Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

yok canım gitmedim ama adette olmadım ya ablam sında olmuştu geçen ayınn cylo progynova kullandı ve bugün oldu onun 28. günü benim 30 ama tık yok belirtilerde kayboldu
hapın ne zaman bitti ve önceden böyle haptan sonra adet olman uzun sürüyormuydu

yok canım gitmedim ama adette olmadım ya ablam sında olmuştu geçen ayınn cylo progynova kullandı ve bugün oldu onun 28. günü benim 30 ama tık yok belirtilerde kayboldu

yerimseniben bir sürpriz olabilirmi canımın ,içi :teytey::Saruboceq:

dedigin dogru ama tedaviye başlayacam diye kendimi alıştırdım bu parmak olayıda çıkınca dedigin gibi çoook ümitsizleştim canım

canım benim cyclo-prognova bugün bitti ama bende 4.günü oluyorum ama acaba olacammı bilemiyorum

dedigin dogru ama tedaviye başlayacam diye kendimi alıştırdım bu parmak olayıda çıkınca dedigin gibi çoook ümitsizleştim canım

bana şimdi başımdan geçenleri anlatmak zor geliyo baya uzun canım ama yani en son aşılama yapılacaktı pazara denk geldi ertesi günde 23 nisandı filan derken gününde yapılamadı gerçekten inanıyorum ki vardır mutlaka her şerde bir hayır inşallah parmağın ameliyatsız biran önce iyileşir canım

valla ne bilim kayracım ya bu akşam da ilişki oldu hiç rahim aşağıda değil

canım çarşamba bitmiş.senin bugün adet olman lazımdı yani ben de 3.gün bitiyor 4.günün sabahı oluyorum ama kişiden kişiye degişir tabi bakacaz benimki ne zaman olur.ve canım rahim aşagıda degil demişin o nasıl oluyor

inşallah canım sabah 08:30 da evden çıkacaz doktorda ne der bilemiyorum
dua edin bana

bende bu ay 2 kere antibiyotik kullandım bir kutu agrı kesici içtim oyüzden adetim gecikirse bilmem yoksa tam 4.günü oluyorum

ve kuzunazcım hap bitip adet olunca diger kutu 5.günü içilmeye başlanıyormuş ben diyorumki bu hapı adet oldukça her ay içsem yaza kadar bir şey olurmu

zaten koruyuculuguda yok kilo ve kıllanmada yapmıyor yani bana zararı yok gibi hissediyorum.en azından her ay adet olurum zaten yumurta tembelligi vardı bende en azından her ay yumurtalarım çalışmış olur .çalışan yumurtada pas tutmaz bebek tutar :inşallah

canım adet olacağına yakın aşağısa olur rahim ben parmakla kontrol ederim amaa kimseye tavsiye etmem bu yöntemi birde ilişki anındada hissediyor insan

canım adet olacağına yakın aşağısa olur rahim ben parmakla kontrol ederim amaa kimseye tavsiye etmem bu yöntemi birde ilişki anındada hissediyor insan
evet biliyordumda yinede senden ögreneyim dedim canım. benim rahim baya aşagıda duruyor dedigin gibi ilişkide çok yittirdigi zaman agrı yapıyor

ben bir topikte okumuştum boş yere eczaneden test almayın bu şekil yapıp rahim aşagıdaysa adet olursun ama yukarıdaysa kesin hamilesin diye yazıyordu.ve eskilerde böyle yapıp hamile olup olmadıklarını anlarlarmış

off kıslar bir türlü serbest kalamadım yaaaa size rahat rahat yazmak içi neşecim sana geçen bir şarkı gönderdim yani sözlerini gönderdim ben dinlerken aklıma sen gelmiştin o yüzden sana yazdım ama sen okumadın sanırım

evet canım bende okudum ama son ana kadar işler değişebiliyor bende çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…