• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir de baktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam naptin bee uff icemem ben onu daha ic bitir istiyosan der gecerdim devam etmezdim tiksinirim cunku resmen salyasi degmis adamin pffff ama esine soyleme adamin midesi bulanmamis olan olmus ben olsam asla esime soylemem

bence kocaniza bu durumu anlatmayin zira huzurunuz kacar. madem arkadasinizin iyi niyetli olduguna kanaat getiriyorsunuz bir kaanaatte kendinize getirin yaptiginiz suc degil dikkatsizlik ve bi rkez daha tekrarlamayin. ortamlarda oldugunuz gibi davranmaktanda kacinmayin... varsin sevmesinler vicdaninizin huzuru daha onemli :). butun bunlardan sonra hala huzursuz hissediyorsanizda is yerinizda bir bayan arkiniza bu durum olmus gibi anlatin. kocanizin kadina soylediklerini size soylemis gibi dinleyin :)))

bence kocaniza bu durumu anlatmayin zira huzurunuz kacar. madem arkadasinizin iyi niyetli olduguna kanaat getiriyorsunuz bir kaanaatte kendinize getirin yaptiginiz suc degil dikkatsizlik ve bi rkez daha tekrarlamayin. ortamlarda oldugunuz gibi davranmaktanda kacinmayin... varsin sevmesinler vicdaninizin huzuru daha onemli :). butun bunlardan sonra hala huzursuz hissediyorsanizda is yerinizda bir bayan arkiniza bu durum olmus gibi anlatin. kocanizin kadina soylediklerini size soylemis gibi dinleyin :)))

bunu yapabilirim aslında ya ama kötü şeyler söylerse çok kızarıp bozarırım ben :30:

aayyyy just:89: bu kadar doğrucu olmaya gerek yok ki:27:. boşuna huzurunuzu kaçıracaksın. madem taktın kafaya, anlattıktan sonra sonucu yaz da aleme ibret olsun:1::1:

Son düzenleme:
eşiniz suçluluk psikolojisini içinize işletmeyi çok güzel başarmış... bu yaptığınız suç değil, eşinizi aldatmış sayılmıyorsunuz, aldatmadınız ve ortada vicdan azabı duyacak da hiçbirşey yok. söylemeyin ve unutun gitsin.

Söyledim ki az önce durdum durdum söyledim :1:
Sana kızmadım ama bir bayanın sigarasını alıp içmek hoş değil yabancı biri olsaydı sana da kızardım dedi
Kıskandı ama çok komik laflar etti güldürdü beni kafana takma ama hastalık falan vardır bulaşır bir daha kadın bile olsa kimsenin içtiğinden yediğinden alma dedi
Aslan kocam ya kızmadı bak nasıl sevindim :ssz:

Söyledim ki az önce durdum durdum söyledim :1:
Sana kızmadım ama bir bayanın sigarasını alıp içmek hoş değil yabancı biri olsaydı sana da kızardım dedi
Kıskandı ama çok komik laflar etti güldürdü beni kafana takma ama hastalık falan vardır bulaşır bir daha kadın bile olsa kimsenin içtiğinden yediğinden alma dedi
Aslan kocam ya kızmadı bak nasıl sevindim :ssz:

iyi bari kızmamış bu arada bi çok yorumda söyleme denmiş ama sen söylemişsin
söylemesen için içini yerdi herhalde
ama umarım tartışma yaşadığınızda bunu tekrar önüne getirmez

sormaaaaaa.................... ben su yasa kadar istedgmi yaptm istedgm gbi gezdm ailem bile böyle kısmadı... basta seker geliyorduu..ama isin dozu arttı... en basidi facebook degstrdm tum erkek arkadaslarımı sildi.... hadı onları gec liseli erkek ögrencileri bile kıskanmıs silmiş... :43: uzaktayız die böyle sandım ama yok genel adamın durumu bu.. bende blmiyrm canım nasl ilerlcek... :25: sürekli sıkıntılı bisi cıkıo.. en olmadık seyde saatlerce kızıyo uzatıo daralıyorum ... bildigin yeter artık sus uzunca bi sure uzak dur diyesm gelio.. bahanede seviyorum,seven kıskanır.... :50:

seven kıskanır diye bişi yok beni,m kocamda beni seviyr ama bole abuk seylerden dolayi degil onunde arkadasima ben icemicem diye sigarami veriyorum adam az ictim diye sevininip kıskanmiyr. bu kadarcik bir problmde sorun oluyorsa bir sorun vardir arabnizda guven problemi.yeterince guven vermiyosunuzdur.bu anlattiginiz olya hakikaten komik. cevap verenlerde haikaten komik. insan bu kadarcik bu olayda bile tepki vercekse onla olmayin hayatinizi karartmayin dah iyi. demekki ilişkinizde hic guven yokkarsilikli olarak alistirmayin boyle seyleri bence hic hos degil

iyi bi kocan varmıs,ses etmemiş anlayışşş :36::36::36:

peki bir şey sorucam bu benim genelde yaşadığım bir sıkıntı. yani ufak şeyleri bile eşime söylemek. ben söylemeyince bir şey gizliyor ona haksızlık ediyor gibi hissediyorum. size böyle olmuyor mu ya da o sıkıntıyı nasıl aşıyorsunuz
Eşinin verdiği tepki olması gereken zaten, senin bir suçun yok ;insan bazen akıl tutulması yaşar şaşırır bir şey der ya da yapar sonra vicdan azabı çeker anlıyorum ben seni just.Ama sana şunu söyleyeyim bu tarz anlatmasan daha iyi aslındalık durumları gidip anlatınca erkek haliyle bana niye anlattı neden vicdan yapmış diye suç arayabilir normal olarak ki senin niyetin yaşadığın olayda son derece masum olsa da.İnsan psikolojisi böyle düşünür...Bende sen gibi sadakat kavramına fazla takmış saftorik hallerdeyken böyle olur olmaz şeylerden vicdan yapardım ay duysa kızacak mı der gider teslim olur gibi suçum olmayan şeyleri anlatırdım.Psikolojim çok berbat bir haldeydi.Bir gün bana dedi ki erkek arkadaşım bana böyle şeyleri anlatma gereksiz yere sen neyi nasıl halletceğini bilirsin olur da seni biri gerçekten rahatsız eder kendin halledemezsin o zaman bana gelirsin tabi ki.

Zamanla ilişkide her iki tarafın her şeyi anlatmayıp inisiyatif kullanması gereken durumları seçmesi kolaylaşıyor.diyorsun ki karşı tarafın canını sıkmayayım aman ne gerek var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X