Benim adetlerim düzenlidir 27-28 günü kolay kolay gecmez ama baska sorunlar var amh degerim düsük sag tüpüm kapali. Eskiden ödüm kopardi hamile kalicam diye. Ikinciyi yap diyenlere kizardim hazir degilim istemem diye ah ahh nerden bileyim böyle mumla arayacagimi..Yaciddim kız bak ben! Ben oğlumu 20 ay emzirdim, oğlum10 aylıkken ilk adetimi gördüm ama 20 aylık olana kadar hep 40-60 arası adet gördüm haliyle günde 3-4 öğün emiyodu yani çok normal. Sonra emzirmeyi bi bıraktı anında 32 gün hiç şaşmadı, ay çok güzeldi anlamadan 5 kilo vermiştim hiç gazdı şişlikti sivilceydi adet öncesi gerginlikti olmuyodu. Sonra ne zamanki korunmamaya başladık o zaman adet döngüm sapıtmaya başladı. Benim adetlerim eskidende 30-45 arasındaydı ve yıkda bi kez fln 60 da olurdu ama atıyorum bi kere 60 da oldu diyelim, ardından35 i geçmez gelirdi. Ben aralıktan beri 3 kez adet oldum yav herseyim bozuldu. Spermin hormonlara etkisi olamaz mı olabiliryumiş demiş yaaa öldüm gülmekten kaynaşamamışlar mı diyosun ne diyosun ya neyse ki oğlum için bi kere buluşup kaynaşmışlar. Ben de hep şey diyodum, yumurtalarım da benim gibi zor beğenen cinsten, ben de zor beğenirim ama hep en iyi huylusu çıkar komik
Biz döndürttük onlara vallaEvet yapacagim. bu gebelik testi şirketleri köşeyi dönmüştür herhalde.
Ya hiçbirini takma kızım bence bunlar doktor uydurması bak ciddiyim. Düşün ki düzenli adetin , tabi amh değerin düşük olacak mantıklı. Benim de yüksek, ama benim bir yılda 6-7 kere yumurtlamam oluyor senin 13-14 kere. Yani senin benden iki kat daha fazla şansın var bir yılda . Yaşın kaç ki dahaçok stres olma. Bu arada ben de.bir yumurtalığımın bozuk oldugunu düşünüyorum arada, bi ay olmayıp diğerinde oluyorum da bu aralar. Ama hiç sordum mu doktora hayırBenim adetlerim düzenlidir 27-28 günü kolay kolay gecmez ama baska sorunlar var amh degerim düsük sag tüpüm kapali. Eskiden ödüm kopardi hamile kalicam diye. Ikinciyi yap diyenlere kizardim hazir degilim istemem diye ah ahh nerden bileyim böyle mumla arayacagimi..
Benimki de her zaman hazirolda bekleyen adam yumurtlama dönemi deyince nevri dönüyorYok daha tam pik değil, idrarda baktım daha olmadı,2-3 gün içinde gelecek vucudumdan da hissediyorum. Ya benim koca bi değişik ya, çok hasta oldu bu aralar belki de ondan bilmiyorum, sevişebiliyo boşalamıyo çözemedim bunu. Ereksiyon herşey yerinde, resmen 10 günde 1 e indi spermle buluşmamız. Boşalmıycaksan hiç yorma beni de diyemiyorumgırtlağınabıçak dayayıp zorlamı alcam spermleri adamdan hahaha ben bu ay biraz dahavucudumu anlamaya yönelik deniyorum. Bizim ikinci çocuk vallahallahın taktirine kaldı, 3 ayda bi adet olurken kocanın keyfini yakalıcam da denk gelecek de.....sırf boşuna ümitlenmiyim gebelik testleri yapıp yapıp ağlamıyım diye yumurtlama takibi yapıyorum
