- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
arkadaşlar ben şu anda eşim olacak karaktersizden ayrı yaşıyorum..4 aylık bebeğimle birlikte 1 aydır baba evindeyim..bebeğimin babası olacak insan da istediği bekar hayatına kavuştu facelerde fink atıyor...eski kırıklarıyla facede arkadaş falan oluyor..ipinden kurtulan köpek gibi rahat anlıyacagınız..geçenlerde face de onu ararken rastgele bir profil buldum inceledim bi de ne göreyim eşimin 2. face i varmış..tek bir arkadaşı var oda bir kız..kızın soyisimi eşimin soyisimi..akrabası değil ama...sanırsınız ki eşi..eşim ona soyismini vermiş yani..bebeğimizin fotolarına falan yorumlar yapılmış..hemde geçen ay..yani benimle birlikteyken..Seni seviyorum,ömrüm,hayatım falan diye yorumlara kadar gelmiş ilişkileri..demek ki hamileliğimden itibaren başlamışş bir ilişki diye düşünüyorm..Bazen şüpheleniyordum ama yeminler ediyordu olamaz öyle bişey diye..bende üstelemiyordum..eski çalıştığı yerde akşamları arardım toplantım var,müdür ceza verdi geç çıkacaz falan derdi..demek ki yalanmış kızla birlikteymiş..evde de sarı saç bulmuştum .onu da inkar etmişti..konduramamışm demek ki..kızı buldum çalıştığı şirketten bir kızmış..şirketi aradım ama kız işten çıkmış..şimdi ne yapmalıyım sizce..susup hazmetmelimiym ? yoksa kızın peşine düşüp haddini bildirmelimiyim..bi yandan bul kızı diyorum kendime bi yandan da kızzaten evli oldugunu,yeni bebeğimizin oldugunu biliyor kızla konuşmak sadece beni üzecek..dahası eşim onu önemsediğimi düşünecek..
akıl verin lütfen..
ha bu arada o şerefsiz eşim biz evden ayrıldıktan 2 gün sonra bebeğimi görme bahanesiyle geldi boynunda 2-3 yerde morluklar vardı..ne morlugu tahmin edersiniz yani..
barışmadiye bişey söz konusu değil..bitti o iş..ben sadece susumalımıyım ona karar veremedim..bildiğim bişeye sessiz kalamıyorum..sineye çekemiyorum..o yüzden çok daha öfkeliyim şu anda..belki içimdekileri kussam rahatlıyacam ama önemseniyorlar sanacaklar..ailem arkamda her zaman ama babamla kardeşim muahttap olma diyor..
feysteki o yazışmaların fotoğrafların hepsinin çıktısını al, ama bunları yaptığını ona kesinlikle çaktırma. sonra mahkemede koy hakimin önüne, donuna kadar al neyi var neyi yoksa..
pis ahlaksız herif, utanmaz.. kadınları bu kadar kolay harcayabiliyorlar. o kız da malın tekiymiş, evli adamla kırıştırırken bugün sana yarın ona olacağını düşünememiş, iki gün sonra kocanın hevesi geçince o morluklar gözünde olur o kızın.. inş da olur..
ayrıca arkadaşlar bi sorum daha var..Biz evlendğimizde mobilyadır beyaz eşyadır hepsini taksitle ve benim üzerime almıştk ..onlardan kalan bi kısım borçlar var..eşim ödemiyordu,şimdi hiç ödemez..benim kızlık soyismimin üzerine borçlar..Boşandıgım taktir de borçlar şimdiki ikamet adresime gelecek..boşanma davasını açtıgım zaman bunu ödemelerini talep edebilirmiyim acaba ?
arkdaşlar son durumdan bahsetmek istedim.eşim 2-3 gündür faceden msjlar atıyor bana...affet,bağışla falan diye..sen bana ilgisiz davrandıgın için bir hata yaptım ama aldatmadım sadece msjalştık falan demeye başladı..vazgeçmem senden de oğlumdan da diyor..nasıl kurtulcam ben ondan..tv de görüyoruz boşanmak istemeyen karısını öldürdü falan diye korkmaya da başladım...fikirlerinized ihtiyacm var arkadaşlar...
arkadaşlar ben şu anda eşim olacak karaktersizden ayrı yaşıyorum..4 aylık bebeğimle birlikte 1 aydır baba evindeyim..bebeğimin babası olacak insan da istediği bekar hayatına kavuştu facelerde fink atıyor...eski kırıklarıyla facede arkadaş falan oluyor..ipinden kurtulan köpek gibi rahat anlıyacagınız..geçenlerde face de onu ararken rastgele bir profil buldum inceledim bi de ne göreyim eşimin 2. face i varmış..tek bir arkadaşı var oda bir kız..kızın soyisimi eşimin soyisimi..akrabası değil ama...sanırsınız ki eşi..eşim ona soyismini vermiş yani..bebeğimizin fotolarına falan yorumlar yapılmış..hemde geçen ay..yani benimle birlikteyken..Seni seviyorum,ömrüm,hayatım falan diye yorumlara kadar gelmiş ilişkileri..demek ki hamileliğimden itibaren başlamışş bir ilişki diye düşünüyorm..Bazen şüpheleniyordum ama yeminler ediyordu olamaz öyle bişey diye..bende üstelemiyordum..eski çalıştığı yerde akşamları arardım toplantım var,müdür ceza verdi geç çıkacaz falan derdi..demek ki yalanmış kızla birlikteymiş..evde de sarı saç bulmuştum .onu da inkar etmişti..konduramamışm demek ki..kızı buldum çalıştığı şirketten bir kızmış..şirketi aradım ama kız işten çıkmış..şimdi ne yapmalıyım sizce..susup hazmetmelimiym ? yoksa kızın peşine düşüp haddini bildirmelimiyim..bi yandan bul kızı diyorum kendime bi yandan da kızzaten evli oldugunu,yeni bebeğimizin oldugunu biliyor kızla konuşmak sadece beni üzecek..dahası eşim onu önemsediğimi düşünecek..
akıl verin lütfen..
ha bu arada o şerefsiz eşim biz evden ayrıldıktan 2 gün sonra bebeğimi görme bahanesiyle geldi boynunda 2-3 yerde morluklar vardı..ne morlugu tahmin edersiniz yani..
simdi eski konulariniza baktim. 2 aylik evliyken ve kavgalar ediyorken esiniz size yumruk atip dudaginizi patlatmis, siz de evi terketmissiniz. herkes size donme affetme demis dinlemeyip dondugunuz icin size kizanlari azarlamissiniz ustune bi de cok iyi bir esmis gibi cocuk yapmissiniz.. yani ne denir ki? persembenin gelecegi carsambadan belliymis..
kesinlikle haketmissiniz demiyorum ama serefsiz adamdan cocuk yapmak da akil kari degil..
eşinle severekmi evlendin canım ve ona ne kadar sinirli olsanda nefret etsende içini dinlediğin zaman hala birşeyler hiissediyormusun ona karşı ?
ona göre yorum yapcm hayatm ..
evet severek evlenmiştk canım ama artık kalmadı sevgisi falan..acaba da yok ona karşı.yani '' acaba değişir mi ?,acaba denemelimiyim ? ' diye düşünmüyorum bile..biliyorum çünkü olmayacagını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?