Tamam böyle yapıcam bakalım nolacak iki üç yada bir hafta içinde ararsa konuşursak yazarım buraya ama değişeceğini sanmıyorumdemekki akıllanmıyor 2 gün değil 5 gün konuşma ozaman konuşmaya karar verdiğin zamanda iyice belli et devam edersen geleceğimiz sıkıntı olur falan de bakalım tepkisi ne olcak
Kavga benim branşım tsm onun ise thm ben thm ile ilgili bir şeyi yanlış yaptım kavga bundan ibaret sonra sen nasıl böyle bir hata yaparsunla başladı seninle konuşmak istemiyorum beni birdaha arama ile bittiAyy gercekten cok guldum buna
Bende kavgayi merak ettim esasen
Kendine hakim olmayacaksan alma telefonu. Sen arama sakin aramasa bile. Bu kadar abartacak ne varmis anlasin hatasini
Gercekten cok ilginc. Tepkisiz kalip beklemekte fayda var. baristiginiz da da gerekli uyarilari yapmalisiniz. Iliskimize zarar veriyorsun boyle ne kadar idare edebilirim gibi gibi.Kavga benim branşım tsm onun ise thm ben thm ile ilgili bir şeyi yanlış yaptım kavga bundan ibaret sonra sen nasıl böyle bir hata yaparsunla başladı seninle konuşmak istemiyorum beni birdaha arama ile bitti
Gercekten cok ilginc. Tepkisiz kalip beklemekte fayda var. baristiginiz da da gerekli uyarilari yapmalisiniz. Iliskimize zarar veriyorsun boyle ne kadar idare edebilirim gibi gibi.
Onu da dedi zaten konuşmak istemiyorum bir daha beni arama dediArama, arama beni demis arama bakalim nasil oluyormus gorsun. O arayinca da acma en azindan 3 5 gun. Sonra konustugunuzda arama demistin aramadim, telefonlarini acmamayi da ben kendim ekledim, senin empoze etmeye calistigin gibi basarisiz degilim bak isteyince seni cok guzel hayatimdan cikarabiliyorum de. Muzikten sogutur bu adam seni.
Onu da dedi zaten konuşmak istemiyorum bir daha beni arama dedi
İlk defa dedi hep ben derdim 4 yıldır o ilk defa dediO zaman hic konusma pasamiz biraz surunsun bakalim. Senin bu adama kaybetme korkusunu iyice hissettirmen lazim bence. O zaman oyle arama beni diyemez.
TeşekkürlerAyy gercekten cok guldum buna
Bende kavgayi merak ettim esasen
Kendine hakim olmayacaksan alma telefonu. Sen arama sakin aramasa bile. Bu kadar abartacak ne varmis anlasin hatasini
Öyle yapıcam dayanamadı msj attı zaten ama ben yazmadım.Karşıda ki bir daha beni arama demiş sen de yarın telefonu yanıma almayım mı diyorsun ? Sence yarın telefonu yanına almayınca sorun çözülecek gibi mi duruyor ? Arama dediyse arama o arayana kadar,telefonunu da yanına al acil bir durum falan olur adama yapacağın trip yüzünden kendi başını yakma
Öyle yapıcam dayanamadı msj attı zaten ama ben yazmadım.
kork hem de cok kork... beteri olacak cunku.Evlilikten korkmaya başladım bu yaza düğün yapalım ddiyorlar herkes te bi heyecan telaş görümcem çok tatlıdır o bile bana gelinlik modelleri bakıyor ama ben bidaha ki seneye ertelemeye çalışıyorum. Ha çok seviyorum ölüyorum ama evlilikten evlendikten sonra bu şekilde olmasından çok ama çok korkuyorum...
Canım aşkım iyi gecelerne demis özür felan mi yoksa ne yani
Hem de gurbete gidicem offffffffkork hem de cok kork... beteri olacak cunku.
Evlimisiniz siz acaba ilk defa böyle kelime kullandı ama ikinci hakaret edişiAha tipik bir ara bozma taktigi. Bence nisani atmak icin bahane uydurmus sakin kendini hirpalatma.
Uzak dur kendisinden. Ozgurlugunu istiyor belli. Ayrica hakaret eden bir odunla hayatini bir tutma. Huylu huyundan vaz gecmez. Omur boyu hakarete maruz kalirsin ona gore.
Canım aşkım iyi geceler
:) yok hemen yumuşayan tiplerden değilim yazmadım zatenpisman oldu sanirim... ama yumusama hemen dicem de harbi kelin ilaci olsa kendi basina sürerdi...:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?