Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Masallah cnm nazar degmesin..aynen zaten 3-6yas arasini iyi degerlendirince cocuklar ilerde basarilı oluyorlar.

1-Whiteandblue
2 -Pamuk13
3-Yediverenim
4-Flower fairy( yasin okuyacak)
5- Bursalim 123
6-zuleyha83
7-hayatsn
8-Ebru5050
9-Sessizcekimsesizce

okuyacagiz diyen arkadaslar..
lutfen okumamiza hiz katalim...okumak istedigimizde 5 dk abdest almak 10 dk okumak suruyor. lutfen duyarli olalim.

Masallah cnm nazar degmesin..aynen zaten 3-6yas arasini iyi degerlendirince cocuklar ilerde basarilı oluyorlar.
insAllah canim. benim oglum cok hareketli hatta okulun basinda sikinti yasadik ogretmenimiz sasirdi sonra alistilar birbirlerine. simdi sukur iyi gidiyor hersey cok baski ama sadece okumayi sevmiyor onu da seneye hizli okuma kursuna gonderecegim.

canim merhaba uzun zamandir yoksun iyisindir insAllah. Duaya katilirim demistin. hic girmedigini gorunce yazmak istedim.

cunleten iyi geceler kizlar. bende 3 tane okudum yarin yine okurum insAllah. ne kdr cabuk bitirirsek o kadar iyi. bakin sirada ikinci hamilemiz insAllah sessizcekimsesizce var. lutfen duyarli olalim. Rabbim insAllah saglikla kavustursun meleklerimize.

hayirli geceler

Ayy canim benim net degil suan bilmiyorum dr la kesinlesince anca hamileyim diyebilirim sizi yaniltmayim ön siraya girmek isteyen varsa gecirelim kizlar

benim ilk 5 le bekleyen ayni bugun az daha koyulasti sanki ama daha yok yumurtlama. Yine usuttum galiba beyaz bi akinti oldu.

Daha erken cnm bat gununu bekle bakalim.
Whiteandblue cnm simdi 1 tane daha okudum..sabah eklersin olmazsa...iyigcler:))

Ekledim cnm Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…