Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayirlı pazarlar kızlar:) uzun suredir kanamadıgım uykumu pazar sabahi evde olmamla birlikte almış bulunmaktayim..ayy neguzelmis ya...dunde okudum yazamadim kizlar.balkonun perdelerini taktik masallah 3 saat surdu..aksamda abimgil geldi...opyrm hepinizi...gecmisi okuyup geliyorum.

Hatta soyle yap kac kisiyiz ? Kac tane kaldiysa herkese dagitilsa kac tane okuyacagi ozaman mecbur okumak zorunda kaliriz . Birde tarih koysak su zamanda bitsin diye cunki digerlerimiz sirada bekliyoruz dua icin
Bende kaç gündür giremiyorum oğlumla uğraşıyorum ateş kusma vardı bide ayağını vurmuş biyere topal yürüyor perişan olduk benimde bi taraftan da hamilelik bulantım yok oğlumda çok olmuştu ya 7.haftada başlıcak ama çok ağır ve yorgunum bitkinim bakalım evet herkese okucağı sayıyı paylaştıralım daha hızlı gider diğer arkadaşlara da başlayalım

Cok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin bi ara burdada salgin vardi bulanti kusma ishal.. benim bulantilarim ogullarimda 6-7 haftalarda basliyor neredeyse 6 aylik olana kadar devam ddiyordu cok kotuydu bu yuzden hamileligimin keyfini cikaramiyordum .

Kizlar duamizcok yavas ilerliyor su ana kadar 10 tane okuyabilmisiz biraz hizlandirsak iyi olur aslinda su ana kadar bitirmis olurduk . Demet kizlari bi dürtü verde okuyalim Ben bi abdest alir okurum birazdan ins
Ya evet cnm su sinavi atlatsak stres oldum yaa halledicez bu hafta bitircez Rabbimin izniyle insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…