Bir daha beni arama dedi........... Yardımmm!!!!!

Souldfly

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
1.421
1.417
133
32
Nişanlımda ben de müzik öğretmeniyiz. 3,5 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyız ve uzaktayız. Az önce müzikle ilgili bi konuda mesleki bi konu da tartıştık. Sen bilmiyorsun nasıl yanlış yaparsın böyle birşeyi diye başlayıp bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ben de seninle konuşmak istemiyorum dedim. O da bana ben seninle konuşmak istemiyorum bir daha da beni arama dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım bilmiyorum. Yarın dışarı çıkınca telefonumu yanıma almamayı düşünüyorum.

sinir anında söylenmiş bişey ama söylenmemeli tabi, aynı meslekte olunca mesleki tartışmalar normal :)

Ya bi lere daha bi konu açmıştım farklı bi tartışmamız olmuştu. Ama hiç bu kadar ciddi değildi. Çok sevmesem ömür boyu bekar kalmak isterdim

Sinirle söylemiş belli ki lakin bu yine de haklı bir sebep değil.Sinirle bile olsa kendine hakim olmayı öğrensin.aramayın siz,ararsa da açmayın biraz sürünsün ergen gibi davranmasın. Kendisi paşa paşa arar zaten

Sorum gayet acikti aslinda.

Nisanlilik doneminde beni bir daha arama demek pekte olgun akil degil. O yuzden liseli ergen gibi mi diye sordum.
Sevgiliyken bile bana böyle birşey demedi şimdi demiş olması beni çok sarstı o yüzden açtım konuyu

Ya bi lere daha bi konu açmıştım farklı bi tartışmamız olmuştu. Ama hiç bu kadar ciddi değildi. Çok sevmesem ömür boyu bekar kalmak isterdim
Evlenincede boyle davranirsa ne yapicaksn peki seviyorum asigimlar smdi güzel gelebilir ama evlenince hiç oyle gelmiyor iyi düşün taşın

Tlfnumu yarın yanıma almasam daha büyürmü kavga, almak istemiyorum çok dokundu gerçekten

Meshur Turk filmindeki tursu suyu sahnesi geldi aklima..
Yarin bigun biri niye ayrildiniz diye sorsa sebep muzik.
Muzik sizden once geliyo sanirim adamin tahammulsuzlugune bakilirsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…