Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

beklemek benide eklermisin canim listeye benimde 3 yasinda bir kizim var ona kardes istiyoruz ins. benim adet tarihim 24 mart.

BİZİM GÜZEL LİSTEMİZ UMARIM HAYIRLI UĞURLU OLUR BOL HAMİLE ÇIKARIRIZ
**YAĞMUR20**************8 MART
**ESRAKO***************10 MART
**BEKLEMEK*************10-12 MART ARASI HER AN
**DERMANZ**************14 MART
**ZELİŞ82***************17 MART
**AREGON***************19 MART
**CİDY*****************24 MART
**ARMAĞANIM************24 MART

**BİZE ÖRNEK OLAN YANİ İKİNCİYİ BAŞARAN GÜZEL HAMİLEMİZ**

**ERGUVAN****************

Son düzenleme:
benide eklermisniz listeye arkadaşlar.. benimde 11 yaşında bir kızmm var.. eğer Rabbim nasip eder olursa ikinciyi istiyoruzz..biraz geç kaldık ama.. önceden düşünmüyorduk.. kafamız ancak dank etti:))

bende ikinci bebeğim için 9 ay bekledim şimdi 7,5 aylık hamileyim

ay ben bu habere çok sevindim demek 9 ay sonra oldu kendiliğinden tabiki dimi herhangi bir uygulamaya gerek olmadan bilgi verirsen hikayeni bize anlatırsan seviniriz çünkü buradaki herkes bu konuda kendine ümit olacak bir şeyler duymayı istiyor ayrıca sende bizim gibi heyecan yaşadın mı yani 9 ay boyunca kendi kendini yedin mi yoksa son derece rahat ne zaman olursa gibi miydin?

merhaba benimde ikinci olacak ama ilk bebeğim yaşamadı şimdi ikincide 7 aydır olmuyor 2 gün önce rahim filmmi çekildi tek tüp tıkalı çıktı ilk sezeryan olduğu için yapıştırmış olabilirlermiş şansım %50 miş bu ay ilaç kullanıyorum işallah bidahaki ay gelir bebeğim tek tüple hamile kalanlar oldumu allah herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

beni silin ben adet oldum
anaaaaaa:1shok:beni listeye eklememişlerjeyyar

beni silin ben adet oldum
anaaaaaa:1shok:beni listeye eklememişlerjeyyar

merhaba bizim listemiz çok yeni diğer grupla karıştırmış olmayasın çünkü tarihleri yazanları muhakkak ekliyorum ama yeni tarihini söyle yazayım hemen

degil tek tuple tek yumurta ile evliliuginin ilk gecesi hamile kalan bir arkadasım var hatta daha sonra bir kere daha kaldı istemeden ve aldırması gerekiyordu. yine tek yumurta ile yani aynı kısıden bahsediyorum. bir ay bir yumurta bir ay diger yumurta catlama yapar diye bilirdim ama oyle değil mesela benim iki aydır sag yumurtalıgımdan yumurta catlaması oluyor. seninde saglam tupunun oldugu yerden oldugu taktirde catlama hamile kalmaman için neden yok sansın belki mantiken daha az iki tupu olanlara gore ama ihtimal hiç dusuk değil bunu unutma. herseyi saglam olup yıllarca hamile kalamayanlar var.

arkadaşlar bişey sorucam :adet görmeden önce yüzünüzde sivilcelenmeler oluyor mu?bu ay çok ümitliydim çünkü çatlatma iğnesi vurulmuştum ,üstelik sol yumurtalığımda bir adet yumurtamda vardı,ancak yüzüm sivilce doğdu ve göğüslerimde artık ağrımıyor...anlıyacağınız bu ay ümitli değilim

bende ikinci bebeğim için 9 ay bekledim şimdi 7,5 aylık hamileyim

merhaba sanırım mesajımı görmedin bu 9 aylık bekleme sürecinden bahsedermisin bizlere heyecan sende de bizim gibi çok muydu ümitsizliğe kapıldığın olmuşmuydu biz her ay kendimize büyük bir sıkıntı yaşatıyoruz

teşekkür ederim esrako umarım doğru çıkar.ama her ay olan birşey bu bende o yüzden umutlanmak istemiyorum.kendimi en kötüsüne alıştırdım.test yapmamak içinde kendimi zor tutuyorum.doktorum cumartesiye kadar bekleyelim,hastalanmaz isem test yapacağını söyledi.inşallah senin dediğin gibidir.zaten 6 yıl doğum kontrol hapı kullandığım için pişmanlık duyuyorum.bakalım hayırlısı...

üzüldum yagmur yaa(
bir sonraki aya artık umutlar...

adet oncesi gouslerim benimde agrıyor ama tam a det olmama birkaç gun kala geçiyorg ibi oluyor acıları bende ordan anlıyorum yine olmadı diye. seninde oyle oldu sanırım.

bayanlar günaydın.Formu yeni gördüm.Benimde 8 yaşında bir kızım var.3 sene önce bir düşük yaptım ve 8-9 aydırda yeni bir bebek için uğraşıyorduk.Allahıma şükürler olsunki bu ay hamile kaldım.Aşa yukarı 5 haftalık falanmış.Yani daha çok küçük.İnşallah en kısa zamanda sizlerde güzel haberler alırsınız...Kesinlikle ümitsizlik yokkkk..Sağlıcakla kalın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…