bir daha aramak istemiyorum ama istiyorum da ne yapmalıyım sizce ?

laale ye katılıyorum ben. sen arama bı sure, o arasın ya. noluyoruz canım! kız gıbı kendını naza cekıo.
sen aramayınca zaten otomatıkman arıyacaktır. belkıde sen sureklı arıyorsan ya da msj atıyorsan onun aramasına gerek kalmıyordur.
sakın arama bence ....

Aynen öyle kiz gibi bisi oldu,doktorsa doktor umrumda olmasin artik dua edin bana takmiyim sunu kafama

Canım yorumları okumadım ancak madem böyle yoğun, ''müsait olduğunda sen beni ararsın canım'' de kestirip at.En güzel çözüm bu.

Canım yorumları okumadım ancak madem böyle yoğun, ''müsait olduğunda sen beni ararsın canım'' de kestirip at.En güzel çözüm bu.

Öyle yapıyoruz da bazen onu bile unutuyor mal=(şu aralar ameliyatlarım,işlerim,dertlerim vs......çok yoğun diyor biraz zaman ver diyor bana,bu zamanı bilen beri gelsin acaba ben mi çok aceleciyim yaşım mı sorun çıkarıyor anlamadım=(

seven bir adamın nasıl davrandığını hepimiz biliyoruz. kendini kandırmamakta fayda var.

Erkekler bası karisinca kendilerini ise vermesini iyi bilir. Biz kadınlar gibi oturup kendilerini yemezler. Bence sen ona fazla yazma bir ara yazma. Yogun olduğunu söyle ondan başka meskul oldugun seylerin var oldugunu bilsin.

Erkekler bası karisinca kendilerini ise vermesini iyi bilir. Biz kadınlar gibi oturup kendilerini yemezler. Bence sen ona fazla yazma bir ara yazma. Yogun olduğunu söyle ondan başka meskul oldugun seylerin var oldugunu bilsin.

Ya kuzuuuuuuummmmmmmmm ben ona geçen trip yaptım biraz onun istediği gibi gülmedim oda sana ne oldu ya dedi,bir türlü seni anlıyamıyorum dedi,ben ona konuyu açacaktım beni aramıyorsun diye telefonum bozuk dedi bak yanımda mı? diyor yine aradım mesaj attımm ne yazıyor ne arıyor ya ne oldu buna ne yapsam gururuma da yediremiyorum yanına tekrar gitmeyi =(

Adamın işi gerçekten çok yoğun sürekli çalışıyor hemşireler çalışanlar bile öyle diyor ama gece niye dönmüyor öküz ben ne yapiyim çok kötüyüm,zaman zaman bıktımbundan =(

''Benden büyük arıyorum açmıyor '' filan deyince aklıma çok yakın arkadaşımın başına gelen olay geldi.

Arkadaşımında sevgilisi kendisinden büyüktü farklı şehirlerdeydiler ama adam her haftasonu yada 2 haftada bir arkadaşımın yanına gelirdi.Sonra kız şüphelenmeye başlı bazen aramalarına çıkmıyor tuhaf davranıyordu yine birşey konduramıyordu.Sonra bunların ilişkisini kız mesafe yüzünden bittirdi ama arkadaşım ayrıldıktan bir süre sonra öğrendi ki meğer adam evliymiş.

Sizinkide öyle demiyorum yanlış anlamayın o olay aklıma geldi ben küçük dilimi yutuyordum nerdeyse hala hiç unutmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…