- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.941
bacım eşin boşuna dava açmasın diyimHeh iste o ilk gelenkisaca iste oyle yani. Ay konu nerden nereye geldi
Neyse.. Cok merak etmisimdir. İki kizinin hamileligi farkli mi oldu? Mesela hamilelikte yasadigin seyleri anlatir misin?bacım eşin boşuna dava açmasın diyimay cidden
hemen hemen aynı oldu canım çok fazla bulantım olmadı. göğüs hassasiyeti felan ikisinde de olmuştu genelde çok benzer. zaten ilk kızımda da hemen hamile kalmıştım. onun dışında yani öyleNeyse.. Cok merak etmisimdir. İki kizinin hamileligi farkli mi oldu? Mesela hamilelikte yasadigin seyleri anlatir misin?
Mesela benim iki oglumda da bulantim oldu cok. Bel agrim ve gkasik agrim coktu. İkisi de alttaydi. Ufakta borek hamurisi cok yedim buyukte eksi yerdim. Buyuk 38+1 de sezeryanla alindi. Ufak 37+0 da suyum geldi acil sezeryan oldum. Karnim top gibiydi hele buyuk glumda 25 kilo aldim herkes bu karnin nasil duruyor deetek lazim derdi.bacım eşin boşuna dava açmasın diyimay cidden
valla canım iki kızımda da acayip yeme istediğim vardı hiçbir şeyi ayırt etmeden yemiştimMesela benim iki oglumda da bulantim oldu cok. Bel agrim ve gkasik agrim coktu. İkisi de alttaydi. Ufakta borek hamurisi cok yedim buyukte eksi yerdim. Buyuk 38+1 de sezeryanla alindi. Ufak 37+0 da suyum geldi acil sezeryan oldum. Karnim top gibiydi hele buyuk glumda 25 kilo aldim herkes bu karnin nasil duruyor deetek lazim derdi.
İnsAllah bu da normal olsun canim. En dogali. Bende dr bulmaya calisicam ssvd yapabilirsem oglanda istedim olmadi iri dediler bahane etti dr.valla canım iki kızımda da acayip yeme istediğim vardı hiçbir şeyi ayırt etmeden yemiştimbenimde ilk doğum normal oldu bakalım bu nasıl olacak
canım ben sezeryan düşünüyorum ya. ilk kızım biraz sıkıntılı doğduğu içinİnsAllah bu da normal olsun canim. En dogali. Bende dr bulmaya calisicam ssvd yapabilirsem oglanda istedim olmadi iri dediler bahane etti dr.
Canım bende çok heyecanliyim zaten ben 9 gün sonra adet olmam lazım olmazsam belli olacak zaten biraz geç yumurtladim ya bende ikinci oglumda spiral takiliyken hamile kaldım şok olmuştum büyük oğlumla ondan dolayı araları az o zamanlar çabuk hamile kaliyodum ama üzerinden 13 yıl geçti şimdi hemen olurmuDun catladiginda agrimistir canim. İnsAllah bebisin gelmistir canim. Ohh ne guzel iyi yapmissiniz. İstanbulda da guzel ama hastalik havasi bir terle bir usu...
Sen catladigi gunu ve saati yaz. 9 gun sonra kanda cikar canim. İnsALLAH TUTUNMUSTUR. valla ben heyecanlaniyorum sizleri dusunemiyorum.
İlklerde zorluk olabiliyor. İkinci daha kolay olur her dogmda cnm..benimde ilk dogumum zordu ikinci anlamadim bilecanım ben sezeryan düşünüyorum ya. ilk kızım biraz sıkıntılı doğduğu için
ay kızlar nasıl korunacam şimdi benCanım bende çok heyecanliyim zaten ben 9 gün sonra adet olmam lazım olmazsam belli olacak zaten biraz geç yumurtladim ya bende ikinci oglumda spiral takiliyken hamile kaldım şok olmuştum büyük oğlumla ondan dolayı araları az o zamanlar çabuk hamile kaliyodum ama üzerinden 13 yıl geçti şimdi hemen olurmu
senin 2side sezeryan mı oldu canım ?İlklerde zorluk olabiliyor. İkinci daha kolay olur her dogmda cnm..benimde ilk dogumum zordu ikinci anlamadim bile
Eskiden nasilsa simdide oyledir canim. Benim gorumcem de hmn hamile kaliyor mesela yas 35 onun. Dogurganligin iyiyse hep iyidir yani. İnsAllah bu ay gelir prenses.Canım bende çok heyecanliyim zaten ben 9 gün sonra adet olmam lazım olmazsam belli olacak zaten biraz geç yumurtladim ya bende ikinci oglumda spiral takiliyken hamile kaldım şok olmuştum büyük oğlumla ondan dolayı araları az o zamanlar çabuk hamile kaliyodum ama üzerinden 13 yıl geçti şimdi hemen olurmu
Korunmiycam kisaca sevismicenay kızlar nasıl korunacam şimdi benprezervatif kaza olabiliyor spiral da oluyor
ahahKorunmiycam kisaca sevismicenal sana cozum. Bende oyle demistim esime ee biz sevismeyelim bari
Evet ilk genel ikinci spinal oldusenin 2side sezeryan mı oldu canım ?
