Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayirli akşamlar canim cok gecmiş olsun Allah beterinden korusun
Kendine iyi bak ki evlatlarina bakabilesin canim
Sicak tut kendini bobrek ağrisini iyi bilirim
Saol canim Allah razi olsun. Hamd olsun bunada. Siksik kum dokuyorum bende. Belki yine dokuyorum bilmiyorum. Bel agrim da cok cunku. Aynen canim biz iyi olacagiz ki eclatlarimiza bakalim saglikla insAllah.

Hosgrldin canim Masallah ikinize de. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin saglikla kavusun insAllah. Hamile oldugunu ne zaman ogrendin canim?
eylul 5 falandi. soyle soylıyım adetime 4 5 gun kala falan. ama onun oncesinde agustos ayinda kadin hastaliklarina randevum vardi smear icin. dr bana rahik duvarin kalinlasmis adet olcaksin dedi. halbuki agustos 25 falandi. daha var gunum, 10 12 eylulde olmam gerekir dedim. o zaman hamile olabilirsin demisti bana. o yuzden erken test yaptim. ama zaten hamile oldugumu anlamistim. cunku adetime 2 3 gun kala agiran goguslerim adetten 1.5 hafta once agirmaya baslamisti. oglumda ve bundan once bi dusugumdede aynisi olmustu

Cok tesekkurler canim cevabin icin. Peki oglundaki gebeligin ile bunun arasindaki fark nedir?

Cok tesekkurler canim cevabin icin. Peki oglundaki gebeligin ile bunun arasindaki fark nedir?
her hamilelik farkli derler ama oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. herkes sen nasil hamilesin diyordu. yiyordum. bu hamileligimde ilk 3 ay 1.5 kilo verdim. istah sifir, sık istifra. sadece peynir yemek istiyordum

her hamilelik farkli derler ama oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. herkes sen nasil hamilesin diyordu. yiyordum. bu hamileligimde ilk 3 ay 1.5 kilo verdim. istah sifir, sık istifra. sadece peynir yemek istiyordum
Oyy evet kizda cok bulanti oluyormus. Benim iki oglumda cook bulanti oldu. Kiz olursa insAllah olmaz diye umit ediyorum. Kuzenomin bir kizi var hic bulanto olmadi. Ogluna hamile hep bulanti var. Benimde 7 ve 2 yasinda iki oglum var. Bu ay test ile takip ediyorum onumuzdeki ay da denemeye baslayacagiz insAllah.

Allah sana saglikli hayirli bi bebek nasip etsin. gonlundekini versin insallah

gunaydin hayirli.pazarlar arkadaslar. herkes okuyor ama yazmiyor sanirim. bugun oglumun bilsem sinavi var. Rabbim butun cocuklarimiza zihin acikligi verain insAllah..

Senin dogum kotu gecti sanirim cnm. Nasil istiyorsan oyle olsun hakkinda hayirlisi olsun tatlim. Bana dr demisti ilk dogumda" deforme olmana gerek yok cocuk iri " dedi zaten korkuyordum da sezeryan istedim.
Benim doktor normal dogumcu cikrigi icin sezeryana almadi. Neyse bakalaim 2. Iyi geçer insallah:) gunaydin bu arada cocugunun sinavida guzel gecer insallah :)

Benim doktor normal dogumcu cikrigi icin sezeryana almadi. Neyse bakalaim 2. Iyi geçer insallah:) gunaydin bu arada cocugunun sinavida guzel gecer insallah :)
saol cnm insAllah. bugun pazar ama istsnbulda hava kapali gibi. yine yagmur gelecekmis. vok da susadim ovi test icin susuz bekliyorum..

saol cnm insAllah. bugun pazar ama istsnbulda hava kapali gibi. yine yagmur gelecekmis. vok da susadim ovi test icin susuz bekliyorum..
Arada bi guzel oluyor arada bi yagmur yagiyor :) ama havalar iyi gibi yani cok soguk yok artik.insallah istedigin gibi cikar sonuc canim :)

gunaydin hayirli.pazarlar arkadaslar. herkes okuyor ama yazmiyor sanirim. bugun oglumun bilsem sinavi var. Rabbim butun cocuklarimiza zihin acikligi verain insAllah..
Gunaydinn iyi pazarlar sizede .. Rabbim zihin acikligi versin pasaya ins canim .
Dun misafirim vardi gec gittiler , mesajlari okumakla yetinebildim ancak

Demet benim testler hala negatif gosteriyo hesapliyiciya gore iki gun sonra yunurtlamam var ama henuz ne kasik agrisi nede bel agrisi hic belirtim yok . Benim testler ilk bes dakikada baya bi negatif gosteriyo ama sonrasinda koyulasiyo bu yuzden gercekten ilk bes dk nin resimlerini cekiyorum ve tlfnumda yumurtlama testleri albumu yaptim

Kizlar duamizcok yavas ilerliyor su ana kadar 10 tane okuyabilmisiz biraz hizlandirsak iyi olur aslinda su ana kadar bitirmis olurduk . Demet kizlari bi dürtü verde okuyalim Ben bi abdest alir okurum birazdan ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…