- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 31
- Konu Sahibi butterfly effect
O zaman 6da tekrar bin ayni yerde in goremezsen ertesi gun saabh dene ALLAH yardimcin olsun ne diim cnmŞöyleki akşam saat yediye doğru bindi sanırım akşam vardiyası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 6da tekrar bin ayni yerde in goremezsen ertesi gun saabh dene ALLAH yardimcin olsun ne diim cnmŞöyleki akşam saat yediye doğru bindi sanırım akşam vardiyası
Söylediklerinize gerçekten katılıyorum.İnsan tabiki de ilk defa gördüğü birini sevemez.Bakalım kısmet bu tür işler sanıyorumBir kere gördüğü adamı da hemen sever mi insan abartmayın isterseniz. Tesadüfler zinciriyle adamı bulur devamı gelir belki kısmet yani...
Calisma ihtimali olan fabrikalarda calisan bir tanidigin falan varsa onlarinda fac.. hesaplarinda arkdas listelerine falan bakabilirsin. Arkadaslari kapali olanlari begenenlerden falan ararsın. O fabrikalarda hic arkadasin yoksa fac.. grupları sayfaları falan var mı oralara bir bak. Ama hic sosyal medya kullanmiyor olabilir. Ise gidiyorsa yarın yine aynı saatte aynı yerden binecektir. Artık denk gelirseniz ne mutlu..Lakin adını soyadını falan hiç bilmiyorum.Dolmuşla eve dönerken karşı tarafta dolmuşa bindi sadece nerede indiğini biliyorum.İndiği yerde ev falan yok sadece fabrika falan.Büyük ihtimal o taraflarda çalışıyor.Yani bildiklerim bunlardan ibaret![]()
Evt bende sordum farkettiyseniz hoslandinizmi diye belliki etkilenmis baya burda konu acmis konu sahibi :) olabilirBir kere gördüğü adamı da hemen sever mi insan abartmayın isterseniz. Tesadüfler zinciriyle adamı bulur devamı gelir belki kısmet yani...
Çok teşekkür ederim çok sağolun bakalım kaderde varsa görmek illaki görürüm yoksa da ne yapsam göremem herhaldeO zaman 6da tekrar bin ayni yerde in goremezsen ertesi gun saabh dene ALLAH yardimcin olsun ne diim cnm
aynen oyle kaderinxe varsa fizana gitsen karsina cikar yoksa koy gibi yerde bile nasip olmazÇok teşekkür ederim çok sağolun bakalım kaderde varsa görmek illaki görürüm yoksa da ne yapsam göremem herhalde
Birazcık araştırdım ama bulamadım hiçbir şey.Sanırım en doğrusu dolmuş saatlerini denk getirmek.Ayrıca cok teşekkür ederim yorumunuz için:)Calisma ihtimali olan fabrikalarda calisan bir tanidigin falan varsa onlarinda fac.. hesaplarinda arkdas listelerine falan bakabilirsin. Arkadaslari kapali olanlari begenenlerden falan ararsın. O fabrikalarda hic arkadasin yoksa fac.. grupları sayfaları falan var mı oralara bir bak. Ama hic sosyal medya kullanmiyor olabilir. Ise gidiyorsa yarın yine aynı saatte aynı yerden binecektir. Artık denk gelirseniz ne mutlu..
Hoşlanmakla sevmek farklı yav.Adamı bir hafta sonra görse belki hoşlanmayacak yani bana böyle oluyor hoşlanmak hafif bir durum abartmamak gerek ha dediğim gibi çok karşılaştılar adam da etkilendi derim yani devamını getir diye ama daha adamın bile haberi yokken...Her neyse hayırlısı olsun...Evt bende sordum farkettiyseniz hoslandinizmi diye belliki etkilenmis baya burda konu acmis konu sahibi :) olabilir
maalesef hani benm olaya benzettim ama sen benden de imkansızsındeğil mi ama![]()
Çok doğru söylüyorsunuz belki de dediğiniz gibi olacak görsem tanısam sevemeyeceğim.Benimki sanırım küçük bir merak:)Hoşlanmakla sevmek farklı yav.Adamı bir hafta sonra görse belki hoşlanmayacak yani bana böyle oluyor hoşlanmak hafif bir durum abartmamak gerek ha dediğim gibi çok karşılaştılar adam da etkilendi derim yani devamını getir diye ama daha adamın bile haberi yokken...Her neyse hayırlısı olsun...
çok teşekkür ederim:)İnşallah götürsün tekrar canım, hayırlısı olsun![]()
o zaman siz daha şanslıymışsınız bana göre:)maalesef hani benm olaya benzettim ama sen benden de imkansızsın
mesaj atacaktım size ama kapalı sanırım mesaj gönderme :)o zaman siz daha şanslıymışsınız bana göre:)
Hemen halletmeye çalışıyorum:)mesaj atacaktım size ama kapalı sanırım mesaj gönderme :)
Rica ederim ama dolmuslari denk getirsen nolcak anca takip etmen lazım canım. Yada dolmuşta bi muhabbet olusturman gerek oda nasıl olucak ki?Birazcık araştırdım ama bulamadım hiçbir şey.Sanırım en doğrusu dolmuş saatlerini denk getirmek.Ayrıca cok teşekkür ederim yorumunuz için:)
Gerçi nasıl yapılıyor bilmiyorumHemen halletmeye çalışıyorum:)
Aslında zaten olaylar bu şekilde başladı:) Ben parayı uzatmak için falan kalktım neredeyse düşüyordum karşı taraf Türk değil o yüzden ı am so sorry falan dedim:) Sonra kalkarken arkasını dönüp gülümsedi.Dolmuştan indiği vakitte camdan tatlı tatlı gülümsüyordu:)Rica ederim ama dolmuslari denk getirsen nolcak anca takip etmen lazım canım. Yada dolmuşta bi muhabbet olusturman gerek oda nasıl olucak ki?
Kalabalikta parayı uzatir, otururken yerini verirsin falan
Dolmuş bu sonuçta nerden muhabbet oluşcak yada ani frenle filmlerdeki gibi ustune dusersin cantanı dusurursun sonra özür dilersin falan![]()
Nasıl değişiyor acaba mesaj ayarları bir türlü göremedim:/mesaj atacaktım size ama kapalı sanırım mesaj gönderme :)