Bir daha gelme nasıl denir?

Teyzemle dayımı mixleyip anlatmissin.
Biz (ablamla ben) zamaninda bagira cagira kovmustuk evden. Cok da hakli sebepliydik. Birinin çocuğuna biz bakiyorduk (yillarca). Cocugu sevip benimsedik zaten ama bir de haftanin 7 gunu gece gündüz bizim baktığımız, sevdigimiz korudugumuz cocuga annesi bir sinir aniyla vurmustu.
Cantasiyla kovduk evden. Daha da cok uzun zaman gelemedi. Dayim icin de buna benzer bir hikaye vardi.
Sonuc olarak aradan yillar gecti, onlar da adim atti ve aramiz düzeldi. Ama gecmists yaptıklarımdan hic pisman degilim.
Bence sen de uygun bir ani- huzursuzluk çıkarttıgi-sizi elestirdigi bir ani bul,gerilim cikar, kov,rahatla.

Dayınızdan önce anne babanıza kızın. Bu kadar da saçmalık olmaz. Sizin bir şey söylemeniz hoş olmaz artık zaten bir kere söylemişsiniz. Artık anne babanızın tavır koyması gerekiyor, eğer koyamıyorlarsa yapılacak bir şey yok

Ya. Babam da rahatsız ama annem demediği için laf etmiyor

Zaten konunuzu okuduğum anda ne kadar sabırlı adam dedim. Rahatsız olunmayacak gibi değil, çok ama çok haklısınız. Bir an bile ayıp diye düşünmeyin. Sadece demek istediğim annenizi karşınıza alırsanız anneniz burası benim evim diyebilir, babanız eşi olduğu için onu tutabilir. En azından bana böyle olmuştu. Belki sinirle söylendi ama içinde yer etti. Siz aynısını yaşamayın istedim.

Boxerla yatmasında ne sorun var anlamadım evde öyle gezmediği sürece normal geldi bu sıcakta. Onun dışında bence biraz arsız olun yakın davranın hadi dayı kahve ısmarla hadi dayı dışarı çıkalım bi yemek ısmarlarsın artık vs vs tadını kaçırın yani

İyi de 50 yaşında adam her tarafını görmek zorunda mıyız şort bari giysin

açmayın kapıyı. zorlarsa şansını polis çağırın laf anlamıyo ondan anlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…