• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir daha görebilir miyim?

Bekarken otobüs metro aşklarım meşhurdu,ama tekrar karşılaşmadım hiç.

Bir tanesini otobüste beğenmiştim,markette karşılaştık baktık,sonra iki blok ötemde binaya girdi saat 5-6 falandı,bir hafta dolandım göremedim.

Umudum o an bitti ama sende uğraş istersen :KK53:

Bekarken otobüs metro aşklarım meşhurdu,ama tekrar karşılaşmadım hiç.

Bir tanesini otobüste beğenmiştim,markette karşılaştık baktık,sonra iki blok ötemde binaya girdi saat 5-6 falandı,bir hafta dolandım göremedim.

Umudum o an bitti ama sende uğraş istersen :KK53:
Sanırım kısmet bu tür şeyler.Olacağı varsa olacaktır yoksa da zaten ne yapsak boşuna

Belki söylenmiştir ama gerçekten istiyorsanız onun indiği saatlerde indiği yere gidip oralarda bekleyin, çalışma yeri orasıysa mutlaka denk gelir. Tabi bunu yapabilecek boş zamanınız varsa. Bana sorarsanız ben boş zamanım olsa da uğraşmam o ayrı konu. :)
Çok teşekkür ederim:) Bazen bir umutsuzluk oluşuyor hiç tanımadığım bilmediğim bir insan için uğraşmak akıllıca gelmiyor hiç.Fakat içimden bir ses gitmelisin diyor.Kafam karışık anlayacağınız.Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim:)

Hay Allah bak şimdi. Dolmuştan inerken ayakakbısını falan düşürseydi hiç olmazsa elinizde somut bir şeyler olurdu.
Şaka bir yana aklıma yıllar önce okuduğum fıkramsı bir şey geldi.
Olayımızda bir anne, bu annenin iki kızı ve bir adam var.
Birgün kız kardeşlerin anneleri ölür. İki kız kardeş annelerine cenazelerine giderler. Küçük olan kız kardeş, daha önce hayatında hiç görmediği, ilk defa cenazede gördüğü bir adama aşık olur.
Yalnız bir dahada hiç görmez. Sonra büyük kız kardeş ölür.
Neden?

Hay Allah bak şimdi. Dolmuştan inerken ayakakbısını falan düşürseydi hiç olmazsa elinizde somut bir şeyler olurdu.
Birgün kız kardeşlerin anneleri ölür. İki kız kardeş annelerine cenazelerine giderler. Küçük olan kız kardeş, daha önce hayatında hiç görmediği, ilk defa cenazede gördüğü bir adama aşık olur.
Neden?
Fıkra iyiymiş ;)

Neden?
nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen????:)

eceli gelmiş benceeee!

He dolmuşta gördüğün adamın peşine düş, 3 ayda evlenirsin de sen onla. Sonra alkolik çıkar, başka kadına aşık olur dolmuşta felan oda hayat bu yaaa
Lütfen sınırınızı aşmayın 'ne demek dolmuşta gördüğün adamın peşine düş'.Burada yanlış bir şey yapmamak için sizlerin fikirlerini alıyorum ama sizin üslubunuz gerçekten rahatsız edici

Lütfen sınırınızı aşmayın 'ne demek dolmuşta gördüğün adamın peşine düş'.Burada yanlış bir şey yapmamak için sizlerin fikirlerini alıyorum ama sizin üslubunuz gerçekten rahatsız edici

boşver demek istedim bebeğim, kaderinse zaten karşına defalarca çıkar ... güzel insanlar dilerim hayatına

Back
X