- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Bu kısmı atlamışım. Eğer şiddet olduğunu düşünüyorsanız isimsiz ihbarda bulunun.Anne tamam diye bağırmaları
Hemen alinmaz şiddet uyguluyorsa polisten korkar belki bir daha yapmaz,kahroluyorum şunu yazarken ya hic mi acimazlar...Belki ben yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ama o gün gorumcemin kızıda şahit oldu. Zaten sosyal hizmetler elinden alsa diğer çocuğunu da vermezler bide ona aciyorum kafam çok karıştı.
Benim sipa da öyle bir ciğer var ki 1 saat ağladığı oluyor ama kuru ağlama safi çığlık.. 10 dk yi öpüp basima koyarim ağlamadan bile saymam ben..Benim oglumda cok ciglikciydi ama maksimum 10 dk, 10 dk aglayinca bile halsizlesip oturdugu yerde siziyordu.
Cocuk tamam anne diye agliyor.
Ya fiziksel ya psikolojik siddet var, cunku ben ogluma gozumu belerttigimde de " tamam anne" diye mizildanmaya basliyor ama aglamiyor, hic vurmuyorum sipaya.
Bence sikayet edin, en azindan sosyal hizmetler gozunu korkutur kadinin, oyle hemen cocugu almazlar iciniz rahat olsun.
Ben de sizin gibi dusunurdum oğlum Doğana kadar.. ama öyle olmuyor işte her zaman..Bakın 3 yaşında , kafa olarak saglikli lbir ailede yetişen çocuk sebepsiz yere çok zor ağlar. Siz haber verin bir uyarı bile onlara ders olur. Eğer böyle birşey yoksa da içiniz rahat eder ki inşallah tek sebep çocuğun huysuzlugudur.
Ya ciddimisin Trajikomik resmen :)Benim kardeşim çok aglardı 3 4 yasındayken. Hatta komşular toplanıp gelmişler bişey mi yaptı anne babası diye. Çünkü hep 'imdat kurtarın beni diye aglıyormuştu. Söz dinlemiyor olabilirler yani..Uyarın sizde kapısını çalıp
Benim kardeşim çok aglardı 3 4 yasındayken. Hatta komşular toplanıp gelmişler bişey mi yaptı anne babası diye. Çünkü hep 'imdat kurtarın beni diye aglıyormuştu. Söz dinlemiyor olabilirler yani..Uyarın sizde kapısını çalıp
Evet bazi çocuklar doğduğu anda diğer çocuklara göre fazlaca aglıyorlar. Sebepsiz ağlama olabiliyor nadiren de olsa. Ama bu çocuk üç yaşında. Bence bu yastaki çocuklar ya kendisini dinleyen bir ebeveyn olmadığı için ağlayarak anlatmaya calisirlar dertlerini, ya da canı yandığında. Eğer öyle değilse bile, ki inşallah ben yanilirim en azından şiddet görmediğinden emin oluruz, rahatlariz.Ben de sizin gibi dusunurdum oğlum Doğana kadar.. ama öyle olmuyor işte her zaman..
1 yaşında da aglardi sabah aglamayla gözünü açardı ne sevmek ne sarılmak hiçbirisi rahatlatmazdi..
Azalarak düzeldi ama hala da öyle..
Şuan 9 yaşında daha da fena oldu. Yanlış anlaşılıyor haliyle :) Ne yapılır ki bunun içinAaa benimkide aynisini yapiyor imdat imdat kurtarın beni diye cok bağırıyor. Cok yanlis anlaşılabilecek sözler gerçekten. Cocuklar alem ya
Tabi ki çocuk bu,iş riske atilmaz gereken neyse yapılmalı ama benim oğlum da şu an 2,5 yaşinda konuşamadığı birşey de yok, çok da vakit ayirilan bir çocuk..Evet bazi çocuklar doğduğu anda diğer çocuklara göre fazlaca aglıyorlar. Sebepsiz ağlama olabiliyor nadiren de olsa. Ama bu çocuk üç yaşında. Bence bu yastaki çocuklar ya kendisini dinleyen bir ebeveyn olmadığı için ağlayarak anlatmaya calisirlar dertlerini, ya da canı yandığında. Eğer öyle değilse bile, ki inşallah ben yanilirim en azından şiddet görmediğinden emin oluruz, rahatlariz.
Şuan 9 yaşında daha da fena oldu. Yanlış anlaşılıyor haliyle :) Ne yapılır ki bunun için
"Anne tamam" demesi bu şüpheyi kuvvetlendiriyor biraz ama insallah, inşallah yanılıyor olalım.Tabi ki çocuk bu,iş riske atilmaz gereken neyse yapılmalı ama benim oğlum da şu an 2,5 yaşinda konuşamadığı birşey de yok, çok da vakit ayirilan bir çocuk..
Anlatsam şimdi anneligimi anlatıyor gibi olurum o yüzden uzatmayim..
Ama ağladı mi ağlıyor işte.. pedagog a da gittik zeka seviyesi ve benlik duygusu yaşıtlarından yüksek çıktı bu yüzden olabilir dediler, ama çözüm yolu bulamadık sabirdan başka.
Huy diyorum artık..
İnşallah bu yavru da benim sipa gibidir.. tek temennim böyle olması..
9 yaşında bağırıyor mu? Böyle çığlık çığlığa. Normal zamanlarda hal ve hareketleri nasıl? Yani otizm falan yok değil mi? Yanlış anlamayın lütfen bazen çok zor fark ediliyor ondan sordum. Benimde o yaşta yiğenim var da hiç görmedim öyle ağlamak bağırmak falan. Off gözümde benimkinin 9 yaşındaki hali canlandı. Allah'tan evde panduf giyiyorum yoksa kesin terlik atardımŞuan 9 yaşında daha da fena oldu. Yanlış anlaşılıyor haliyle :) Ne yapılır ki bunun için
Evet bende oğlumun hiç anne tamam diye ağladığını hatırlamıyorum, o kısım sıkıntı gerçekten."Anne tamam" demesi bu şüpheyi kuvvetlendiriyor biraz ama insallah, inşallah yanılıyor olalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?