Biz döndürttük onlara vallaben düzenli adet olan biri olsam bi hafta gecmeden asla test yapmazdım ya niye yapıyosunuz çözemedim ben onu ? Ben 40. Gün geçmeden yapmıyorum,40-50-60-70 , hala olmadıysam direk doktor bu ay şuan 35. Gündeyim bu ay ovulaszon takibi yaptığımdan içim rahat daha pik olmadı derken ben yumurtlıcam diye bakınıp dururken geçiyomuş 70 gün meğer gebeyim falan ne komik olurdu yaaa
Allah ol dedikten sonra hic bisey engel olmaz tabii.. neyse olan oldu artik moral bozmak yok reglim bitsin calismalara devam. Senin yaptigin biseyler var mi kür falan? Ben bu ay sogan kürüne baslayim diyorum. Kaliteli yumurta gelissin diye sabah aksam inofolik icicem. Strese karsi agnukaston hapi ve arada adacayiYa hiçbirini takma kızım bence bunlar doktor uydurması bak ciddiyim. Düşün ki düzenli adetin , tabi amh değerin düşük olacak mantıklı. Benim de yüksek, ama benim bir yılda 6-7 kere yumurtlamam oluyor senin 13-14 kere. Yani senin benden iki kat daha fazla şansın var bir yılda . Yaşın kaç ki dahaçok stres olma. Bu arada ben de.bir yumurtalığımın bozuk oldugunu düşünüyorum arada, bi ay olmayıp diğerinde oluyorum da bu aralar. Ama hiç sordum mu doktora hayır
Yok benim pik tam adetten 14 gün önce geliyor . Tecrübeliyim bu konuda. Ama mesela 32-33 e kadar adet olacaksam hiç fark etmiyorum çat diye adet geliyor, yumurtlamada belirtileri algılamıyorum bile.ama 35 den sonra det olacaksam adetten 15 gün kadar önce gögüs sızısı şişlik gaz, millette gebelikte ne belirti varsa aynen o oluyor. Yani bu sebeple pik takibi yapmazsam işim allaha kalmış durumdaYa cok merak ediyorum dayanamiyorum. aslinda bende beklemek istiyorum ama cok heycanli oluyor..ben gecen ay bi kimyasal gecirdim. Oglum 8 yasinda. Aslinda 2. Düşünmüyordum. Ama kimyasal olani kaybettigim de inanilmaz üzüldüm.megerse istiyormusum bende farkinda degilmisim. adet sonrasi yumurtlama belirtisii gösterince vücut hemen calismalara basladik. Ve inanilmaz belirtilerim var. Acaba tutundumu diye erkenden basladim testlere. Senin pikler adet zamani oluyor olabilir mi acaba ?
Ya ben aralıkta ve martta soğan kürü yaptım sanki o bozdu adetimi, çok kişi gebe kaldı onla biliyorum ama beni bozdu valla ya, 5 kilo da aldırdı üstüneAllah ol dedikten sonra hic bisey engel olmaz tabii.. neyse olan oldu artik moral bozmak yok reglim bitsin calismalara devam. Senin yaptigin biseyler var mi kür falan? Ben bu ay sogan kürüne baslayim diyorum. Kaliteli yumurta gelissin diye sabah aksam inofolik icicem. Strese karsi agnukaston hapi ve arada adacayikiz böyle yazdigima bakma biseyi bastan sona yapmisligim yoktur sıkılıyorum.. gönlüm armut pis agzima düs istiyor ama o da beni bulmuyor.. bu arada 36 yasindayim sen?
