Belki ben yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ama o gün gorumcemin kızıda şahit oldu. Zaten sosyal hizmetler elinden alsa diğer çocuğunu da vermezler bide ona aciyorum kafam çok karıştı.Söz konusu cocuksa bir dk düşünmem polisi ararım...
Kızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya
Kavga sırasında dedim zaten bizde senin çocuğunun 24 saat aglamasindan bıktık diye. Çocuk bu ağlar dedi kadin. Bende kesintisiz ağlamaz dedim ama cvp bile vermedi.Benim kızımda herseye aglar ama en fazla 3_5dk tek çocuk olduğu için her istediği anında olsun istiyor bıde 3yas sendromu var hırçınlıgı artıyor
Keşke sorabilsenız neden aglıyor diye
Ne biliyim ilk defa böyle gördüm. Tamm mızmız çocuk gördümde saatlerce aglayani tuhafımıza gitti. Bide anne tamam,anne diye bağırması oluyor.Geçenlerde evimize ilk kez bir misafir geldi 3 yaşındaki çocuklarıyla. Çocuk eve girer girmez ağlamaya başladı 2 saat kadar kesintisiz ağladı. Onca kişi türlü türlü şey denedik dakika susmadı. Hiç bir sebep yoktu. Kuzenlerimden biri de ortada bişey yokken saatlerce ağlayabilirdi.
Yani demek istediğim çocuk ağlıyorsa illa şiddet yoktur. Ama şüpheleniyorsanız yetkili mercilere ulaşın, şikayet edin.
Ay öyle denir ama.. direkt şiddete bağlamk yanlış olur ne bileyim kolik çocuklar var susmayan çocuklar var. Bıktık demeyin sizin çocuğunuz da kesintisiz ağlayan bir çocuk olabilirdi. Yapılacak bir şey olmayınca insanın elinden gelen de bazen hiç olurKavga sırasında dedim zaten bizde senin çocuğunun 24 saat aglamasindan bıktık diye. Çocuk bu ağlar dedi kadin. Bende kesintisiz ağlamaz dedim ama cvp bile vermedi.
mrb ben yeni üyeyim genelde okurum fazla yazmam ama bu konuda sessiz kalamadım ve bence sizde kalmayın aynı olayı ben yan komşumla yaşadım çocuğunu sürekli dövüyordu ve ben sosyal hizmetleri aradım uyarmışlar ve aralıklarla kontrole gelinicekmiş şimdi hiç sesleri çıkmıyo en azından korkusu olur dövmez söz konusu çocuk olunca banane denilmemeli savunmasız onlar.Kızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya
Ya mutlaka haber verin birilerine. Yazık bir de tamam anne diye ağlıyormuş.
Çocuğu muayene ederler şiddet varsa ona göre yaptırım uygulanır. Ama en azından el kadar çocuğun canı yanmaz
Kesinlikle vakit kaybetmeden sosyal hizmetleri arayın. Annesi ise insan gibi annelik yapsın. Bu yaştaki çocuk en fazla ne yapmis olabilir ki. Çocuk şiddet görüyor belli ki. Görmediği zamanlarda da şiddetin etkisinde kalarak ciglik atiyor, ağlıyor belki. Bir çocuk ne yaparsa yapsın şiddeti asla haketmiyor. Bu gercekten çok ciddi bir konu. Çaresiz ve muhtac bir çocuğa elinizden geleni yapacağınıza eminim. Şu anda elinizden gelen de mutlaka ilgili birimleri aramak. Lütfen bir an önce yapın bunuKızlar eski konulardan bilen bilir aşağıdaki komşuyla sorunlarımızı. En sonunda kavga ettik eşim sert bi dille uyardı. Bir daha sesleri cikmadi ama şu varki küçük oğlumla yaşıt oğulları var 3 buçuk yaşında çocuk nerdeyse 24 saat ağlıyor. Bazen sabahın 7sinden 9una kadar çığlık atarak bi ağlıyor uykudan sicriyoruz çocuklarla. Hatta sesi bile kayıt ettim bir laf söylerse dinletcem kendinize bakin diye. Geçen gorumcemin kızı geldi yenge çocuğu dövüyor bu kadin normal bi çocuk böyle çığlık çığlığa ağlamaz öldürdü dedi. Bazen sosyal hizmetleri ariyim diyorum sonra büyük çocukları rahatsiz onu sürekli hastaneye bırakıyorlar bari bundan da olmasin diyorum. Gercekten böyle bi ağlama yok. Anne tamam diye bağırmaları felan bende şiddet düşünüyorum belkide o da hastadır diyorum. Hiç etrafınızda böyle bir çocuk oldu mu. Benim oğlumda aynı yaşta ama ağlamaması için yapmadığımız şebekelik kalmıyor en fazla aglasada 5 dk sonra susar bu iki saat kesintisiz ve çığlık atıyor. Artık çocuklarda bende etkilenmeye başladık. Büyük oğlum polisi ara sustursunlar şunu diye beni bunaltıyor. Onun altındaki hic mi duymuyor hicmi yukarı çıkıp ne oluyor demez şaşırıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?