Ben 1996 Yılında sağ Tesisimin şişmesi sonucu Van da Üroloji Doktoru Kendi Özel Muayene yerinde Ameliyat etti Sağ Tesisim Alındı.
Alınan Parça Patoloji laboratuarına Ankara ya Yollandı Gelen Sonuçta Hiç bir bulguya rastlanmadı Temiz geldi.
1998 Yılında Askere Gittim Askerde iken Rahatsızlandım Beni Gülhane Askeri Tıp Akademisine ( GATA) Yolladılar. Orda Yapılan Tetiklerde Üriner Tüberküloz olduğum tespit edildi. 8 ay ilaç tedavisi gördüm ve bu hastalıktan kurtuldum.
2005 yılında Evlendim 4 yıldır Çocuğumuz olmuyor bunun için bir çok doktora gittim yapılan Tahlil ve Tedavi sonunda Hiç Sperm in olmadığı AzoSperm olduğum Söylendi.
Çocuk Sahibi olmam için ancak Tüp Bebek yoluyla olmak denildi.
Sperm Tahlillerimde sıfır sperm olduğu hiç hücre olmadığı görüldü.
05.04.2008 yılında ıstanbul da Tüp Bebek merkezinde TESE Ameliyatı oldum ve Tesiste Sperm olduğu bu hücrelerden alındı Tüp Bebek tedavisine Başladık.
Tüp Bebek Tedavisinde birinci denememizde Nasip olmadı Kısmet Olmadı.
ALLAH’ı Selameti Üzerinizde Olsun Saygılarımla..
GÜVELOĞLU'NUN YANITI...
Merhaba,
Geçmiş olsun.Çok sakıncalı bir tedavi yoluna giriyorsunuz. Azosperm sorununda asla ve asla aşılamaya uygun canlı sperm bulunmaz.Aşılama, yani tüp bebek olayı gerçekleşmez.Bu merkezler, başarısızlıklarını gizlemek ve para transferini sağlamak için azospermli hastaları oyalarlar.Şahıstan veya bağlı olduğu sosyal kurumdan para alırlar sürekli git gellerlle.Birer dolandırıcılık durumu söz konusudur burada.Hem de yarı resmi olarak yapılmaktadır.Sizde de aynı durum söz konusu olabilir. ışin en korkunç yanı da, bu oyalamalar sırasında, sizin kayıttaki tipinize göre bir başkasından veya bu işi yapan sperm bankalarından canlı sperm alarak eşinizin yumurtasına aşılama yaparlar ve siz de sizin kendi çocuğunuz oldu sanırsınız. Genetik testi yaptırdığınızda da bu korkunç olay ortaya çıkar.Bu nedenle olayın başında iken çok uyanık olmalısınız.Zira doğduktan sonra artık bebeği atamazsınız.Ben bunun onlarca örneğini gördüm insanlarda.
Azospermilerde, meni içinde ölü veya canlı sperm hiç yok demektir. Bunun nedeni beyindeki hipofiz bezesinin o bölümünün doğuştan olmamasıdır veya burasının komuta ettiği testislerin tahribat görmesidir ki sizinki bundan kaynaklanmaktadır.Bunun geri dönüşü, yani düzeltilmesi, tedavisi asla yoktur.Çok dikkatli olmalısınız.Çocuk sahibi olacağım diye başkasının çocuğuna sahip olmayınız.Uyanık ve kaderci olmak gerekir.Aşılama yaparlarken bunu başındaki uzman doktora açıkça belirtin ve "Bana bu şekilde uyarılar var.Bu nedenle bebek doğunca genetik testi yaptıracağım bundan haberiniz olsun " deyin.O zaman gerçek sperminiz değilse asla böyle bir işlemi korkup yapamazlar.Baba olma sevinci ve heyecanı ile insanlar bunlara inanıp genetik testi yaptırmıyorlar maalesef.
Saygılar sunuyorum.
Atabay Güveloğlu