Yok benim pik tam adetten 14 gün önce geliyor . Tecrübeliyim bu konuda. Ama mesela 32-33 e kadar adet olacaksam hiç fark etmiyorum çat diye adet geliyor, yumurtlamada belirtileri algılamıyorum bile.ama 35 den sonra det olacaksam adetten 15 gün kadar önce gögüs sızısı şişlik gaz, millette gebelikte ne belirti varsa aynen o oluyor. Yani bu sebeple pik takibi yapmazsam işim allaha kalmış durumdasanırım gögüslerim tam hafif acımaya başladığı gün ve 2 gün sora ilişki bi de 15-17-19 da ilişkiye girersem ihtimali maksimumda tutabilirim profesör olucaz burda ya kazayla oldu sanırım kimyasal doğru anladıysam. Kimyasalın üzerine çoğunlukla gebelik oluyor hızlıca inşallah bir an önce olur da oğluna kardeşçik gelir
Sigara alkol hic yok bende elimden geldigince saglikli beslenirim ama biraz kilo vermem lazim tabii onun icinde dikkat etmeye basladim. Bayagi kilolular bile benim üstüme 2.yi 3.yü dogurdu benden tik yokYa ben aralıkta ve martta soğan kürü yaptım sanki o bozdu adetimi, çok kişi gebe kaldı onla biliyorum ama beni bozdu valla ya, 5 kilo da aldırdı üstüneagnucastona başladım 15 gün oldu, 3 ay kullanıcam o cepte. 32 yaşındayım bende. Diğer grupta bi arkadaş çörekotu kürü yaptıgı ay gebe kaldı, ben korkup yapmamıştım keşke yapsaydım diyorum şimdi tabii. Folik asidide 6 aydır kullanıyorum, içinde iod varmış tsh ım biraz yüksek çıktı, omu yükseltti diye kızıp bıraktım bi ara ama şimdi geri döndüm sağlıklı bişi yaaa içi ful vitamin dolu. Valla bazen kader diyorum. İncecik olmuştum, zaten sağlıklı beslenen hergün adabıyla hareket eden spor yapan bol bol soda su içen bi insanım. Okudum ki bunlar gebelik şansını çok arttırıyormuş. Eşim de sigara içmiyor alkolü işte arada bi bira yani. Yani yok bazen valla gücüme gidiyor. Hiç spor yapmayan su içmeyen sigara içen ve kilosuna dikkat etmeyen insanlar 2. Yi 3. Yü doğurunca valla alınıyorum. Kendimi burger king e vurasım,totomu koltuğa yapıştırasım geliyor. Ama şimdilik bozmuyorum kendimi 34-36 bedenden36-38 bedene terfi ettim, çok şaapmadı beni, ama herkes tabii ah gebe mii tavrına büründü o uyuz ediyo
Bende ilk aydan hamile kalmistim sandim ki bu is tamam ben cok dogurganim ne zaman pasa gönlüm isterse şap diye yaparim ama kazin ayagi hic öyle degilmis... insallah bi bu kadar daha beklemeyiz de güzel haberler veririz burdanHay masallah bu ne bilgi böyle vallahi doktor olacak kivama gelmissin. Insallah seninde hic beklemedigim bir anda tutunuverir bebeğin doktora gittiğinde 3 aylik hamile cikarsin.
Aslinda tam olarak kaza oldu denmez. Ben ilk gebe kalmaya çalışırken (daha evleneli 1 ay olmuştu) sende pko var dediler. Tedavi olman gerekli filan dediler.15 gun sonra hamile olduğumu öğrendim. Oglumdan sonra da bir 5 yil kadar yumurtlama tahmini yaparak korundum.Son 3 yildir ise hic dikkat etmedim. Ama asla iliskiden sonra filan uzanmadim. Rahim dusu aldim devamli vs. Dedim nasipte ne varsa o olur. Ben biraz kaderciyimdir. Iste gecen ay kimyasal yasayinca bu ay fazlaca calistim. Sonucu bekliyoruz bakalim. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Bende ilk aydan hamile kalmistim sandim ki bu is tamam ben cok dogurganim ne zaman pasa gönlüm isterse şap diye yaparim ama kazin ayagi hic öyle degilmis... insallah bi bu kadar daha beklemeyiz de güzel haberler veririz burdan
Biz aralıkta sözde başladık denemeye ama dediğim gibi hiç bi yumurtlama dönemi veöncendeki bi haftaya denk gelmemişSigara alkol hic yok bende elimden geldigince saglikli beslenirim ama biraz kilo vermem lazim tabii onun icinde dikkat etmeye basladim. Bayagi kilolular bile benim üstüme 2.yi 3.yü dogurdu benden tik yok5 yildir hic mi kaliteli yumurta olmaz? Hic mi spermle yumurta bulusmaz? Hadi sag tüp kapali hic mi soldan sizinti yapmaz? Hala vakti zamani degil mi yada bana 2. Bebek nasip olmayacak mi? Elbette sonsuz kere sükürler olsun ki bir yavrum var ya hic olmasaydi ama oglum cok istiyor kardesi olsun ve bende cok özledim bebek kokusunu.. birde cevrenin tuhaf halleri yok mu resmen geriliyorum söyle hava estiriyorlar ne kadar cok cocuk dogurmussan o kadar iyi annesin halbuki cogu benim verdigim emegin yarisini yapmaz benim kadar yorulmazlar cünkü rahatlarina cok düskünler ama 3-4 tane yaptiklari icin 4x4 lük kadin oluyorlar birde sana akil veriyorlar. Keramet kimsede degil tamamen nasip kismet.. sen ne kadardir bekliyorsun 2 numarayi?
Ya ateş ölçmek bana zor ya, çünkü migrenin tuttu ilaç aldın ateş anında oynuyor. Ya da ne biliyim hafif bi iltahap varsavucudunda ya da soğukalgınlıpı da öyle. Ben tükürükle milroskopa girdim bakalım ben de memnun kalabilecekmiyim. Ben de gebelik testi yapmaktan nefret ediyorum yaKizlar her ay Test alip yapmaktan o koskoca tek cizgiyi görmekten ginaa gelmisti.. parasini gectim eczacilardan utaniyordum her seferinde baska baska yerlerden aliyordum ama bu dertten kurtuldum cünkü artik ateş ölçümü takibi yapiyorum. Tam olarak ne zaman yumurtladigimi anlamiyorum ama bat günü atesim 36 yada 35.9 olunca biliyorumki regli baslayacak. Her ay test yapmak istemeyenlere tavsiye ederim
Ben de o kokuyu çok özledim yaa, bebrk kokusunu... ben almanyada yaşıyorum dersin ki oradı almanya ama inan burda da öyle kuzum, herkes 2. Yi 3. Yü doğuruyor, göbeğini gere gere dolanıyor gebeyse. İlk 4 ay falandaen yakın dostuna bile söylemiyor gebeyim diye. İnşallah en kısa sürede bize de kısmet olur yaSigara alkol hic yok bende elimden geldigince saglikli beslenirim ama biraz kilo vermem lazim tabii onun icinde dikkat etmeye basladim. Bayagi kilolular bile benim üstüme 2.yi 3.yü dogurdu benden tik yok5 yildir hic mi kaliteli yumurta olmaz? Hic mi spermle yumurta bulusmaz? Hadi sag tüp kapali hic mi soldan sizinti yapmaz? Hala vakti zamani degil mi yada bana 2. Bebek nasip olmayacak mi? Elbette sonsuz kere sükürler olsun ki bir yavrum var ya hic olmasaydi ama oglum cok istiyor kardesi olsun ve bende cok özledim bebek kokusunu.. birde cevrenin tuhaf halleri yok mu resmen geriliyorum söyle hava estiriyorlar ne kadar cok cocuk dogurmussan o kadar iyi annesin halbuki cogu benim verdigim emegin yarisini yapmaz benim kadar yorulmazlar cünkü rahatlarina cok düskünler ama 3-4 tane yaptiklari icin 4x4 lük kadin oluyorlar birde sana akil veriyorlar. Keramet kimsede degil tamamen nasip kismet.. sen ne kadardir bekliyorsun 2 numarayi?
kiz Allah seni bi gecsin gununGecmediki daha 10 gün var.
Fakat Adet bitimi yumurtladigimi düşünerek, ve cok fazla belirti yaşayarak simdiden 2 günde bir yapmaya basladim.Sanırım kafayi yiyorum.
Amiinn en yakin zamanda versin insallah.. sanki oglumu yeterince sevmemisim öpmemisim gibi öyle bir hasret varki.. aslinda doya doya yasadim bebekligini ama yinede zaman gecince unutuluyor. Hamileyken son haftalar cok zorlanmistim bir an önce zaman gecsede dogursam derdim simdi hamiligin zorlugunu bile özledimGerçekten bebek kokusu özleniyor Allah isteyen herkese nasip etsin. Sabırla bekliyorum..
Aynen benim cevremdekiler de 3 ay bitene kadar söylemiyorlar. Hele bi tutturayim bende söylemicemBen de o kokuyu çok özledim yaa, bebrk kokusunu... ben almanyada yaşıyorum dersin ki oradı almanya ama inan burda da öyle kuzum, herkes 2. Yi 3. Yü doğuruyor, göbeğini gere gere dolanıyor gebeyse. İlk 4 ay falandaen yakın dostuna bile söylemiyor gebeyim diye. İnşallah en kısa sürede bize de kısmet olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?