Bir çok derdim var... 1

Bir sene içerisinde denemezseniz daha sonrasında çocuk olma ihtimalinin çok çok azaldığını söyleyin. Sonuçta evlilik sadece seksten gezmekten ibaret değil sizde biraz tavırlı davranın hayatınıza boşuna girmiş gibi hissettirin sizi üzdüğünü farketmeli.

Bu arada 45 yaşında bir tanıdığımın kazara hamile kaldığını bildiğim için herşeyin Allahtan olduğunu, şükür ve duayı eksik etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Israrla sorulmuş , ısrarla cevap vermemişsiniz. Eşinizle evlenmeden konuşmadınız mı?

Cevap:
Konuştuk isimleri bile belliydi... hatta kız isminde tereddüt bile ettik... erkek ismi net..

Ama evlenince ben onunla cidden bebek gibi ilgilendim, sevdim... laf arasında arada bebeğimiz olunca bu ilgi hep onun olacak derdim... acaba ondan mı etkileniyor bilmiyorum...

:)))) aşırı güldüm yorumunuza...

ben bir süre sonra sadece bebek için onunla birlikte oldum... aman şöyle yapınca çocuk ihtimali daha yüksek gibi ihtimallerle davrandım... yani nasıl anlatayım ki...
Ama gorev gibi olmuş. Adamın seksten soğuması normal. Başka şeyler deneyin, hoşuna gidebilecek şeyler bulun.

Çocuk konusunda eşler hemfikir olmalı bence. Ben çocuk istediğim eşim bana hep çocuk için yaklaşsa ben de uzaklaşırım

Cevap:
Konuştuk isimleri bile belliydi... hatta kız isminde tereddüt bile ettik... erkek ismi net..

Ama evlenince ben onunla cidden bebek gibi ilgilendim, sevdim... laf arasında arada bebeğimiz olunca bu ilgi hep onun olacak derdim... acaba ondan mı etkileniyor bilmiyorum...
Tutamadığınız diliniz umutlarınızın sonu olmuş bence. Az önce de demişsiniz şöyle yaparsak bebek ihtimali yüksek vs demeniz de öyle mesela. O zaman adam soğumuş cidden. Olur da bebeğiniz doğarsa size yardımcı da olacağını sanmam, sen istedin der der durur.

Cinsellik göreve bağlanınca bir süre sonra istemiyor insanlar. Yani düşünsenize adam sizinle birlikte olmaktan keyif falan almıyor, anın tadını falan çıkarmıyor. Tek beklentisi biran önce bitmesi ve amaca ulaşmak. Ben olsam ben de istemem bu şekilde sevişmek. Sonuçta sevişmenin sonuçlarından biri bebek olsa da amacı bu değil, olmamalı.
Bebek konusunu hiç açmayın. Zaman geçiyor falan diye de girmeyin söze. Zamana bırakın. Eğer bu fikre gerçekten karşı değilse zaman içerisind isteyecektir zaten. Olacağı varsa da olur, yaşım geçiyor diye düşünüp kendinizi de sıkmayın hiç.

Konuşarak iknadan başka çözüm yok adamı sperm bankası gibi kullanamazsınız ya😊 korkularının yersiz olduğunu gösterin diyeceğim de çocuk olunca konforu kalmıyor bu sorumluluğa bile istiye girmek lazım iki taraf için de bu böyle not: 2 aylık bebeğim var

Cevap:

Yani size eşiniz çocuğumuz olunca bu ilgi hep onun olacak dese ne hissedersiniz?

Bizim kadın erkek ilişkilerinin sorunu bu zaten. Çocuk olunca evlilik bitiyor bi süreliğine çünkü özellikle kadının ilgisi full çocukta oluyor. Tabi bunda babalıktan anladığımız anneye yardım oldugunu sanmakta var o ayrı. Siz daha ortada bi şey yokken adama böyle olacak demişsiniz adam haklı istememekte. Yine de siz de haklısınız çocuk isteğinde elbette ama tavrınız çok itici. Bence çocuk isteğinizi bi süre rafa kaldırıp konusunu açmayın ilişkinizi düzeltin. Bunu adamı kandırıp hamile kalın diye söylemiyorum gerçekten erteleyin. Böyle söylemlerden de kaçının. Normal gelişsin her şey.

Bebek için cinsellige yaklastim derken yani bunu nasil yansittiniz ona.
Doktorlar yatmanin vs nin gereksiz oldugunu dusunuyor ama bence faydasi var.
Misal seksten sonra yatiyorsunuz bacaklarinizi kaldiriyorsunuz diye neden rahatsiz olsun ki bu sebeple sogusun.
Iceri yapmak istemiyorken zorla mi yaptırdınız ya da

Bazı pozisyonların hatta bir pozisyon diyelim çocuğun olma ihtimalini arttırdığını düşünerek sadece onu istedim
O da farklı şeyler istiyor falan filan...

Bebek için cinsellige yaklastim derken yani bunu nasil yansittiniz ona.
Doktorlar yatmanin vs nin gereksiz oldugunu dusunuyor ama bence faydasi var.
Misal seksten sonra yatiyorsunuz bacaklarinizi kaldiriyorsunuz diye neden rahatsiz olsun ki bu sebeple sogusun.
Iceri yapmak istemiyorken zorla mi yaptırdınız ya da

evlenmeden once konusulması gereken onemlı konu
bazıları cocuk ıstemez hıc dusunmez oyle dusuncesı olan da en bastan belırtmelı
hemen cocuk ısteyenlerde belırtmelı sırf bu yuzden bıle ınsanların fıkrı degısebılır cunku

cok net konusun bence esınızle bu konuyu

Bazı pozisyonların hatta bir pozisyon diyelim çocuğun olma ihtimalini arttırdığını düşünerek sadece onu istedim
O da farklı şeyler istiyor falan filan...
Yazik etmişsiniz kendi elinizle..
Yumurtlama tarihinizi hesaplayın bari. Sadece o gunlerde o pozisyonu isteyin.
Ayın geri kalanında adami serbet birakin 🤣

Hakli
Belli bir nedeni yok aslında
Sorumluluğu ağır geliyor
Rahatımız bozulacakmış
Ve sanırım benim ona karşı olan ilgimin sevgimin azalacağını düşünüyor...
erteleme huyu var ama bu ertelenecek bir mesele değil...

ben ne yapabilirim bana yardımcı olsanız
Ben de vazgeçtim falan desem cinselliğimiz eski düzenine oturur mu sizce...
Hakli

34 yaşındayım ve 2 yıl oldu evleneli
Çocuk istiyorum ama eşim istemiyor
Ben ona hep bebeğim olması için yaklaştıgımdan artık aramızda cinsellik kalmadı
Bana yaklaşmıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum...
Ama kafama çok takıyorum bu konuyu... çünkü zaman geçiyor...
Evlenınce çocuk istemedıgını soyleöişmiydi??

Her şeyi geçtim de çocuk büyütmek tek başına alınabilecek bir karar değil. Olduktan sonra bir süre annenin ilgisi daha çok oluyor ama sonrasında yine anne ve baba beraber olmalı. İyice açıkça konuşmalısınız.

Back
X