- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
o yüzden dedikii ozman bensana bu ay ilaç vermiyim bi bakalım bu sefer nasıl oluyosun dedi.. hani sonuçta bu lekeler ilaçç kulanırken ve ilaç kulandıktan sonra geldi. ama onuda sormadım.evincim tamamda neden kahverengi leke ?
neden kırmızı kanamam olmuyor diye sordunmu
o yüzden dedikii ozman bensana bu ay ilaç vermiyim bi bakalım bu sefer nasıl oluyosun dedi.. hani sonuçta bu lekeler ilaçç kulanırken ve ilaç kulandıktan sonra geldi. ama onuda sormadım.
sağol canım inş 2010 da hepimizz hamiş oluruzz allahın izniylede topik şişkodan geçilmezz.ben daha yeni istiyorum bebeğimi benden daha önce isteyenlerde var rabbim ilk önce onlara tattırsınn.ama benideüzmesin rabbim.evincim geçmişl olsun iyi etmişsin doktora gitmekle hem kafandaki şüpheden kurtuldun hemde temiz olduğunu öğrenmişsin.çok sevindim...inşallah önümüzdeki ay yani 2010 sana uğur getrirdeburda ilk seni kutlar halay çekeriz....
sağol canım zaten yarınki işim ürologlaa böbreklerde taş var sanrım.canıımm sevindim kötü bi şi çıkmamasına yarın ki de güzel çıkar inşaallahh
bebişine önünde hiç bi engel kalmadan koştura koştıra gidersinn :)))
bu ay en az üç hamile haberi alcazzz :Saruboceq:
sağoll canımmm... benimde içim çok rahat etti aslında kaç ayrdır adet omayınca dedim inş kist oluşmamıştırr. allahım dualarımı kabul etti kist falan yokmuşş.CANI ÇOK SEVİNDİM SONUÇLARIN TEMİZ ÇIKMASINA YARINDA İNŞALLAH TEMİZ ÇIKAR ARTIK ÇALIŞMALARA BAŞLARSIN :dance:
sağoll canımmm... benimde içim çok rahat etti aslında kaç ayrdır adet omayınca dedim inş kist oluşmamıştırr. allahım dualarımı kabul etti kist falan yokmuşş.
amin canımm allah hepimize nasip etsin ama önce sana nasip etsin çünkü senn bayadır istiyosunn.sen bayadır bekliyosunn allahım seni daha fazla üzmezz inşartık sıra bebiş çalışmalarında canım inşallah çok beklemeden kavuşursun hayırlısıyla canım
hoşş geldiiinnvereliniortakselam arkadaşlar ben geldimmm yerimseniben
selam arkadaşlar ben geldimmm yerimseniben
amin canımm allah hepimize nasip etsin ama önce sana nasip etsin çünkü senn bayadır istiyosunn.sen bayadır bekliyosunn allahım seni daha fazla üzmezz inş
kızlar ben temizliğe daldım hepiniz susmuşsunuz
kayra ben vaarım burda buyrunnnnnnnnn aşkolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?