- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
İşteyken öğle arasında çay içiyorduk ve iş arkadaşımla (kardeşim gibidir aslında ama evlenince biraz mesafe koymak zorunda kaldım) planlar üzerinde konuşuyorduk ben kalem kağıt uğraşırken o benim küllükteki sigaramı almış bir baktım çekti öyle bir fırt (yani çekti mi bilmiyorum ama elindeydi sigaram emin olamıyorum tam görmedim ağzında bir şey ıyk yaptı sevmediği tarzdaymış sanırım ondan)
ya kötü niyetli baktığım biri değil başka sigaram yoktu onun da yoktu ondan çekmiştir ama karşı cins olunca ben çok rahatsız oldum çaktırmamak için de içmeye devam ettim ama kendimi baya suçlu hissettim ya eşime itiraf etmek zorunda hissediyorum bunu da uf içim bir kötü çok mu saçmalıyorum sizce yoksa ben kötü bir kadın mıyım :26: ama söylersem de kıyametler kopacak böyle de yaramazlık yapmış çocuk gibi gerginim :26:
edit: iyice psikolojim bozuldu birçoğunuz keşke yapmasaydın demiş kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissettim eşimi aldatmış gibi oturup ağlamak istiyorum
KOCAMANedit: Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim
SON EDIT: Söyledim ki az önce durdum durdum söyledim
Sana kızmadım ama bir bayanın sigarasını alıp içmek hoş değil yabancı biri olsaydı sana da kızardım dedi
Kıskandı ama çok komik laflar etti güldürdü beni kafana takma ama hastalık falan vardır bulaşır bir daha kadın bile olsa kimsenin içtiğinden yediğinden alma dedi
Aslan kocam ya kızmadı bak nasıl sevindim

edit: iyice psikolojim bozuldu birçoğunuz keşke yapmasaydın demiş kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissettim eşimi aldatmış gibi oturup ağlamak istiyorum
KOCAMANedit: Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim
SON EDIT: Söyledim ki az önce durdum durdum söyledim

Sana kızmadım ama bir bayanın sigarasını alıp içmek hoş değil yabancı biri olsaydı sana da kızardım dedi
Kıskandı ama çok komik laflar etti güldürdü beni kafana takma ama hastalık falan vardır bulaşır bir daha kadın bile olsa kimsenin içtiğinden yediğinden alma dedi
Aslan kocam ya kızmadı bak nasıl sevindim

Son düzenleme: