Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gunaydin ozlemcin . Sanada hayirli sabahlar .
Ben sifayi kapmisim bogazim agriyor heryerim agriyor hic halim yok .. oglumu yolcu ettim okula ortaligi toparladim biraz , simdi kucuk uyanmadan koltukta dinlenecem biraz .

Günaydın kızlar,hayırlı sabahlar

Ben sifayi kapmisim bogazim agriyor heryerim agriyor hic halim yok .. oglumu yolcu ettim okula ortaligi toparladim biraz , simdi kucuk uyanmadan koltukta dinlenecem biraz .

Gunaydon kizlar.
Canim kiyamam canim grcmis olsun. Bolbol adacayi papatya cayi ic canim iyi gelir sifa olsun insAllah.

Gunaydin cnm..gecmis olsun..dünden belliydi bugun cogaldi demekki..bogaz icin kullandigim bi sprey var cok iyi geliyir rahatlamak icin kullan istersen..kloben adi.

Kızlar bu günlerde çok gir emiyorum bu gunde hastane isim var hepinize gunaydin bende iki tane o kuyabildim çarşambaya kadar bitirecem insallah

Benim bu ay tutmadı gibime geliyo belim agrimaya başladı bi kac gün önceden ağrı başlar sonra adet olurum tabi inşallah olmam ilişkiyi erken kestim diye tutmamış olabilir hayirlisi

Galiba gidakliyorum. Hissettim aslinda bende agri magri olmuyor arkadaslar. Direk azginlik geliyo.. Erken oldu aslinda peki neden gec adet oluyorum ki ben...

Eklentiler

• IMG_20170327_102050.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 46
Benim bu ay tutmadı gibime geliyo belim agrimaya başladı bi kac gün önceden ağrı başlar sonra adet olurum tabi inşallah olmam ilişkiyi erken kestim diye tutmamış olabilir hayirlisi
Hic belli olmaz cnm..sen nazaman birakmistin iliskiyi..yorum yazdigimi hatirliyorum ama onu hatirlamiyorum..kacgun surdü cift cizginin silikleşmesi.

Nasil adetin basladi canim kimyasal gebelik mi oldu acaba yoksa dusuk gibi mi? Nasil kan rengi mi basladi?
Canim dusuk gibi de degil aslinda normal adet gibi de degil genelde sasmaz adetim 31 inde olmasi lazimdi veya 30 unda suan leke gibi ama baya koyu renk pedi kirleten cinsten tam kan da degil koyu kahve ama cok koyu zaten belirtiler de azalmisti o test yaptigim zaman belirti daha fazlaydi hayirlisi boyleymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…