bir darbe daha..yine yeniden..

bir insan şiddet uyguluyor diye eşini de aldatması mı gerek sizin anlayşınızda..anlatamıyorum yaa cidden yani anlamıyorsunuz...yorumları okumadan yada önceki konuları okumadan bodoslama dalıyorsunuz konuya ..2 aylıkken sorunumuz oldu çözüdk sorunları bebeğimiz oldu..kv. yüzünden evi terkettim onlar gitmeden dönmem fedim gittiler bu kez eşim onlar benim yüzümden gitti diye yapmadıgını bırakmadı..yaniiiiiiii sorunlarımızınn ,hakaretlerimizin başlangıcı benim evi terk edip geri dönmem...anladınız mı.. ?

boşanma davası açılmış mıydı ?
bu durumu avukatınıza aktarın. en azından işiniz kolaylaşır. tazminat, nafaka vs. artar.
madem artık sevmiyorsunuz ve geri dönme düşünceniz yok o halde harekete geçmelisiniz.

Ben de çok kızıyorum şu yorumlara:
Şiddet görüp döndün üstüne bebek yaptın böyle olacağı belliymiş.
Suç sende neden yaptın falan.

Arkadaşlar insanlar aldatan kocasına dönüyor çocuğu yokken bile
sırf sevgisi hatrına mideleri nasıl kabul ediyor bilemem.
Aldatmak dayaktan beter bir durumdur bence daha unutulamaz.
Haaa tabiki hiç bir kadın evliliğinde ikisini de yaşamak istemez.

Ama zaten evlenmişim belki düzelir belki gerçekten sinirden olmuştur
düşüncesi ile insan affedebilir bir şans verebilir bu tercih meselesidir.
Sonra da sorun gerçekten çözülmüştür ve bebek istemişlerdir.

Kimi bir manyak kelimesine dayanamaz çatır çatır boşar!
Kimi ne küfürler duyar da katlanır belki düzelir ümidiyle..

Bebekten sonra bunlar oldu eşimin ailesi yüzünden sorunlarımız büyüdü diyor
konu sahibi.

Eş ailesi bir evlilikte sanıldığından çok daha büyük sorunlar yaratabiliyormuş
Bende evlenmeden önce inanmazdım buna.

Şu saatten sonra eski konularla konu sahibini üzmek anlamsız
yeteri kadar zor günler yaşıyor zaten.
Emin olun aynı Keşkeler onun tüm beyninde zonkluyordur şuan.

Kadına haddini bildirmek falan yazmışsınız ama bence haddini bildirmeniz gereken kişi o kadın değil,eşinizdir.O kadınada eşinizede tazminat davası açabilirsiniz.Sonuçta o kadının bebeğinize falan yorum yaptığını facebooktan ispatlayabilirsiniz.Allah yardımcınız olsun.

facedeki yorumları falan kopyalayıp belleğe attım..dünde internetten aldatmayla ilgili boşanma davalarına baktım ..eşim msj atmış az önce..adresini yollamış,davayı aç tebligat adresi bu..nafaka falan için mahlemeyle uğraşma çocugumun ihtiyaçlarını ben karşılarım diye..cvp bile atmadım..onun niyeti nafakadan falan kurtulucak ödemediği zaman cezası oldugunu bildiği için kurtulacak aklı sıra..bu arada bi arkadaş sormuş eşinizin bildiğinizden haberi var mı diye..facede benimle ilgili abuk sabuk şeyler yazmış,kızda altına yorumlar yapmış arkadaşım aradı söyledi...bende o sinirle ona bildiğimi belli eden ilk ve son msj atmıştım..bana evinde dursaydın da kocanı kaçırmasaydın demişti..pişkin..

O kızla konuşmanın birşeyi değiştireceğini sanmıyorum , hiç inme seviyesine bence. O resimlerin ekran görüntüsünü al , maddi ve manevi tazminat davası aç hatta o kızada aç bunun örnekleri var araştırırsa. Bir kadın aldattığı eşine ayrı eşi ile birlikte olan kıza ayrı dava açmış kazanmıştı da. İkisinide süründür. Ama sakın o kızla muhattap olma. Utanma duygusu olsa zaten evli bir adamla birlikte olmazdı.

niye kızla konuşacaksın ki canım kız kendini birşey sanmasın eşinden ayrısın zaten bence tüm delilleri topla avukatına bu durumu bildir tazminat nafaka ne hakkın varsa al.o iki şerefsizide kendi pisliklerinde bırak ve şunu unutma Allahın adaleti büyük yaptıkları onların yanına kalmaz.

bu insanla uğraşmaya intikam almaya bile değmez..vaktini böyle gereksiz şeylerle harcama..bebeğine adapte ol bırak allahından bulsun ve böyle bi şerefsizden kurtulduğun için şükret...bir hayat biter..daha güzeli başlar..

kardeş bırak herkes yoluna gitsin,daha minicik bebeğyle evden giden karısına bir nebze vicdan yapmayan adamdan,evli yeni çocuklu adamla ilişki kuran kadından ne köy olur ne kasaba
sen sadece kendini yıpratır yaşlanır kalırsın
merak etme birgün nasılsa dönecek ama çok geç olacak işte ozaman onu tabiri caizse it gibi kovarsın kapının önünden.

