- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #3.041
Masallah cnm nazar degmesin..aynen zaten 3-6yas arasini iyi degerlendirince cocuklar ilerde basarilı oluyorlar.valla kolay dedi hepsini yapmis. 3 yasindan beri osman abalinin kitaplariyla buyudu. cok faydasini gorduk biz. internetten indirdigim demo olsun, sinav sorularini sorunsuz cozmustu. sinifta on kisilerdi. zaten 4 kisi sinif arkadasiydi. bakalim hakkimizda hayirlisi.
insAllah canim. benim oglum cok hareketli hatta okulun basinda sikinti yasadik ogretmenimiz sasirdi sonra alistilar birbirlerine. simdi sukur iyi gidiyor hersey cok baski ama sadece okumayi sevmiyor onu da seneye hizli okuma kursuna gonderecegim.Masallah cnm nazar degmesin..aynen zaten 3-6yas arasini iyi degerlendirince cocuklar ilerde basarilı oluyorlar.
canim merhaba uzun zamandir yoksun iyisindir insAllah. Duaya katilirim demistin. hic girmedigini gorunce yazmak istedim.Merhaba kizlar bende katilmak istiyorum benim hic cocugum yok ama koz cocuklarini cok seviyorum yanlis anlasilmasin evimizde baya oglan cocugu torun var bende istiyoruum neler yapiyosunuzki icin dua ediyorsaniz hepsine hazirim benide alirnisiniz araniza ?
Bugun bir okuyabildim canim. Oyle kotuyumki bogazim giciklaniyo eklem yerlerim agriyo hic tadim yok usuttum galiba
Ayy canim benim net degil suan bilmiyorum dr la kesinlesince anca hamileyim diyebilirim sizi yaniltmayim ön siraya girmek isteyen varsa gecirelim kizlarcunleten iyi geceler kizlar. bende 3 tane okudum yarin yine okurum insAllah. ne kdr cabuk bitirirsek o kadar iyi. bakin sirada ikinci hamilemiz insAllahsessizcekimsesizce var. lutfen duyarli olalim. Rabbim insAllah saglikla kavustursun meleklerimize.
hayirli geceler
TM canım saolcanim seni uzmek istemem ama gecen ay bu testten yaptim silik cikti hatta tesaduf gebelik testi bile silik cikti. kan verdim negatif cikti. en garantisi kan testi bence.
TM canım saolcanim seni uzmek istemem ama gecen ay bu testten yaptim silik cikti hatta tesaduf gebelik testi bile silik cikti. kan verdim negatif cikti. en garantisi kan testi bence.
Kanla mi yaptin canim testiTM canım saol30unda kan testi etcem
Bata kadar beklemeyi düşünüyorum sonra hayal kırıklığı kötü oluyorBi kac gun daha bekle canim , iki gun sonra tekrar yaparsan cikar belki ..
Dikkat gelistirme setleri var canim. Cok faydasini gorfum buyuk oglumda. Ufakligim da 3 e gelsin baslayacagim 3 yasinda basliyor zaten.Whiteandblue canim osman abalinin neyi var benm oglan da 3 yasinda ya oglun icin ne almistin
İnsAllah hamilesindir cnm. Bu ay olmazsa yumurtlama takibi yapmani tavsiye ederim.TM canım saol30unda kan testi etcem
Cnm senin doldu Allah razi olsun.Selam kizlar ..Whiteandblue canim ben okumiyacakmiyim daha ?? Okundu yazmisin
benim ilk 5 le bekleyen ayni bugun az daha koyulasti sanki ama daha yok yumurtlama. Yine usuttum galiba beyaz bi akinti oldu.Demet benim testler hala negatif gosteriyo hesapliyiciya gore iki gun sonra yunurtlamam var ama henuz ne kasik agrisi nede bel agrisi hic belirtim yok . Benim testler ilk bes dakikada baya bi negatif gosteriyo ama sonrasinda koyulasiyo bu yuzden gercekten ilk bes dk nin resimlerini cekiyorum ve tlfnumda yumurtlama testleri albumu yaptim
Daha erken cnm bat gununu bekle bakalim.3 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı canım sıkkın aslında ama göğüslerim baya ağrıyor bacaklarımda ağrıyor bakalım bekliyorum batı olmazsa bat günü tekrar test yapacağım canım
Whiteandblue cnm simdi 1 tane daha okudum..sabah eklersin olmazsa...iyigcler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?