Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam canım nasılsın nasıl oldun bugün senin tahlil günündü güzel haberlerle dönmüşsündür inşAllah.

Hayırlısı olsun cnm allahım haketmeyenlere degılde hak edenlere versın ınsallah. Hayırlısını ıste verırse olur vermezse yapacak bısey yok kımsesuz bı cocuga anne baba olabılırsınız. Rabbım ınsallah gonlune gore versın

En başından sonuna okudum hikayenizi dün sonuc günüymüş nasıl oldu acaba inşallah poztifi gormuşsünüzdür .ben de 1 senedir istiyorum ama olmuyo ne yazık ki ben de cikolata kistinden dolayı gecirilmiş ameliyat var yumurtalık sayım duşuk bir kere catlatma ignesi dendik olmadı eşimde de sperm sayısı iyi ancak hareket ve şekil bozuklugu varmış doktor br kere catlatma deneyin ikinciye aşılama dedi ama kendi haline bırakalım dusunmeyelim dedik cunku doktor tutma ihtimali cok zor dedi benden kaynaklı bazen ben de hic cocugm olmayacakmş gibi hiisediyrum görumcem sen birinciyi dogurana kadar ben 3.cuyu yapcam nerdeyse falan dmeeye başladı eşim gayet anlayışlı bu konuda allah var ama insanları cok acımasız

Konu sahibi nasilsiniz dün test günüydü pozitiftir insallah

İnşallah güzel haberler almissinizdir, rabbim tez vakitte sağlıkli bir evlat nasip etsin...

Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eylesin size inşallah

Canim Rabbim hayirlisini versin hakkinda benimde oluyodu dusuyodu 5.senemde aldim kuzularimi 5 dusugum var bende benim cocugum olmayacak der sabaha kadar aglardim cok sukur Rabbim kimseyi evlat sinaviyla sinamasin isteyen herkese nasip etsin

Sizin olur merak etmeyin. Benim de çikolata kisti vardı. Yumurta oluşuyorsa olmadı tüp bebek denersin. Benim oğlum hemen olmuştu. Yalnız ikinci bebekte ara vermemek laxım mış çikolata kistinde. Yumurta kalitesini engelliyormuş. Eşim de tüp bebek e yanaşmadı. Yoksa ikinciyi de istiyordum. Hem daha bir yıl olmuş sizin hemen hayal kırıklığı yaratmayın. Çevreden herkes konuşur. Acaba onlar iyi bir anne baba mı. Amaç bakabileceğim kadar çocuk yapmak.

Tez zamanda nasip olsun inşallah.

Geçen hafta arkadasımın bebeğinin kokusunu içime çektim gizlice.

malesef ki bu duyguyu yaşamayan asla anlayamaz.
Gece rüyamda bebek göruyorum onlarla avunuyorum resmen.

Canım benim bende 2 yılı aşkın bi süredir bekliyorum,çok zor bir süreç, insanı kahrediyor.
Ve sen yurtdışında ailenden uzak olduğun için kafanı sürekli bununla meşgul ediyorsundur.
Bu stresin gebeliği ne kadar etkilediğini sen çok iyi biliyorsundur, sürekli araştırmalar yaptığına eminim ama elinde değil onuda anlayabiliyorum, kendimden biliyorum
Hamilelik topiklerinde sizi görmüyorum. Belki orada bununla mücadele eden kadınlarla dertleşmek size iyi gelecektir.
Anne Olmak İsteyenler diye bir topik var, orada herkes birbirini rahatlatıyor bence çok güzel bi topik. Bence biraz oraya gel, orada seninle aynı şeyleri yaşayan kişilerle dertleşerek bekle. Bu size iyi gelecektir.
Varikosel 6 ayda düzelen birşey, aşılma dene, denediysen olmadı ise tüp bebek dene, ama imkansız değil inan buna.
İnşallah bir gün bizimde evlatlarımız olacak

Allah mutlu etsin sizi inşallah çocuğunuzu sağ salim alırsınız kucağınıza.
Tüp bebek aşamasına geçmişmiydiniz? Yoksa sadece kağıt evrak hazırlıklarımıydı?Yani tüp bebek için mesala kullanılan ilaçları kullandınız mı yada tüp bebek yapmak için ön hazırlığı, histereskopi gibi şeyler yapılmışmıydı?
Çok soru sordum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…