Bir daha beni arama dedi........... Yardımmm!!!!!

Hakaret olarak algıladığınız kelimeler neler?
Hassas davranıp büyütmüş olabilir misiniz?
Yoksa gerçekten söylenmemesi gereken sözler mi?

Meshur Turk filmindeki tursu suyu sahnesi geldi aklima..
Yarin bigun biri niye ayrildiniz diye sorsa sebep muzik.
Muzik sizden once geliyo sanirim adamin tahammulsuzlugune bakilirsa..
Ben bi hata yaptım hani bestelemeyle alakalı onunla ilgili sen nasıl yaparsın böyle birşey diye başlayıp dağdaki çoban da beste yapar diye hakarete başladı

Ben sizin eski konumuza da yorum yapmıştım
Siyaset ve futbol konusunda sizin fikirkerinize saygı duymuyirdu her tartışmada hakaret ediyordu yanlış hatırlamıyorsam

Bu adamın karakteri bu
Her sinirkendiginde size hakaret ediyor
Gerçekten bu konuyu onunla oturup konusmadiniz mi ciddi ciddi hala

Hakaret olarak algıladığınız kelimeler neler?
Hassas davranıp büyütmüş olabilir misiniz?
Yoksa gerçekten söylenmemesi gereken sözler mi?
Besteyle alakalı dağdaki çobanda yapar besteyi sen nasıl böyle hata yaparsın ben hocalarının yerinde olsaydım seni sınıfta bırakırdım vb

Ağlamaklıyken güldüm :/ çok yaşa sen
Ya ilk fefa böyle birşey oldu şok oldum zaten
Ahahah sen de çok yaşa.Acaba o gün başka bir şeye mi kızgındı? Belki morali bozuktu, onun aramasını bekleyin sonra sorun. İlk defa olduysa belki morali bozuktu.

Evet okumuşsunuz. Gerçekten ciddi ciddi konuştum. Uzaktayız tlfn da konuştum ama gerçekten iyi bir konuşma yaptım ama sonuç bu işte

Tlfnumu yarın yanıma almasam daha büyürmü kavga, almak istemiyorum çok dokundu gerçekten
Bence telefonunuzu almamanızı gerektirecek bir durum yok.Alın yanınıza,ama tutun kendinizi aramayın anlasın hatasını arayacaktır o zaten.Ararsa da hemen ondan telefon bekliyormuş gibi açmayın ki,sizi ne kadar kırdığını anlasın

Ayıp etmiş ama bir anlık sinirle yapmıstır sen arama bekle bakalım.

Kırgınlık değil bi an o sesi kulaklarımda yankılanıyo yani uzaklaştım ona doğru koşarken yavaşladım yürüken durdum dururken geri gitmeye başladım

Düzelir ya kafanıza takmamaya çalışın. Birazcık özletin bence kendinizi. Bırazcık baskın bir karakter olun bir de :) :)

Düzelir ya kafanıza takmamaya çalışın. Birazcık özletin bence kendinizi. Bırazcık baskın bir karakter olun bir de :) :)
Ya şöyle söyleyeyim sabah kendisi özlemden tlfn da ağladı gerçekten ağladı ama akşam böyle sinirlenince mutasyona uğruyo resmen

Ya şöyle söyleyeyim sabah kendisi özlemden tlfn da ağladı gerçekten ağladı ama akşam böyle sinirlenince mutasyona uğruyo resmen
İşte bir anlık sinirle söylenmiş belli uç noktaları olan bir adam galiba o noktalara bastığınızda çemkirmiş resmen. Tabi o törpüleyecek sizin savunduğunuz görüşü söyleme hakkınız var. Bu konuda bence ilerledikçe ılımlı davranacaktır yeter ki özletin kendinizi.

1-2 gün cevap verme, hatta evet cevap vermemek için telefonu alma yanına. O lafı söylemek o kadar kolaysa burnu sürtsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…