- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice psikolojim bozuldu oturup ağlıcam şimdi keşke içmeseydin yazmışsınız çoğunuz kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissediyorum. kocamı aldatmış gibi![]()
Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim :44:
just kuzum eşini kıllandırmasan bu olayda kötü niyet yok ama eşine anlattığın an eşin kafasında kuracak aklına belki yanlış düşünceler gelecek
Ay ne olur saçmalama just ve abartma
Unut gitsin , tekrarlanmasına müsade etmezsen olur biter
Ne gerek var eşine anlatmaya falan
Just sen bile bu kadar huzursuz olmus iken esine soylediginde bide onun halini dusun.agrisiz basini agriya sokup yoktan yere huzursuzluk cikarma.diger beyinde kotu niyeti oldugunu sanmiyorum.erkek milleti okuz.gecende benim arkadasim pet sisemden su icmis azalmismi bu ya diyince ben ictim dedi.:)
bi de benimkinden bahsediyoruz yani, biliyorsun. daralıyorum bazen![]()
hayret bir şey yani bayan olsa dahi insan rahatsız olabilir bi sormak lazım dimi ya![]()
Yani insan bazen ne yapacagini bilmeden birsey yapip, sonra cok pisman oluyor. Sen de pisman olmussun zaten. Icine at kesinlikle, sakin ha esine soyleme derim ben de. Cogunluk boyle dusunuyor. Ayrica arkadasin da ne rahatmis oyle hatta terbiyesizlik etmis.![]()
De ki sigara içip birseylerden konuşuyorduk benim sigaramdan içmiş farkında değilim bende ondan sonra tekrar içtim hic bilmiyordum.
Sonra arkadaşlarla sigaralardan konuşuyorduk kullandigim sigaranin markasini sordu sert değildi falan diye .
Bende nerden biliyorsun deyince içtiğini söyledi . de .
peki bir şey sorucam bu benim genelde yaşadığım bir sıkıntı. yani ufak şeyleri bile eşime söylemek. ben söylemeyince bir şey gizliyor ona haksızlık ediyor gibi hissediyorum. size böyle olmuyor mu ya da o sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz
söyleme bence canım ya.... söylersen sıkıntı cıkarır yaa... benmki konussam olay cıkarır bıde sigara falan... sennkini bilmiyrm ama anladıgımca kıskanc oda :18: söyleme canım önemli mevzu degl ya... sonra o adam sana asık mı hoslanıo mu dıyıp kendını doldurup adama hiddetlenmesi de var...![]()
Bunda büyütülecek ne var? neden illa söylemek istiyorsun kocana?
keisnlikle katılıyorum yahu bunda buyutelecek ne var ben hala anlamadım butun sayfaları okudum yorumlayanlarada anlam veremedim altı ustu bir fırt cekmis
öf seninki de mi kıskanç böyle
hayır kıskanılmak güzel de dozunda ya yok onla muhatap olma şuraya gitme öyle mi yaptın böyle mi ettin niye otobüse binerken haber vermedin niye eve varınca yazmadın![]()
peki sen napıyorsun böyle ufak tefek şeyler olduğunda bu bende genel probleme döndü rapor verme problemi baskı altında hissettğim için ufacık şeyde suçlu buluyorum kendimi bir de söylemeyince bir şey gizliyor gibi huzursuz oluyorum :44: