- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.981
Cnm hosgeldin...ne guzel saglicakla al kucagina bebegini...Allah sana saglikli hayirli bi bebek nasip etsin. gonlundekini versin insallah
Gunaydin cnm..bende okuyayim birazdanKizlar duamizcok yavas ilerliyor su ana kadar 10 tane okuyabilmisiz biraz hizlandirsak iyi olur aslinda su ana kadar bitirmis olurduk . Demet kizlari bi dürtü verde okuyalimBen bi abdest alir okurum birazdan ins
Bende kaç gündür giremiyorum oğlumla uğraşıyorum ateş kusma vardı bide ayağını vurmuş biyere topal yürüyor perişan olduk benimde bi taraftan da hamilelik bulantım yok oğlumda çok olmuştu ya 7.haftada başlıcak ama çok ağır ve yorgunum bitkinim bakalım evet herkese okucağı sayıyı paylaştıralım daha hızlı gider diğer arkadaşlara da başlayalımHatta soyle yap kac kisiyiz ? Kac tane kaldiysa herkese dagitilsa kac tane okuyacagi ozaman mecbur okumak zorunda kaliriz . Birde tarih koysak su zamanda bitsin diye cunki digerlerimiz sirada bekliyoruz dua icin
Allah zihin acikligı versin cnm kuzuna..heycanli bekleyisler bunlar..gunaydin hayirli.pazarlar arkadaslar. herkes okuyor ama yazmiyor sanirim. bugun oglumun bilsem sinavi var. Rabbim butun cocuklarimiza zihin acikligi verain insAllah..
Ayy ne guzrl cnm ya..cok severim ben ...buradada hava cok ama cok guzelBurda bi kac gundur gulluk gulustanlik cocuklar parkta bizde yanlarina cayimizi kahvemizi alip oturuyoruz cok guzel oluyo
Cnm hangi ildesinArada bi guzel oluyor arada bi yagmur yagiyor :) ama havalar iyi gibi yani cok soguk yok artik.insallah istedigin gibi cikar sonuc canim :)
niğde canım :) sabahları gene çok soğuk oluyor buralar :)Cnm hangi ildesin
Sanada gunaydin canim . Biraz yavas ilerliyo hani herkes okuyacagi sayiyi bilirse ona gore sorumluluk duygusu daha cok okutuyo insana , bana oyle oluyo ozaman bi an evvel okuyayim gibi oluyorum .. evi toparliyorum sonrada abdest alir okurum ins .Gunaydin cnm..bende okuyayim birazdan
Ayy ne guzrl cnm ya..cok severim ben ...buradada hava cok ama cok guzel
Cok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin bi ara burdada salgin vardi bulanti kusma ishal.. benim bulantilarim ogullarimda 6-7 haftalarda basliyor neredeyse 6 aylik olana kadar devam ddiyordu cok kotuydu bu yuzden hamileligimin keyfini cikaramiyordum .Bende kaç gündür giremiyorum oğlumla uğraşıyorum ateş kusma vardı bide ayağını vurmuş biyere topal yürüyor perişan olduk benimde bi taraftan da hamilelik bulantım yok oğlumda çok olmuştu ya 7.haftada başlıcak ama çok ağır ve yorgunum bitkinim bakalım evet herkese okucağı sayıyı paylaştıralım daha hızlı gider diğer arkadaşlara da başlayalım
Ya evet cnm su sinavi atlatsak stres oldum yaa halledicez bu hafta bitircez Rabbimin izniyle insAllahKizlar duamizcok yavas ilerliyor su ana kadar 10 tane okuyabilmisiz biraz hizlandirsak iyi olur aslinda su ana kadar bitirmis olurduk . Demet kizlari bi dürtü verde okuyalimBen bi abdest alir okurum birazdan ins
Ya ozlemcim sanli ben sinav olucam karnim agridi vallahaAllah zihin acikligı versin cnm kuzuna..heycanli bekleyisler bunlar..
Ben de Ankaradayim...Burada dogdum..Aslen Aksarayliyiz Nigde Aksaray...:))niğde canım :) sabahları gene çok soğuk oluyor buralar :)
aa ne güzel :) :)Ben de Ankaradayim...Burada dogdum..Aslen Aksarayliyiz Nigde Aksaray...:))
Cnm ben simdi okudum 1 tane daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?