- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #2.961
Saol canim Allah razi olsun. Hamd olsun bunada. Siksik kum dokuyorum bende. Belki yine dokuyorum bilmiyorum. Bel agrim da cok cunku. Aynen canim biz iyi olacagiz ki eclatlarimiza bakalim saglikla insAllah.Hayirli akşamlar canim cok gecmiş olsun Allah beterinden korusun
Kendine iyi bak ki evlatlarina bakabilesin canim
Sicak tut kendini bobrek ağrisini iyi bilirim
İnsAllah canim nasilsin iyi misin? Cocuklar nasil?Amin canim Allah razi olsun benimde üc oglum var dördüncüyüde düsünüyorum Rabbim hayirli saglikli saliha birde Kiz evlat nasip eder insallah..
Senin dogum kotu gecti sanirim cnm. Nasil istiyorsan oyle olsun hakkinda hayirlisi olsun tatlim. Bana dr demisti ilk dogumda" deforme olmana gerek yok cocuk iri " dedi zaten korkuyordum da sezeryan istedim.valla canım sezeryan daha iyi yani diyim :/
eylul 5 falandi. soyle soylıyım adetime 4 5 gun kala falan. ama onun oncesinde agustos ayinda kadin hastaliklarina randevum vardi smear icin. dr bana rahik duvarin kalinlasmis adet olcaksin dedi. halbuki agustos 25 falandi. daha var gunum, 10 12 eylulde olmam gerekir dedim. o zaman hamile olabilirsin demisti bana. o yuzden erken test yaptim. ama zaten hamile oldugumu anlamistim. cunku adetime 2 3 gun kala agiran goguslerim adetten 1.5 hafta once agirmaya baslamisti. oglumda ve bundan once bi dusugumdede aynisi olmustuHosgrldin canim Masallah ikinize de. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kavusun insAllah. Hamile oldugunu ne zaman ogrendin canim?
Valla gecen gorumcem esime guvenmiyorum bana korunma yontemi soyle diyor dogum kontrol hapi icemiyor kilodan dolayi. Valla dedim kesin bir cozumum var. Ne o dedi. Dedim iliskiyi kes en garanti.ahahgaliba en net çözüm o
Cok tesekkurler canim cevabin icin. Peki oglundaki gebeligin ile bunun arasindaki fark nedir?eylul 5 falandi. soyle soylıyım adetime 4 5 gun kala falan. ama onun oncesinde agustos ayinda kadin hastaliklarina randevum vardi smear icin. dr bana rahik duvarin kalinlasmis adet olcaksin dedi. halbuki agustos 25 falandi. daha var gunum, 10 12 eylulde olmam gerekir dedim. o zaman hamile olabilirsin demisti bana. o yuzden erken test yaptim. ama zaten hamile oldugumu anlamistim. cunku adetime 2 3 gun kala agiran goguslerim adetten 1.5 hafta once agirmaya baslamisti. oglumda ve bundan once bi dusugumdede aynisi olmustu
her hamilelik farkli derler ama oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. herkes sen nasil hamilesin diyordu. yiyordum. bu hamileligimde ilk 3 ay 1.5 kilo verdim. istah sifir, sık istifra. sadece peynir yemek istiyordumCok tesekkurler canim cevabin icin. Peki oglundaki gebeligin ile bunun arasindaki fark nedir?
Oyy evet kizda cok bulanti oluyormus. Benim iki oglumda cook bulanti oldu. Kiz olursa insAllah olmaz diye umit ediyorum. Kuzenomin bir kizi var hic bulanto olmadi. Ogluna hamile hep bulanti var. Benimde 7 ve 2 yasinda iki oglum var. Bu ay test ile takip ediyorum onumuzdeki ay da denemeye baslayacagiz insAllah.her hamilelik farkli derler ama oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. herkes sen nasil hamilesin diyordu. yiyordum. bu hamileligimde ilk 3 ay 1.5 kilo verdim. istah sifir, sık istifra. sadece peynir yemek istiyordum
Allah sana saglikli hayirli bi bebek nasip etsin. gonlundekini versin insallahOyy evet kizda cok bulanti oluyormus. Benim iki oglumda cook bulanti oldu. Kiz olursa insAllah olmaz diye umit ediyorum. Kuzenomin bir kizi var hic bulanto olmadi. Ogluna hamile hep bulanti var. Benimde 7 ve 2 yasinda iki oglum var. Bu ay test ile takip ediyorum onumuzdeki ay da denemeye baslayacagiz insAllah.
Amin cumlemize insAllah canim cok tesekkurler. Sana da hayirli dogumlar insAllah.Allah sana saglikli hayirli bi bebek nasip etsin. gonlundekini versin insallah
Benim doktor normal dogumcu cikrigi icin sezeryana almadi. Neyse bakalaim 2. Iyi geçer insallah:) gunaydin bu arada cocugunun sinavida guzel gecer insallah :)Senin dogum kotu gecti sanirim cnm. Nasil istiyorsan oyle olsun hakkinda hayirlisi olsun tatlim. Bana dr demisti ilk dogumda" deforme olmana gerek yok cocuk iri " dedi zaten korkuyordum da sezeryan istedim.
saol cnm insAllah. bugun pazar ama istsnbulda hava kapali gibi. yine yagmur gelecekmis. vok da susadim ovi test icin susuz bekliyorum..Benim doktor normal dogumcu cikrigi icin sezeryana almadi. Neyse bakalaim 2. Iyi geçer insallah:) gunaydin bu arada cocugunun sinavida guzel gecer insallah :)
Arada bi guzel oluyor arada bi yagmur yagiyor :) ama havalar iyi gibi yani cok soguk yok artik.insallah istedigin gibi cikar sonuc canim :)saol cnm insAllah. bugun pazar ama istsnbulda hava kapali gibi. yine yagmur gelecekmis. vok da susadim ovi test icin susuz bekliyorum..
Gunaydinn iyi pazarlar sizede .. Rabbim zihin acikligi versin pasaya ins canim .gunaydin hayirli.pazarlar arkadaslar. herkes okuyor ama yazmiyor sanirim. bugun oglumun bilsem sinavi var. Rabbim butun cocuklarimiza zihin acikligi verain insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?