valla canım sezeryan daha iyi yani diyim :/Evet ilk genel ikinci spinal oldu
Amin canim Allah razi olsun benimde üc oglum var dördüncüyüde düsünüyorum Rabbim hayirli saglikli saliha birde Kiz evlat nasip eder insallah..Amin Allah cc razi olsun
Dua müminin sılahı zırhıdır Rabbim dillerimizi duasız bırakmasin insaALLAH
MaşaALLAH Rabbim evlatlarinizi saliha salih kullardan eylesin insallah :)
Herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim? Bugun yogundu oglani dr goturdum. Usutmus kulak iltihabi olmus biraz antibiyotik verdi kulagina. Baska sikintisi yok cok sukur. Eve gel uyut yemek yap doyur esim de evde. O evde olunca hiic oturmuyorum zaten. Gece de belim acilmis bobreklerim agrimaya basladi. Petegi actim yattim yataga ayaklarimi isitiyorum. Komsum hamileydi bugun dr gitmis kizi olacakmis. Benim ufaktan 2 ay buyuk oglu var onunda. İnsAllah bizede nasip eysin Rabbim.
merhaba kizlar.. yeni görüyorum msji kusura bakmayin. oglumdan ve hamilelikten pek vakit bulamiyorum acikcasi. 33. haftalik olduk biz:) masallah bize ❤ ben kiz asigi bi kadinim. ki etrafımdaki herkes senin kizin olmaz diyordu :) hic oyle ozellikle bisey yapmadık inanin nasipte varsa oluyor. ama sunu soyleyebilirim; son adet tarihim 10 agustostu. yumurtlama gunum 24 agustos falandi. biz en son 22 agustosta iliskiye girdik ama 19, 21,22 bu şekilde. yani yumurtlama gununden onceydi. denk geldi ama bilerek yapmadik. oglumda 2 sene istedik hamile kalamadim ovulasyon testiyle hamile kaldim yumurtlama gununu takip ederek. oncelik Allah bilir nasipte varsa olur derim ama Bilim diye de bir gercek var. sormak istediginiz bi konu varsa seve seve yardimci olurum. hepinize sevgileruglyDucking merhaba canım. Bizlerde kız bebek isteyenleriz. Rabbim kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Deneyimini bizimle paylaşır mısın bize umut olur musun canım? Şimdiden teşekkürler
Hosgrldin canim Masallah ikinize de. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kavusun insAllah. Hamile oldugunu ne zaman ogrendin canim?merhaba kizlar.. yeni görüyorum msji kusura bakmayin. oglumdan ve hamilelikten pek vakit bulamiyorum acikcasi. 33. haftalik olduk biz:) masallah bize ❤ ben kiz asigi bi kadinim. ki etrafımdaki herkes senin kizin olmaz diyordu :) hic oyle ozellikle bisey yapmadık inanin nasipte varsa oluyor. ama sunu soyleyebilirim; son adet tarihim 10 agustostu. yumurtlama gunum 24 agustos falandi. biz en son 22 agustosta iliskiye girdik ama 19, 21,22 bu şekilde. yani yumurtlama gununden onceydi. denk geldi ama bilerek yapmadik. oglumda 2 sene istedik hamile kalamadim ovulasyon testiyle hamile kaldim yumurtlama gununu takip ederek. oncelik Allah bilir nasipte varsa olur derim ama Bilim diye de bir gercek var. sormak istediginiz bi konu varsa seve seve yardimci olurum. hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?