Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş arkadaşınızın yaptığı hiç hoş olmamış, ama siz de devam etmeyip sen iç bitir falan deseydiniz.
Eşini çok takıyorsun falan demişler ama takmakla alakası yok bana da ters gelir böyle şeyler.
evet canım 2 senedir tanıyorum diyorum ya o rahat ondan takmamıştır diye
ben o an hareket edemedim doğru şekilde biliyorum
çok mu kötü bir şey yapmışım yahu
kötü bir kadın gibi hissettim
vicdanımı susturabilirsem zaten söylemem...
İyice psikolojim bozuldu oturup ağlıcam şimdi keşke içmeseydin yazmışsınız çoğunuz kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissediyorum. kocamı aldatmış gibi![]()
Canim sacmalama ne kotu kadini ne aldatmasi ya...Alt tarafi ayni sigara yani buyutulecek bir olay degil hatta olay bile degil.İs arkadasinin da ya bosluguna gelmistir bazen bir seyi senin sanar icersin veya yersin ya ki bana hep olur ya da hic takicagini dusunmemistir genis bir insandir.İctiysen ictin anlatma esine cunku ortada adam akilli bir olay bile yok.Ne gerek var buyutmeye.
Just... Bu kadar kafaya takma yahu. Karşı tarafın düşüncesizliği tamamen. Olmuş bir kere. İnsan afallayıp ne tepki vereceğini bilemeyebiliyor öyle durumlarda. Sakin ol. İçin rahat edecekse eşine anlat durumu.
sonra da bisürü saysın bana
of niye ben ya hayatın içindeki ufacık şeyler bunca nasıl büyüyüp yük oluyor üstümüze anlamıyorum
bunu önümüzdeki 8 ay yüzüme vurur biliyorum
bir de güzel dalgasını geçmişlikleri var. rahatsızmışım ben.
bende anlatma derim. ortada sorun yokken problem çıkabilir. Erkek mantığı sonuçta o kişinin sana karşı ilgisi olduğunu ondan böyle davrandığını ve daha birçok şey gelebilir aklına.Ve sen işteyken içi rahat olmaz artık o yüzden unut gitsin. Biraz mesafe koyarsan araya sorun hallolur nasılsa![]()
Ben evli değilim belki senin gibi düşünemem ama yine de senin yerinde olsam ben eşime söylemezdim. Sadece arkadaşıma tavrımı koyar geçer giderdim. Böyle insanlar hayatta insanın karşına her yerde çıkabilir. Düşüncesizlik etmiş arkadaşın sadece. Senni bir hatan olduğunu düşünmüyorum ben. Takma bu kadar. :26:
Senin gerçekten kötü bi niyetin yok gibi duruyor.. Bu duruma eşine söylersen yuvanda çıkacak huzursuzluklar vicdanını rahatsız etmeyecek mi? Bu kadar ufak tefek şeyleri dert edinme bence kendine.. Yani bundan sonrasında da hayatta böyle yapmaya çalış.. Böyle ufacık şeyleri dert edinirsen fazlasıyla yıpranırsın.
İş arkadaşlarınız biraz geniş insanlarmış sanırım.
Diğer konularınızda bahsettiğiniz kadarıyla anladığım eşiniz biraz kıskanç ve olayları uzatan biriymiş, bu nedenle hiç bu olaydan bahsetmeyin. Boş yere günlerce canınız sıkılacak, aranız bozulacak yoksa. Bazı şeyleri kendi içinizde saklayablirsiniz.
Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim :44:
İyice psikolojim bozuldu oturup ağlıcam şimdi keşke içmeseydin yazmışsınız çoğunuz kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissediyorum. kocamı aldatmış gibi![]()
İşteyken öğle arasında çay içiyorduk ve iş arkadaşımla (kardeşim gibidir aslında ama evlenince biraz mesafe koymak zorunda kaldım) planlar üzerinde konuşuyorduk ben kalem kağıt uğraşırken o benim küllükteki sigaramı almış bir baktım çekti öyleya kötü niyetli baktığım biri değil başka sigaram yoktu onun da yoktu ondan çekmiştir ama karşı cins olunca ben çok rahatsız oldum çaktırmamak için de içmeye devam ettim ama kendimi baya suçlu hissettim ya eşime itiraf etmek zorunda hissediyorum bunu da uf içim bir kötü çok mu saçmalıyorum sizce yoksa ben kötü bir kadın mıyım :26: ama söylersem de kıyametler kopacak böyle de yaramazlık yapmış çocuk gibi gerginim :26:
edit: iyice psikolojim bozuldu birçoğunuz keşke yapmasaydın demiş kendimi iğrenç kötü bir kadın gibi hissettim eşimi aldatmış gibi oturup ağlamak istiyorum
KOCAMANedit: Tamam kendimi topladım. Şöyle düşünüyorum 1.5 saate filan evde olur eşim. Ben de o arada düşüneceğim senaryoyu. Ama söyleyeceksem şöyle diyebilirim. "X var ya iş yerinde son bir sigaram vardı, öğle arasında projeye çalışıyorduk baktığımda sigaramdan denemişti, kötü niyetli değildir biliyorum ama ben şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim, bu durum beni huzursuz etti. sana söylemek istedim. anlayışlı olursan sevinirim" derim