- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
Cocuk sinandan cikmadi ama.....
Timura neden borclu ki ??? :44:
Babası hamile diye istemedi Mineyi bu Timurda babasının patronu aşık oldu mineye evlendi onunla böyle bi borcu var yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk sinandan cikmadi ama.....
Timura neden borclu ki ??? :44:
Ben şahidim kimseyle olmadısinanın olması lazım o çocuk ya dna da yanlışlık var
![]()
Babası hamile diye istemedi Mineyi bu Timurda babasının patronu aşık oldu mineye evlendi onunla böyle bi borcu var yani
tamamda DNA testi yapildi cocuk sinan'dan çikmadi
Sinandan hamile kaldı. Sinan yurtdışına eğitime gitti. Sonra mine çocukla ortada kalınca bebek doğmadan timurla evlendi. Timura minnet ve şefkat duyuyor.
valla arkadaşım dna testini bilmemkiii bildiğim gerçek şu
sinanla mine sevgiliydi ve mine ilkkez sinanla birlikte oldu hatta bu aksamki böllümde ilk birlikte oldukları yeri vs. gösterdi
timurlada hiç birlikte olmadı ......yani imkansız sadece sinanı kandırmak için bi sahne olabilir...
çünki mine timurun evinde hep sinanın hayeli ile resmileri ile yaşadı.....başka aşk üçgeni olmadı
hee bide şu var üniv. giderken bi çocuk yazıyordu timur onu postaladı
Hmmmm yani yavas yavas ona mi asik oluyor ?
peki Sinan neden yurtdisina egitime gitti ki kizi birakip ??
Hmmmm yani yavas yavas ona mi asik oluyor ?
peki Sinan neden yurtdisina egitime gitti ki kizi birakip ??
evet canim gördum o birlikte olduklari yeri
aaa o zaman sinir oldum Sinan 'i niye kandiriyolar yaaa:/
kandirmasinlarrrrrr !!!
hayır minenin hamileliğini sinanın babası öğrendi ilk oda oğlu öğrenmesn diye yurtdışındaki amcasının çok hasta olduğunu söyledi sinanı ikna edip apar topar gönderdi mineye ulaşmaya çok çalıştı ama minenin tlf babası kırdı.....ulaşmadı hatta havaalanına gitti mine evden kaçıp ama sinanın babası gördü engelledi...sonra emine minenın ağızın msj attı sinana arama vs. gbii...sonrada gidiş o gidiş
orada kaza geçirdi sinan uzun süre gelemedi....böle uzuyor iştee saçmalıklar
Mine'nin hamiş olduğunu bilmiyordu ve iki tarafın da ailesi iletişim kurmalarına engel oldu, özellikle Mine'nin ablası ve hamiş olduğunu öğrendikten sonra babası. Gidip gelecekti eğitim için ama yurtdışında kaza geçirmiş filan.
Bu dizi daha final yapmadımı yahu![]()
bu ayten topallamıyor muydu normalde :26: maşallah havaalanında ceylan gibi sekiyodu topallamadan eser yoktu![]()
yönetmen olacak gacısın heeearada o ceylan gibi sekiyor zaten :)) ben de çok kez farkettim bunu..mesela düz yürüyor sonra farekedip ayağını aksatıyor arada bir :)
final yapmalarını istemiyorum yahuuben sewerek izliyorum walla..