- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.001
Dedemler kucukken bulgaristanda oraya goc etmisler..memnun oldum cnm..aa ne güzel :) :)
Ne sinavi cnm benim oglun girmicekmiydi?ayy meraklandim simdi:)Ben cikiyorum ayy sinava gircemkendinize iyi bakin
bende memnun oldum canım :)Dedemler kucukken bulgaristanda oraya goc etmisler..memnun oldum cnm..
Tmm cnm soruna cvp aldim simdi. Geriden okuyorum ya...o kadar iyi anliyorumki seni...hadi guzel haberlerle insYa ozlemcim sanli ben sinav olucam karnim agridi vallaha
Oglu girecek zaten ama demet stres olduNe sinavi cnm benim oglun girmicekmiydi?ayy meraklandim simdi:)
Insallah basarili olur canim allah zihin acikligi versingunaydin hayirli.pazarlar arkadaslar. herkes okuyor ama yazmiyor sanirim. bugun oglumun bilsem sinavi var. Rabbim butun cocuklarimiza zihin acikligi verain insAllah..
Cok gecmis olsun canim allah sifa versinBende kaç gündür giremiyorum oğlumla uğraşıyorum ateş kusma vardı bide ayağını vurmuş biyere topal yürüyor perişan olduk benimde bi taraftan da hamilelik bulantım yok oğlumda çok olmuştu ya 7.haftada başlıcak ama çok ağır ve yorgunum bitkinim bakalım evet herkese okucağı sayıyı paylaştıralım daha hızlı gider diğer arkadaşlara da başlayalım
Sağol canım amin inş.benimde sanki öle olcak gibi hafif hafif bulantı yokluyor çünkü oğlumda bulantım falan vardı ama çok dinçtin çok pozitif tin tin gezerdim bu belli değil ama çok yorgunum hep uyumak istiyorum bide kızda çok bulantı olur derler bak seninde oğlanda olmuşCok gecmis olsun canim . Rabbim sifa versin bi ara burdada salgin vardi bulanti kusma ishal.. benim bulantilarim ogullarimda 6-7 haftalarda basliyor neredeyse 6 aylik olana kadar devam ddiyordu cok kotuydu bu yuzden hamileligimin keyfini cikaramiyordum .
Sağol canım amin inş.Cok gecmis olsun canim allah sifa versin
Sağol canım benim hepimizin evlatlarına oğlunada Allah zihin açıklığı versin inş. İstediği gibi olurPamuk13 gecmis olsun cnm. Salgin varmis gorumcemin iki oglu da hasta benomki de orta kulak iltihabi var. Rabbim Safi adiyla sifa versin.
Valla oyle olmus Zuleyhacımm..napsin ya evlat iste..Oglu girecek zaten ama demet stres oldu..
Bencede cnm Demet in emegine saglikIlk sayfa yontemler ve dualar kismi cok guzel olmus cok hosuma gitti ilk sayfa
3 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı canım sıkkın aslında ama göğüslerim baya ağrıyor bacaklarımda ağrıyor bakalım bekliyorum batı olmazsa bat günü tekrar test yapacağım canımmuzikk04 canim nasilsin? Az kaldi bata nedir durumlar?
Canim bata kac gun var ?3 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı canım sıkkın aslında ama göğüslerim baya ağrıyor bacaklarımda ağrıyor bakalım bekliyorum batı olmazsa bat günü tekrar test yapacağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?