• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir daha görebilir miyim?

Lakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret:KK43:
Calisma ihtimali olan fabrikalarda calisan bir tanidigin falan varsa onlarinda fac.. hesaplarinda arkdas listelerine falan bakabilirsin. Arkadaslari kapali olanlari begenenlerden falan ararsın. O fabrikalarda hic arkadasin yoksa fac.. grupları sayfaları falan var mı oralara bir bak. Ama hic sosyal medya kullanmiyor olabilir. Ise gidiyorsa yarın yine aynı saatte aynı yerden binecektir. Artık denk gelirseniz ne mutlu..

Bir kere gördüğü adamı da hemen sever mi insan abartmayın isterseniz. Tesadüfler zinciriyle adamı bulur devamı gelir belki kısmet yani...
Evt bende sordum farkettiyseniz hoslandinizmi diye belliki etkilenmis baya burda konu acmis konu sahibi :) olabilir

Calisma ihtimali olan fabrikalarda calisan bir tanidigin falan varsa onlarinda fac.. hesaplarinda arkdas listelerine falan bakabilirsin. Arkadaslari kapali olanlari begenenlerden falan ararsın. O fabrikalarda hic arkadasin yoksa fac.. grupları sayfaları falan var mı oralara bir bak. Ama hic sosyal medya kullanmiyor olabilir. Ise gidiyorsa yarın yine aynı saatte aynı yerden binecektir. Artık denk gelirseniz ne mutlu..
Birazcık araştırdım ama bulamadım hiçbir şey.Sanırım en doğrusu dolmuş saatlerini denk getirmek.Ayrıca cok teşekkür ederim yorumunuz için:)

Evt bende sordum farkettiyseniz hoslandinizmi diye belliki etkilenmis baya burda konu acmis konu sahibi :) olabilir
Hoşlanmakla sevmek farklı yav.Adamı bir hafta sonra görse belki hoşlanmayacak yani bana böyle oluyor hoşlanmak hafif bir durum abartmamak gerek ha dediğim gibi çok karşılaştılar adam da etkilendi derim yani devamını getir diye ama daha adamın bile haberi yokken...Her neyse hayırlısı olsun...

Hoşlanmakla sevmek farklı yav.Adamı bir hafta sonra görse belki hoşlanmayacak yani bana böyle oluyor hoşlanmak hafif bir durum abartmamak gerek ha dediğim gibi çok karşılaştılar adam da etkilendi derim yani devamını getir diye ama daha adamın bile haberi yokken...Her neyse hayırlısı olsun...
Çok doğru söylüyorsunuz belki de dediğiniz gibi olacak görsem tanısam sevemeyeceğim.Benimki sanırım küçük bir merak:)

Birazcık araştırdım ama bulamadım hiçbir şey.Sanırım en doğrusu dolmuş saatlerini denk getirmek.Ayrıca cok teşekkür ederim yorumunuz için:)
Rica ederim ama dolmuslari denk getirsen nolcak anca takip etmen lazım canım. Yada dolmuşta bi muhabbet olusturman gerek oda nasıl olucak ki?
Kalabalikta parayı uzatir, otururken yerini verirsin falan :D
Dolmuş bu sonuçta nerden muhabbet oluşcak yada ani frenle filmlerdeki gibi ustune dusersin cantanı dusurursun sonra özür dilersin falan :D

Rica ederim ama dolmuslari denk getirsen nolcak anca takip etmen lazım canım. Yada dolmuşta bi muhabbet olusturman gerek oda nasıl olucak ki?
Kalabalikta parayı uzatir, otururken yerini verirsin falan :KK70:
Dolmuş bu sonuçta nerden muhabbet oluşcak yada ani frenle filmlerdeki gibi ustune dusersin cantanı dusurursun sonra özür dilersin falan :KK70:
Aslında zaten olaylar bu şekilde başladı:) Ben parayı uzatmak için falan kalktım neredeyse düşüyordum karşı taraf Türk değil o yüzden ı am so sorry falan dedim:) Sonra kalkarken arkasını dönüp gülümsedi.Dolmuştan indiği vakitte camdan tatlı tatlı gülümsüyordu:)

Back
X