Aynen dediğiniz gibi uç noktalarda hep deniyelim bir de bu yolu deneyelim yoksa artık kayınpederime söylemek zorunda kalıcam ( kayınpeder beni çok sever ve nişanlım babasından çok çekinir)İşte bir anlık sinirle söylenmiş belli uç noktaları olan bir adam galiba o noktalara bastığınızda çemkirmiş resmen. Tabi o törpüleyecek sizin savunduğunuz görüşü söyleme hakkınız var. Bu konuda bence ilerledikçe ılımlı davranacaktır yeter ki özletin kendinizi.
Daha da uzayanilir 4/5 günü bulabilir bu ama ben aramiyican1-2 gün cevap verme, hatta evet cevap vermemek için telefonu alma yanına. O lafı söylemek o kadar kolaysa burnu sürtsün.
Daha da uzayanilir 4/5 günü bulabilir bu ama ben aramiyican
Yo dayanırım önceden bi iki kez kavga etmiştik o suçluydu hep o aradı ama en fazla 1/2 gün sürdü ama bugün beni arama seninle konuşmak istemiyorum artık dedi o yüzden uzun sürebilir00 süper o zaman ben dayanamazsın diye düşündüm nedense. :)
Ailemi niye karıştırıyorsun diye kızmaz inşallah. Zordur böyle adamlar ya bende de var bir tane bilirim...Aynen dediğiniz gibi uç noktalarda hep deniyelim bir de bu yolu deneyelim yoksa artık kayınpederime söylemek zorunda kalıcam ( kayınpeder beni çok sever ve nişanlım babasından çok çekinir)
Arama sorma. Hatasini anlamasi lazim. Gerek var mi kalp kirmaya bu sebepten yani. Sacmaladigini farketmeli.Yani nasıl tepki verilir dondum kaldım resmen varlık bile değil bi konu hakkında böyle yaptı offff
Ben ona söyledim benim yapma dediğim şeyi bir iki kez yaparsan bana bağırırsan derim dedim o çok ama çok çekinir babasından babası da beni çok sever o yüzden diyemez napayım ben baş edemedim seninle derim artık duruma göre. Sen evlimisinAilemi niye karıştırıyorsun diye kızmaz inşallah. Zordur böyle adamlar ya bende de var bir tane bilirim...
Kesin aramayacağım ama bu kez onun da aramayacağından şüpheleniyorumArama sorma. Hatasini anlamasi lazim. Gerek var mi kalp kirmaya bu sebepten yani. Sacmaladigini farketmeli.
O zaman söyle tabi ki. Yok evli değilim sevgilim var çok dik başlıdır o da. Mesaj atma artık, kapat telefonu gibi şeyler söylemiştir kızınca ama her zaman geri dönen yazan kendisi olmuştur bu yüzden ben artık ilgilenmiyorum o da saçma tripler, atarlanmalar yapmıyor :) :)Ben ona söyledim benim yapma dediğim şeyi bir iki kez yaparsan bana bağırırsan derim dedim o çok ama çok çekinir babasından babası da beni çok sever o yüzden diyemez napayım ben baş edemedim seninle derim artık duruma göre. Sen evlimisin
Arar bence ya boyle sacma sebepten dolayi nisan atacak degil ya. Dur akli basina gelsin de arar.Kesin aramayacağım ama bu kez onun da aramayacağından şüpheleniyorum
İnşallahArar bence ya boyle sacma sebepten dolayi nisan atacak degil ya. Dur akli basina gelsin de arar.
Bence biraz sessiz kal. Ararsa aç normal konuş. Açmamazlık etme bence. Uzak olunca ilişki yoruluyor. Mesafeler...Nişanlımda ben de müzik öğretmeniyiz. 3,5 yıldır birlikteyiz 6 aydır nişanlıyız ve uzaktayız. Az önce müzikle ilgili bi konuda mesleki bi konu da tartıştık. Sen bilmiyorsun nasıl yanlış yaparsın böyle birşeyi diye başlayıp bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ben de seninle konuşmak istemiyorum dedim. O da bana ben seninle konuşmak istemiyorum bir daha da beni arama dedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım bilmiyorum. Yarın dışarı çıkınca telefonumu yanıma almamayı düşünüyorum.
Şöyle onun branşı halk müziği brnim branşım sanat müziği halk müziğiyle ilgili bi hata yaptım sonuç buEn sinir olduğum insan tipi. "Sen ne bilirsin, ben biliyorum"cu insan.
Haklısın ama bağırdı baya bağırdı ve konuşmak istemiyorum birdahs beni arama dedi yani nasıl içimden gelsin de açayım ben o tlfnuBence biraz sessiz kal. Ararsa aç normal konuş. Açmamazlık etme bence. Uzak olunca ilişki yoruluyor. Mesafeler...
Sağol canım benim biteceğinden değil bitmez kolay kolay ama ben bunları nasıl aşıcam bilmiyorum çünkü evlenip uzağa gidicem tek başıma olucam bi o olacak yanımda nasıl olacak bilmiyorumArar Arar. Sinir anında söylemiştir. Bizde de oluyo. Herkeste olmustur. Sonuçta 3.5 yıllık iliski e birde artik nisanlin. Böyle basit bir seyden tamamen bitemez ya. İçini ferah tut bak telefonun çalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?