Bir Çocuk Sevdim Star Tv

gerek oyuncuları olsun gerek senaryosu çok güzel bir dizi bence. Türk toplumunu yansıtıyo. kendileri namusum,şerefim der ama gel gör ki gönül söylediklerini dinlemez, lakin dizide de bunun yansımasını çok güzel görüyoruz,turan bey ile. kızı bi hata yaptı ama o kızını korumak yerine,destek olmak yerine köstek oldu.daha sonra kendisi aşık oldu ve ailesini hiçe saydı, boynunu eğdi. mesela, komşuların bu olaylara yaklaşımları, dedikodular, mahalle baskıları kesinlikle toplumumuzun çok başarılı bir yansıması bunlar.
ya da siyasi olarak, zamanında aydınlık insanlara neler yapılmış, yapılanların zamanında kayıtsız kalınmasını görüyoruz minenin teyzesi ile. arada sınıf farklılığı olduğu için, oğullarının sevdiği kızı kabul edemeyip de türlü bahanelerle onları ayırmaya çalışan zihniyetleri de görüyoruz sinan'ın ailesiyle ... ve aşk, ne olursa olsun ne sınıf farkı gözetir ne de yaş, bunu da gözler önüne seriyor. ..daha neler neler. bence kaliteli bir yapım, abartma yok ,saçmalık da yok gerçekleri yansıtıyo kabul edilse de edilmese de.. izlemeyenlere tavsiye ederim.

ayyyyyyyyyyy şu sinan ne gıcık bi herif yaa bülent inal ve çetin tekindor gibi güçlü isimlerin yanında oyunculukları çok fena yaa salya sümük

Gerçekten sinan tiplemesini nerden bulmuşlar bu kadar ıtıcı rol kabılıyeti olmayan birini... Cetin tekindor ve Bülent İnal ın yanında oyle bir sırıtıyorki... Mine yi oynayan ı begendım cok saf ve temız bır guzellıgı var...

şu sıralar dizilerin çoğu saçma geliyor
ama bu dizi gerçekten gerçekleri yansıtıyor

malını mülkünü sarhoş bir adama werdi :50: son ki bölümde de avukatı çağırdı kesin işlemleri başlatacak..

Ben bu diziyi daha yeni izliyorum.... ve anlamadigim birsey var neden Mine Sinan 'i sevmiyor ??? evlilik teklifini kabul etmiyor ?? zamaninda

onu sevmedimi ? simdi Timur'u mu seviyor anlamadim ??? ha birde Hasan Sinan'dan çikmadi peki kimin cocugu Timurun mu yoksa ??? :44::44::44:

Biri bana cevap yazabilirmi ??? ltfn

Hasanın Sinanın çocuğu olmamasına çok şaşırdım:53::44:

Ben bu diziyi daha yeni izliyorum.... ve anlamadigim birsey var neden Mine Sinan 'i sevmiyor ??? evlilik teklifini kabul etmiyor ?? zamaninda

onu sevmedimi ? simdi Timur'u mu seviyor anlamadim ??? ha birde Hasan Sinan'dan çikmadi peki kimin cocugu Timurun mu yoksa ??? :44::44::44:

ben ilk bölümlerini izledim stra geçince pek izlemedim......

şimdi çocuk sinandan ....
mine sinanı seviyor ama izlemediğim için bilmiyorum sinan yaşantısından vs. istemiyor artık

timura borçlu vicdan yapabilir....

Sinanı seviyodu da sanırım Timurla evlendi o süre içinde onu sevdi sinandan soğudu :44:

bende cok sasirdim :53:
acaba Timur'un mu cocuk sence ?

Hayır ben başından beri izliyorum onlar kağıt üzerinde karı kocaydı sadece :44:Bi de Timurla tanıştığında hamileydi zaten onun için evlendi mine

Son düzenleme:
Hayır ben başından beri izliyorum onlar kağıt üzerinde karı kocaydı sadece :44: Bi de Timurla tanıştığında hamileydi zaten onun için evlendi mine

Allah allah ne ilginççç peki kimden bu çocuk ??? :53: :53: :53:
Kiminle beraber oldu ki bu Mine , ben sadece Sinan'la beraber oldu saniyordum? :26:

Son düzenleme:
çocuk sinanadan yaaa hatta babası minenin hamileliğinden dolayı yapmadığını bırakmadı.......biesürü şeyden sonra timur evlendi çocuğa sahip çıktı tabi çocuk babası olarak timuru bildi...

Allah allah ne ilginççç peki kimden bu çocuk ??? :53: :53: :53:
Kiminle beraber oldu ki bu Mine , ben sadece Sinan'la beraber oldu saniyordum? :26:

Ben şahidim kimseyle olmadı:27:sinanın olması lazım o çocuk ya dna da yanlışlık var:1:

ben ilk bölümlerini izledim stra geçince pek izlemedim......

şimdi çocuk sinandan ....
mine sinanı seviyor ama izlemediğim için bilmiyorum sinan yaşantısından vs. istemiyor artık

timura borçlu vicdan yapabilir....

Cocuk sinandan cikmadi ama.....:50:
Timura neden borclu ki ??? :44:

çocuk sinanadan yaaa hatta babası minenin hamileliğinden dolayı yapmadığını bırakmadı.......biesürü şeyden sonra timur evlendi çocuğa sahip çıktı tabi çocuk babası olarak timuru bildi...

tamamda DNA testi yapildi cocuk sinan'dan çikmadi

Sinandan hamile kaldı. Sinan yurtdışına eğitime gitti. Sonra mine çocukla ortada kalınca bebek doğmadan timurla evlendi. Timura minnet ve şefkat duyuyor.

Back
X