Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin amin inşallah yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin tek duam budur..

Çikolata kisti vardı onun ameliyatıni oldum..
Polip var dendi onu aldırdık..
O arada tedaviyle hamile kaldim 9 haftalik kalbi durdu kürtaj oldum..
Sonra yine tedaviler bi kimyasal gebelik yaşadım..
Sonra hipertiroidi oldum stresten onun için ameliyat oldum..
Bu arada kac dra gittiysem hiçbiri bi sorun yok sebepsiz dedi..
En son tup bebek raporu cikarttirmak için araştırma hastanesinde islemlere basladik..
Meger yumurtlamada sikintim varmis kaliteli yumurta uretmuyomus vucut..Aşılama onerdiler oldum..
Ilki yine tuttu kimyasal oldu..
2.çişinde rabbim yüzümüze güldü tuttu sağlıklı bi şekilde..
Meğer kanda pıhtılaşma varmış ondan düşükler olmuş..
4.cu gebeligimde kucagimiza aldık ilaclarla iğnelerle tabi rabbim de nasip etti..

Çok zor çeken bilir o yüzden elinizden geleni yapın..Rabbim bi şekilde vesilenizi önümüze cikariyo..

Çok.uzun yazdım galiba kusura bakmayın
Ne kusuru canım estağfrullah çok uzun yoldan geçmişsin Allah bebeyini sağlıklı büyütsün sanada uzun sağlıklı ömür nasib etsin

Bırakın istediğini düsünsün RABBİM biliyor ya neler yasadigimi.. 3. Transferim gerçekleşti ve pazar gününü bekliyorum sonuç için.. sonuç ta böyle dua edilir transferli insana.. ALLAH görüyor ALLAH biliyor.. cevap bile vermeyin..
Sen gönlünü ferah tut aldırma hiçkimseye ağız torba deyil ki dikesin blrak hiç düşünme güzel haberlerle dönersin inşAllah.

Canım güncellemeyi okudum inşallah tutmuştur inan seni çok iyi anlıyorum çocuk herşey demek bazı insanlar için inşallah çok sağlıklı bir bebisin olur özlemin biter dua et benim iki oğlum var normal hamilelik yaşadım ama o bile zordu cidden seni ni düşünemiyorum

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canim 4 sene onceki konuymus insallah bebisin olmustur ??

canım benim sana sarılmak istedim kocaman.
İnşaAllah tez vakitte hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın.
ümidi yitirme.

Benim eşimde sperm azlığı (hatta yokluğu diyeceğim) vardı. Doktorlar normal yolla olmaz demişlerdi tüp bebek önermişlerdi. Öncesinde yumurtlama günlerini değerlendirsek de ihtimal olmadığı için olmamıştı ve ben hayata küsmüştüm.
Ne zaman tüp bebek deneyecek zamana geldik hooop ben hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim ❤ hayatımın en şaşkına çeviren ama en mutluluk verici haberiydi. Bütün sağlıkçı çevrem şaşırdı kaldı.
Umudunuzu kesmeyin ben kesmiştim ama karşıma mucizeler çıktı. Dilerim sizin de böyle güzel haberleriniz olur🙏💙

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Allah sağlıklı bir bebekle kucağınızı doldursun inş

Canim 4 sene onceki konuymus insallah bebisin olmustur ??

Şuan 3. Tüp bebek tedavim oldu pazar günü sonucu öğreneceğim nerden başa döndü konum bilmiyorum ama dua ya ihtiyacım vardı.. RABBİM herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım kimseyi bu yolda sınamasın...

Şuan 3. Tüp bebek tedavim oldu pazar günü sonucu öğreneceğim nerden başa döndü konum bilmiyorum ama dua ya ihtiyacım vardı.. RABBİM herkesin yüzünü güldürsün inşallah canım kimseyi bu yolda sınamasın...
İnşallah pazar günü olumlu sonuç alırsınız, sonra da sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Ne kadar istediğinizi burdan hissettim. Eminim çok iyi anne olursunuz. Size dua edicem o gün için.

4 yıl önceki konum durdu durdu bugün neden öne geçti bilmiyorum şaşkınım gerçekten...
9 yıldır evliyim 5 yıldır da hastane hastane geziyoruz.. Bu 3. Tüp bebek tedavim pazar günü sonucu öğreneceğim.. dua ya ihtiyacım vardı ALLAH hepinizden razı olsun..
Kim bilir kimin duası kabul olur...
Iyiki varsınız hepinize çok teşekkür ederim..
Allah kimseyi bu zorlu yol da sınamasın...
Herkesin evini şenlendirsin evlat ile.. sağlık lı hayırlı Merhametli evlatlar versin inşallah...

4 yıl önceki konum durdu durdu bugün neden öne geçti bilmiyorum şaşkınım gerçekten...
9 yıldır evliyim 5 yıldır da hastane hastane geziyoruz.. Bu 3. Tüp bebek tedavim pazar günü sonucu öğreneceğim.. dua ya ihtiyacım vardı ALLAH hepinizden razı olsun..
Kim bilir kimin duası kabul olur...
Iyiki varsınız hepinize çok teşekkür ederim..
Allah kimseyi bu zorlu yol da sınamasın...
Herkesin evini şenlendirsin evlat ile.. sağlık lı hayırlı Merhametli evlatlar versin inşallah...

Güzel haberleri yaz bize mutlaka :KK200:
Rabbim yanında olsun güzel haberlerini alacağız İnşallah :KK200:

Amin canim amin bende istiyorum Rabbim herkese hayirlisiyla nasip etsn ins
Buda bizim imtihanimiz
Sende pazar gunu mujdeli haberi alirsin insallah canim bizide haberdar et mutlaka 😍😍😍😍😍

Sorun sizde değilse şansınız çok yüksek. Aynı durumu yaşamış birisi olarak cevap vermek istiyorum. Eşimde varikosel vardı, sperm sonuçları da çok kötüydü morfoloji 0 mesela. Doktor ameliyat dedi fakat süreç uzar diye kabul etmedik. Başka bir doktor hiç uğraşmayın direkt tüp bebek deneyin dedi aşılama falan da zaman kaybıydı bizim için. Söyledikleri gibi de oldu ilk tüp bebek denemesinde tuttu. Yani demem o ki yaşadıklarımdan yola çıkarak iyi bir tüp bebek merkezinde tedaviye başlayın,iyi merkezden kastım rahim dinlendirme mutlaka yapılsın gerisi zaten mucize 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X