bir darbe daha..yine yeniden..

yorumların hepsini okumadım ama bence kızla falan muhattap olma. Boşanma davanı aç maddi anevi tazminat davası ile birlikte birde o kızada tazminat davası açma hakkın var ve muhakkak aç o davayıda. Sen muhattap olma avukatın muhattap olsun.

O sayfaları,tarihleri,yorumları saklayın.. Boşanma davası gibi bir durum olursa kullanırsınız.. Kıza da dava açabilirsiniz..Bunun örnekleri var..

Kızı bulup da karıştırmayın..Uyuyan yılanı uyandırmayın derim..

Allah ıslah etsin bunları (insan diyemiyorum kusura bakmayın)....

Kızla yüzleşeceksin ya da kıza birşeyler söyleyeceksin de ne olacak ki??? Kız zaten bunları
dert edecek olsa öyle alenen bildiği bir durumda bu denli cüretkar olmazdı... Hep söylüyorum,
bıkmadan da söylemek zorunda hissediyorum kendimi ama size söz veren, sadakat yemini
eden eşiniz. 3. kişilerin size bir sorumluluğu, yükümlülüğü yok. Boşuna enerjinizi harcamayın.
Evladınız için iyi bir gelecek hazırlamak önceliğiniz olsun. Ve moraliniz yerinde olsun. Sizi
kaybedenler, kaybettiği için üzülsün. Mutlaka delilleri değerlendirin ve tazminat için uğraşın.

canım ben de şöyle düşünüyorum bütün bu içine dert ettıgın sinirini bozan şeyleri istersen eşine kus çünkü zaten önemsıyosun bu senın elınde olmaz bu durumda önemsıyosun eşini feys de arastırıyosun msjları okuyosun allah içinin yangınını bı an evvel söndürsün çok acı ama asla o or..puyla konusma çok afedersın kendımı alamıyorum ve sonrada sessız kal çocugu bıle göstermesen yerı o şerefsıze....

Ben de bunu diyecektim.

Her haltı yemiş de çocuğunu görmeye o halde gelmiş ya iyice midemi bulandırdı. Kurtulmuşsun ne güzel, çocuğu görmeye bile hakkı yok o insanın, mahkemede bunları kesnlikle kullanmalı, o zamana kadar da hiç bir şey belli etmemelisin. Hakkında hayırlı olsun...

seni bebeğine rağmen aldatan bir adam boşanma sırasında zaten suçlu bir gelirinde yok avukatın bu isteğin için ayrıca mhkemeyi bilgilendirmeli.

arkdaşlar son durumdan bahsetmek istedim.eşim 2-3 gündür faceden msjlar atıyor bana...affet,bağışla falan diye..sen bana ilgisiz davrandıgın için bir hata yaptım ama aldatmadım sadece msjalştık falan demeye başladı..vazgeçmem senden de oğlumdan da diyor..nasıl kurtulcam ben ondan..tv de görüyoruz boşanmak istemeyen karısını öldürdü falan diye korkmaya da başladım...fikirlerinized ihtiyacm var arkadaşlar...

Hiç cevap bile verme arkadaşım
Bir halt edemez. Eğer tehdit mesajı falan atarsa sakla ve savcılığa başvur.
Yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil.
Aklı önceden neredeydi.

bence kocanı en çok sen tanıyorsun.face olayını bir tarafa bırakarak gerçekte nasıl oldugunu değerlendir.

eşinle severekmi evlendin canım ve ona ne kadar sinirli olsanda nefret etsende içini dinlediğin zaman hala birşeyler hiissediyormusun ona karşı ?
ona göre yorum yapcm hayatm ..

olaya hıc bu yonden bakmamıstımmm....

o iğrenç insanlarla uğraşıp kendini yıpratma
sadece eski eşinle konuşup herşeyi bildiğini ve hakkını helal etmediğini söyle bence
en azından salak olmadığını bilsin
söyleyemiyorsan faceten filan yaz gönder
içinde kalmasın bence

ya canım birşeyler eklicem
eğer eşin senin elinde delil filan olduğunu bilmiyosa hiç hatırlatma ona ya
boşanma davasında herşeyi kullanırsın
ayrıca yerinde olsam o kadına da kesinlikle tazminat davası açarım
bu konuşmandan daha iyi olur bence
artık böyle bi hak var diye biliyorum geçenlerde duymuştum tv de

eğer elimde deliller var filan dersen yine şiddet filan uygular çirkinleşir belki
herşey beklenir
sen herşeyi ona çaktırmadan yap bence
avukatına danış herşeyi önce

eşinle severekmi evlendin canım ve ona ne kadar sinirli olsanda nefret etsende içini dinlediğin zaman hala birşeyler hiissediyormusun ona karşı ?
ona göre yorum yapcm hayatm ..

evet severek evlenmiştk canım ama artık kalmadı sevgisi falan..acaba da yok ona karşı.yani '' acaba değişir mi ?,acaba denemelimiyim ? ' diye düşünmüyorum bile..biliyorum çünkü olmayacagını..

gercekten yazık hem size hemde bebeginize ... eşinize en ihityaç duydugunuz dönemlerde bunları yapması afedersiniz uckur peşine düşüp sizi ve evladını yok sayması affedilir gibi değil en güzel günlerinizi böyle baba evinde gecirmekmiydi sıcak yuvanız duruyorken... ama yuva yıkanında yuvası olmaz . eşinizde biraz vicdan olsaydı evladının kokusunu alınca ayrılamazdı yanınızdan sizin için cok üzüldüm böyle boynunuzu bükmeye hiç hakkı yok herkese karşı encokta büyüdügü zaman kızına karşı onu Allaha havale edin yolunuza devam edin dünyada çokiyi vefalı insanlarda var .. gercek yüzünü çok kısa zamanda göstermiş olması da bi şans olabilir en azından kazanılan yıllarınız karınız olsun .. sevgiler

Arkadaşım yuva yapanın yuvası olmaz.Nerde gördün işittin.Sadece yasak olduğu için hoş geliyor ikisine de,özellikle eşine.Ve yaptıklarını o an gösterecektin ki utansın diyeceğim ama ölelerinde utanma da olmaz.Ama kimsenin ahı kimsede kalmaz.Sen kaliteni muhafaza et ki , senin farkın olsun onlardan.Sakın haklıyken haksız duruma düşme.Ve şunu da unutma her an elinde delillerin olsun aldatıldığına dair.Sen mantıklı olmaya çalışırsan ve yıkılmazsan,kazanan sen olacaksın sonunda.

Anlamıyorum ki nasıl yapıyorlar eve gelince senin yüzüne bebeğinin yüzüne nasıl bakıyor, Allaha nasıl hesap verecek? neyse seni üzmek değil amacım ama tutamıyorum kendimi böyle şeyler görünce çok üzgünüm senin adına çok zor Allah kimseye yaşatmasın kucağında bebek ile baba evi.. çok şükür ki ailen yanında.. Allah ıslah etsin böyle insanları, ha ama ben senin yerinde olsa idim o kızlada konusurdum o heriflede.. susmazdım kusardım kinimi, bir daha suratına dönüp bakmazdım.. Allah yardımcın olsun canımm benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…