına bırak biraz oluruna.olacağı varsa gerçekten olur Herşeyin Hayırlısı çok geçmiş olsun şimdiden cnm

Enfal97 Enfal97 cnm ne yaptın test yaptın mı yada regl geldi mi bizi haberdar et
Olsun canım ne yapalım, kısmetten fazlası olmuyor :( Yapacak bir şey yok... Senden de güzel haberler bekliyorum az kaldı :)

Allah büyüktür hürremcim...mutlaka nasip eder inşallah..insan üzülüyor tabi kolay değil...Allaha şükürki elimizde birer tane evlatlarımız var...inşallah Rabbim 2.ciyide nasip edecektir...umudumuzu yitirmeyelim canım....inşallah müjde verebilirim burdan ya...çok öpüyorum canım seni...:KK15::KK15:
Hoşgeldin cnm Aramıza inşallah Rabbim çok bekletmez biraz hikayeni anlat çocuk kaç Yaşında kaç senedir deniyorsunuz kaybın var mı daha önce
hoşbuldum vesoncum...inşallah canım...Rabbim kimseyi fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın...5 yaşında kızım var..bu sene ikinci için kolları sıvadık.bir kaç kez denedik olmayınca doktora gittim..klomen verdi.çatlama iğnesi yaptı..sonra çalışma yaptık bir kaç gün...inşallah bakalım bu ay yüzüm güler...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün...sende yeni hamişsin galiba...bol bol dua et lütfen bizlere...hamişlerin duası kabul olurmuş...seninde ikinci galiba..seninde tedaviylemi oldu..anlatırsan sevinirim canım....öptüm seni ve bebişi...:KK15::KK15:

inşallah fazla bekletmeden ikinci bebeğiniz gelir. çocuğunuz kaç yaşında?
amin canım..inşallah RABBİM hepimize nasip eder...kızım 5 yaşında canım..Allah nasip ederse bu sene kreşe başlayacak teyzeleri...inşallah bir de oğlan kardeşi olur sağlıkla inşallah...

Allah büyüktür hürremcim...mutlaka nasip eder inşallah..insan üzülüyor tabi kolay değil...Allaha şükürki elimizde birer tane evlatlarımız var...inşallah Rabbim 2.ciyide nasip edecektir...umudumuzu yitirmeyelim canım....inşallah müjde verebilirim burdan ya...çok öpüyorum canım seni...:KK15::KK15:

hoşbuldum vesoncum...inşallah canım...Rabbim kimseyi fazla bekletmeden evlat sahibi yapsın...5 yaşında kızım var..bu sene ikinci için kolları sıvadık.bir kaç kez denedik olmayınca doktora gittim..klomen verdi.çatlama iğnesi yaptı..sonra çalışma yaptık bir kaç gün...inşallah bakalım bu ay yüzüm güler...Rabbim herkesin yüzünü güldürsün...sende yeni hamişsin galiba...bol bol dua et lütfen bizlere...hamişlerin duası kabul olurmuş...seninde ikinci galiba..seninde tedaviylemi oldu..anlatırsan sevinirim canım....öptüm seni ve bebişi...:KK15::KK15:
Yok cnm ya nerde ben de sizin gibi uğraşıyorum benim bat30 Ağustos daha önce gelmezse tabi bir başka topikte bat bekleyen arkadaşlar hep beraber takvim koyduk belki Uğur getirir diye 3,5 Yaşında kızım var 3 kaybım ve 1,5 senedir çocuk istiyoruz Rabbim bizi de çok bekletmesin.klomen ben de kullandım bir ara kist yaptı son iki kez bıraktım şimdilik kullanmıyorum beklemedeyim ;)

Merhabalar,

Benimde 4,5 yaşında bir oğlum var. 1 yıldan beri bizde kardeş iştiyoruz.. Korunmayı bıraktıktan sonra regliden kesildim. Hormonlara falan bakıldı erken menepoz denildi. İnşallah önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım..

Yok cnm ya nerde ben de sizin gibi uğraşıyorum benim bat30 Ağustos daha önce gelmezse tabi bir başka topikte bat bekleyen arkadaşlar hep beraber takvim koyduk belki Uğur getirir diye 3,5 Yaşında kızım var 3 kaybım ve 1,5 senedir çocuk istiyoruz Rabbim bizi de çok bekletmesin.klomen ben de kullandım bir ara kist yaptı son iki kez bıraktım şimdilik kullanmıyorum beklemedeyim :KK66:
Allah yavrularımızı bağışlasın canım...güzel dileklerine amin diyorum yürekten...inşallah bir daha kaybın olmaz...hepimiz 2.ci bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda....:KK46::KK200::KK15::KK15:

Back
X