Onceki konularini okudum ve cok uzuldum. İcim acidi resmen. Benim esimin ailesi de seninkiler gibi. Bosanmamizi istiyorlar ama esime de siz iyi olun yeter diyorlar.

Biz de esimle tartismistik onlar yuzunden, ayriliyorduk nerdeyse.

Sen kendini uzme kurtulmussun bu karaktersiz insanlardan. Bak bebegin de var. Herkes hak ettigini bulacak.

Yaşananları geçmişte bırakmadan yeni bir sayfa açılmıyor.
Keşkeler hepimizde var.
Bundan sonra önemli olan yenilerini yaratmamak.
Bu yüzden bin düşünün, bir hareket edin.
Bebeğinize ve kendinize iyi bakın, bundan sonra tek ve en büyük aşkınız yavrunuz olacak.
Umarım bu günleri atlatır, mutlu ve huzurlu olursunuz.

slm konuyu görünce bende yazmak istedim. Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin kocanıda ıslah etsin. hani demişinya yorumları kopyalayıp belleğe attım diye öyle değilde direk yorumların falan olduğu sayfanın resmini çekip öyle kaydet çünkü delil olarak kopyala yapıştır yaptığın bi yorumu kabul etmeyebilirler.. ayrıca o face hesaplarının linklerinide kaydet. son olarak Rabbim gücünü artırsın burda konuşan niye bebek yaptın diyen klavye kabadayılarına bakma ve yavruna sarıl sımsıkı. herkese konuşmak kolay yaşayan bilir. Allah böyle yazmış kaderini nedeni niyesi yok.. iyi geceler

Canım yaşadıkların gerçekten çok zor.ama iyiki yanında bebeğin var.nıye bebek yaptın diyenleride takma kafana o kadar bılıyolarsa,böyle düşündükleri için kendılerı de yapmamalı.rabbim herkese vermiyor bu şansı bî bildiği vardır mutlaka.allah I'm sana bebeğinle ve ailenle hayırlı güzel günler versin inş.en kısa zmanda atlatman dileğiyle.

o kadını araman içinde daha derin yaralar açabilir. sen zaten beyninde ve kalbinde bitirmişsin canııımm bence hiç ugraşma. bebeğğin daha çok küçük allah bağışlasın artık sen ve o ... bebeğinle ilgilen evet çok zor bi durum ama çocugun için dik durman gerekiyo. bence kesinlikle arama , araştırma...

Evli olduğunu bildiği halde eşinizle ilişkiye devam eden kız, sizin konuşmanızı umursamaz ki
Artık bebeğinizle beraber babanızın evindeymişsiniz
Bir değil bir çok şey yaptı zaten eşiniz
Artık boş verip önünüze bakmalısınız

herkese tek tek teşekkür ederim..o sayfanın tümünü çekip paintte kopyaladım belleğe attım ama linkleri atmak aklıma gelmemişti..tşk ederim şimdi de linkleri kopyalayıp atıyım belleğe..

ayrıca arkadaşlar bi sorum daha var..Biz evlendğimizde mobilyadır beyaz eşyadır hepsini taksitle ve benim üzerime almıştk ..onlardan kalan bi kısım borçlar var..eşim ödemiyordu,şimdi hiç ödemez..benim kızlık soyismimin üzerine borçlar..Boşandıgım taktir de borçlar şimdiki ikamet adresime gelecek..boşanma davasını açtıgım zaman bunu ödemelerini talep edebilirmiyim acaba ?

selam canım asla ve asla kafana takma ıksııde pislıkler tencere kapak olmuşlarbaşta ahlaksızlık kocanda bence kızdda salak bellıkı yemiş her aldatan erkek gıbı mutsuzum eşimi sevmiyorum zorla evlendırıldım bebegımı bıle gözüm görmüyo demiştir kııııı görse böle ypmaz sen magdursun mahkemede tüm delılleri sun önüne herşeyini alırsın hayatım bak ne güzel bebişin var öle adamla büyütmüyceggın için şükretmelısın o senın bebegi onun degıl bebişine sarıl gerisinide takma kafana

üzülme öyle yada böyle hayat devam ediyor ve işler olacağna varıyor..sabret canım elbet bu özgürlüğünden de sıkılacak..sakın onu arama..sesini duyurma..tek tavsiyem bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…