hapın ne zaman bitti ve önceden böyle haptan sonra adet olman uzun sürüyormuyduyok canım gitmedim ama adette olmadım ya ablam sında olmuştu geçen ayınn cylo progynova kullandı ve bugün oldu onun 28. günü benim 30 ama tık yok belirtilerde kayboldu
yok canım gitmedim ama adette olmadım ya ablam sında olmuştu geçen ayınn cylo progynova kullandı ve bugün oldu onun 28. günü benim 30 ama tık yok belirtilerde kayboldu
hoşgeldin canım sen parmağın yüzünden böyle hissediyosun terslikler benim başıma çok çok geldi tedavi sırasında ama bundada vardır bi hayır sen bi iki ay hem bedenini hem ruhunu dinlendir bence ve ümidinide kesme güzelim
dedigin dogru ama tedaviye başlayacam diye kendimi alıştırdım bu parmak olayıda çıkınca dedigin gibi çoook ümitsizleştim canım
neşecim benim hapım çarşamba bitti
yerimseniben bir sürpriz olabilirmi canımın ,içi :teytey::Saruboceq:
valla ne bilim kayracım ya bu akşam da ilişki oldu hiç rahim aşağıda değil
valla ne bilim kayracım ya bu akşam da ilişki oldu hiç rahim aşağıda değil
inşallah canım sabah 08:30 da evden çıkacaz doktorda ne der bilemiyorumbana şimdi başımdan geçenleri anlatmak zor geliyo baya uzun canım ama yani en son aşılama yapılacaktı pazara denk geldi ertesi günde 23 nisandı filan derken gününde yapılamadı gerçekten inanıyorum ki vardır mutlaka her şerde bir hayır inşallah parmağın ameliyatsız biran önce iyileşir canım
canım çarşamba bitmiş.senin bugün adet olman lazımdı yani ben de 3.gün bitiyor 4.günün sabahı oluyorum ama kişiden kişiye degişir tabi bakacaz benimki ne zaman olur.ve canım rahim aşagıda degil demişin o nasıl oluyor
evet biliyordumda yinede senden ögreneyim dedim canım. benim rahim baya aşagıda duruyor dedigin gibi ilişkide çok yittirdigi zaman agrı yapıyorcanım adet olacağına yakın aşağısa olur rahim ben parmakla kontrol ederim amaa kimseye tavsiye etmem bu yöntemi birde ilişki anındada hissediyor insan
ben bir topikte okumuştum boş yere eczaneden test almayın bu şekil yapıp rahim aşagıdaysa adet olursun ama yukarıdaysa kesin hamilesin diye yazıyordu.ve eskilerde böyle yapıp hamile olup olmadıklarını anlarlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?